ultra gitano je napisao/la:http://www.pogled.ba/clanak/kakav-blam- ... rumo/86483
šta lupetaju oviNo, ljubitelji nogometa neugodno su iznenađen

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ultra gitano je napisao/la:http://www.pogled.ba/clanak/kakav-blam- ... rumo/86483
šta lupetaju oviNo, ljubitelji nogometa neugodno su iznenađen
joker90 je napisao/la:Ne smije niko vise doci u posjetu na Grbavicu, a da se i od njega ne isprosi za koju stolicu.
Pa pisalo da je pregled u 22:15,a ovi sa Bht-a staviše Japance eto ta netreba ti crtatAerials je napisao/la:ultra gitano je napisao/la:http://www.pogled.ba/clanak/kakav-blam- ... rumo/86483šta lupetaju oviNo, ljubitelji nogometa neugodno su iznenađen![]()
Rinuka je napisao/la:Zip je napisao/la:Sta ce biti kad Misimovic bude trazio pare da mu se vrate?VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Dobrajoker90 je napisao/la:Ne smije niko vise doci u posjetu na Grbavicu, a da se i od njega ne isprosi za koju stolicu.
Osim naštim'o izjavusajo10 je napisao/la:Ha ha..Milošević, potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije je tokom dana bio gost Jasmina Bakovića i Denijala Pirića, gdje su načelno dogovorene utakmice mlađih selekcija BiH i Srbije.
- U Savezu, kao da su svi igrali za Sarajevo ili su navijači bordo tima- kazao je (polu) ozbiljno Milošević, koji je bio u pratnji Mitra Mrkele i Refika Šabanadžovića, prijatelja i bivših rivala s nogometnih terena.![]()
![]()
Hedg je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa opusti se.KapitenK je napisao/la:Navikli su tako. Na silu. Tako im je od samog pocetka.
Ali je dobio papire a ne da sjedi na tribini godinu dana.samirr je napisao/la:Kakva je ovo komedija Baric duzan Sarajevu da isplati 20 k zato što je igrao protiv njih pa nije posuđen Vitezu !?
Lakoste je napisao/la:Hedg je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dok je ovaca bice i vune.
Nemoj da te čudi šta djeca pišu. Svako normalan i dobronamjeran će podržati svaki pomak u našoj ligi, a bubuljičari i wannabe komedijaši će pokušavati nasmijati raju na forumu kad već ne mogu djevojčice iz svog razreda.SlevinKelevra je napisao/la:Koliko se ja sjecam, nekoliko navijaca Sarajeva na formu nam je cestitalo na pocetku ove akcije, ono u fazonu nek se nesto radi... Ali, evo vidim sada krenula i neka druga struja, pa neko ismijavanje na silu i sl... Valjda da se malo zagrije pred derbi, nemam pojma....Nekako mi izgleda neukusno, s obzirom u kakvoj smo svi situaciji, i sta se stadionu desilo u ratu, ali nema veze....
Necu da potezem neka poredjenja, i ko sta ima, i ko se kome treba smijati, upravo radi nekoliko korektnih momaka sa njihove teme.. Nema potrebe.
Sto se derbija tice, ja imam samo jednu zelju: da ne bude politike nezamjeranja, kao sto je to bio slucaj prosle sezone na Kosevu. Da napokon gledamo dobru i efikasnu utakmicu, pa nek bolji i sretniji pobjedi...
VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.