FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovi korneri su za krivične prijave.. Treniraš čitav život svaki dan i ne znaš izvesti ebeni pišljivi korner, već nešto jedva dobaciš do prve stative. Ne vjerujem majke mi..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- NisamInSajder
- Kontakt:
A u jednom dijelu polusezone ih je Krle bas dobro izvodio, nekako kako ce preuzeti od Pejovica tu duznost. Sada, kao sto kazes, kriminalno.AlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:24Ovi korneri su za krivične prijave.. Treniraš čitav život svaki dan i ne znaš izvesti ebeni pišljivi korner, već nešto jedva dobaciš do prve stative. Ne vjerujem majke mi..
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bravo majstoreeee.. Strašan tehničar, uz Tinu najbolji u ekipi po tom pitanju.
@Napapijri
Ma mene stid majke mi, svaki korner nešto mrljavo i anemično. Zategni je bolan da valja, pa šta bude, bude.
@Napapijri
Ma mene stid majke mi, svaki korner nešto mrljavo i anemično. Zategni je bolan da valja, pa šta bude, bude.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 08 feb 2021, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jutros teretana bila, nemaju snage..AlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:24Ovi korneri su za krivične prijave.. Treniraš čitav život svaki dan i ne znaš izvesti ebeni pišljivi korner, već nešto jedva dobaciš do prve stative. Ne vjerujem majke mi..

Taaako jeeeee Zinediiiiiin... U prvih 11 na derbiju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pored tria u sredini pejovic,djokanovic i susic ne moze niko prici po kvalitetu a pogotovo sto tu nemamo skoro nikakvu sirinu.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:05Auu ta ti je top,Krste kao neki second striker..Zinedin ima dosta toga ponuditi i zaista se nadam da ce pokazati. A ako ne riskiras i ne stavis ga u prvu par tekmi nece nikad ni pokazat. Svakom igracu je potrebno samopouzdanje, a nece ga dobit ubacivanjem sa klupe 5-10 minuta. Za mene je bio sjajno krenuo protiv Tuzla Citya, kad je dosao..Napapijri je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:00Mustedanagic nema sta traziti u prvih 11. Sa klupe nesto i moze doprinijeti.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 15:58Kova (ako ne ode)
Oremus
Dupovac
Milicevic
Pidro
Djokanovic
Susic
Zinedin
Fanimo
Krste
Cmiljanic
Za derbija ovo uigravat. I onda imas sa klupe Jukica, Salcina, Pejovica, i pojacanje/a.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zinedin podesio svoje sprave na prave mjere. Vise ne trese prečke, vec to ide u mrežu lagano 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Odbrana je beton, veza ok, ali jedan ofanzivni vezni koji ima neki sut ili poluspica uz zeznuto lijevo krilo bi nas napravilo nepredvidljivim za protivnike i rjesili bi pola posla dok bi skontali kako da se suprotstave....
Fino za Zizua da ga dade napokon
Fino za Zizua da ga dade napokon
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vidjeli smo danas kako je izgledao trio Pejovic, Djokan, Susic. Jos je Pejovic i odigrao lose. A konstantno je falio jedan igrac u sredini terena iza Cmiljanica. Tacnije da nakon Susica preuzme loptu i uputi je u prostor iza odbrane protivnika. Takodjer, Pejovic i Djokan nisu nesto narocito ofanzivni igraci, tako da u odnosu na udarnu postavu iz prosle polusezone gubis jednog ofanzivnog igraca (mjesto Rahmana).tenpenny je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:27Pored tria u sredini pejovic,djokanovic i susic ne moze niko prici po kvalitetu a pogotovo sto tu nemamo skoro nikakvu sirinu.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:05Auu ta ti je top,Krste kao neki second striker..Zinedin ima dosta toga ponuditi i zaista se nadam da ce pokazati. A ako ne riskiras i ne stavis ga u prvu par tekmi nece nikad ni pokazat. Svakom igracu je potrebno samopouzdanje, a nece ga dobit ubacivanjem sa klupe 5-10 minuta. Za mene je bio sjajno krenuo protiv Tuzla Citya, kad je dosao..
Moguce da ode, pa se cuva, barem moja teorija neka.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
13-14 kornera, sve bezopasno. Stvarno nam taj segment prekida kaska haos..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ko je na desnom stoperu?
16. Korner - ovo nije humano vise
16. Korner - ovo nije humano vise
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 08 feb 2021, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Emotivno isto dozivljam i kad dobijemo aut blizu gola il korner
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kod Zinedina majstora svi oni da idu na instrukcije izvođenja kornera
A zaboravio si propuh u sredini sa jednim defanzivnim veznim,dok je tu susic igro nismo se mogli vratiti da branimo kontre.Stoga Peja i Andrej u paru ce nas tu strasno ucvrstiti.Pejovic ce imati vise slobode prema naprijed.Susic na AMF i treba krilo dovesti umjesto Tatara i napad ce biti odlican.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:33Vidjeli smo danas kako je izgledao trio Pejovic, Djokan, Susic. Jos je Pejovic i odigrao lose. A konstantno je falio jedan igrac u sredini terena iza Cmiljanica. Tacnije da nakon Susica preuzme loptu i uputi je u prostor iza odbrane protivnika. Takodjer, Pejovic i Djokan nisu nesto narocito ofanzivni igraci, tako da u odnosu na udarnu postavu iz prosle sezone gubis jednog ofanzivnog igraca (mjesto Rahmana).tenpenny je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:27Pored tria u sredini pejovic,djokanovic i susic ne moze niko prici po kvalitetu a pogotovo sto tu nemamo skoro nikakvu sirinu.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:05
Auu ta ti je top,Krste kao neki second striker..
Zinedin ima dosta toga ponuditi i zaista se nadam da ce pokazati. A ako ne riskiras i ne stavis ga u prvu par tekmi nece nikad ni pokazat. Svakom igracu je potrebno samopouzdanje, a nece ga dobit ubacivanjem sa klupe 5-10 minuta. Za mene je bio sjajno krenuo protiv Tuzla Citya, kad je dosao..
Moguce da ode, pa se cuva, barem moja teorija neka.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kad vidim Hodžića, svaki put zaželim da se prebacim na snooker.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bhfanatic14, Bilosta, nedimmmm1337, plisek, Posejdon i 58 gostiju.