Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 30 apr 2013, 18:19

Diamanti, Poli, Llorente ako tako bude za početak to je odlično, samo još da Nedved i Riaola odrade posao :D . Diamanti i Poli su mi oduvijek bili dragi igrača, a Poli još može i napredovati, takvi igrači su potrebni.

Zašto sam ja za Ibricu je i podatak da bi njegovih dolaskom dobili top igrača za najviše 20-tak miliona, što bi u ovom trenutku bilo idealno za Juventus, jer svima je jasno da mi nećemo/ne možemo ići u trku sa Šeicima (za neke druge igrače, Cavani, Suarez itd.). Samim tim bi bilo para i za lijevog beka.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 30 apr 2013, 18:38

Llorente, Ibra i Diamanti ...Imam osjećaj da će se na tome završiti što se tiče napada. Nisam zadovoljan! Ako već prelazimo na 4-3-3 trebala su nam 2 dobra krila a ne još jedan CF(Ibra) i "polovnjak" od 30 god. Kako god, Conte zna najbolje :D ali sa ovim pojačanjima(ako dođe do njih) ne vidim kako ćemo igrat 4-3-3. Marota večeras ide po Di Mariu i Marcela :mrgreen:
FJ
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 apr 2013, 19:08

Pa ako ce se ici na 4-3-3 onda Giovinco mora igrati lijevo krilo kakav Diamanti kakvi bakraci :roll: :roll:

Ako vec zele da trguju na ljeto neka dovedu klasu,talente igrace koji ce poboljsati igru Juventusa,a ne tu se opet spominju starudije,igraci koji su cijelu svoju karijeru provodili po nizerazrednim klubovima,koje niko nece da kupi ali mi dolazimo po te starudije,nudimo istim tim igracima ugovore da bi oni uspjeli nesto osvojiti u svojim karijerama,znaci placamo za nesto od cega za godinu-dvije necemo imati nikakav profit....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 apr 2013, 19:11

upravo, Juve je uvijek imao 10 igraca koji vuku -superzvijezda i 10 radnika....i sad mi imamo "10 radnika", Kaseres, Barza, Listajner, Asamoa , Djovinko, Markizijo Bonuci, Pepe pa i Poli ako dodje i Dijamanti su dobra sirina, dobri "radnici" cak i za onaj Juve 2006. god ali dje su nam zvijezde ??? nemamo 3-4 igraca da vuku ekipu: Bufon, Kijelini, Vidal i Vucinic (veliki upitnik), te Pogba koji ce to biti

Za Pirla stvarno ne znam sta reci i sta da ocekujem naredne sezone i iz tog razloga bolje se osigurat sa Dijamantijem i Polijem (jeftinim a solidnim solucijama ) nego propast k'o Grcka...

Dijamanti, Poli, lijevi bocni, Kuadrado ili neko deseti ce biti ODLICNA pojacanja AKO i SAMO AKO dodju i Ibra i Roben. Ako ne dodju zvijezde nastavili smo gomilati polovnjake, ako dodju 2 zvijezde odlican prelazni rok.

Bufon, Leali..
Kaseres, Listajner, Barzaglji, Kijelini, Bonuci, Peluso, Ogbona, Marone..
Pirlo, Markizio, Vidal, Pogba, Asamoa, Poli, Padoin...
Djovinko, Vucinic, Dijamanti, Kuadrado, Ljorente, IBRA i da nas Bog vidi :D

eh sad koliko ce bit para za sve to ovisi od toga za koliko cemo utopiti De Celjea, Djakerinija, Matrija, Kvaljarelu itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 apr 2013, 20:27

Eto nam i Biabianya, razmjena polovica sa Marroneom, po medijima naravno. :?

Moram priznati da nije nimalo loš igrač, posmatrao sam ga, najbrži igrač u ligi, dobra tehnika i kontrola lopte, igrač koji je mlad i koji može napredovati. Svakako je bitna stvar da on igra desno krilo i da bi nam omogućio solucije u 4-3-3.

Naravno, ovo sve pada u vodu jer Marrone ne smije ići nigdje, to bi bila smrtna glupost.

Ali, smijem se zakleti da će jedan Poli (ok je igrač, ali nije bolji od Luce), doći i imati ozbiljnu minutažu, a Marrone će otići jer ne igra.

Marotta style, svejedno, Luca mora ostati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 30 apr 2013, 20:30

ramiral je napisao/la:Buffon

Licht Barzagli Bonucci Chiellini

Vidal Pogba

Diamanti Marchisio Asamoah

Llorente Vučinić

pasa moj dobri malo si se preracunao, postava sa 12 igraca :mrgreen: pozdrav
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 30 apr 2013, 20:43

ma cuj dolazi Dijamanti,,,nemogu da vjerujem, lik ima preko 30g,,sta ce nam on,,,osim ako ga nisu dzabe doveli,,,jel ovo istina ili neka spekulacija,,,i koliko su ga platili ako dolazi,,,pa nemogu da vjerujem

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 apr 2013, 20:43

Na Tuttosportu anketa da li ste za dolazak Ibre ili ne trenutno stanje

DA-53,4%
NE-46,6%

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 30 apr 2013, 21:01

Dajte ljudi pa niko u klubu nije lud što se dovode ovakvi igrači. Pa zar vi stvarno mislite da Marota ne bi doveo jednog Kavanija za napad ili Iska da dejstvuje iza napadača da mi imamo neke milione ? Pa i da ponudimo ne znam kakve pare za iste pojaviće se jedan od šeika koji će da pošalje bolju ponudi i ales kaput, doviđenja đaci, ode igrač gde mu daju više, i ja bih tako, ne krivimo igrače. Dakle, nismo mi kompetentni još da se koljemo sa ovim ajkulama na tržištu, još nismo ni sredili sve oko finansija tačnije tek se izvlačimo iz minusa u koji nas je uvuklo igranje u Seriji B, te dve godine bez LŠ.

Dakle, mora se ići korak po korak, a mi smo već preskočili par koraka unapred dakle napredujemo više nego što smo svi planirali pre tri godine. Setite se druge sezone kada smo završili 7., samo se setite, pa dolazi jedan Konte svi skeptični, dajte nam trenerčinu poduvali smo ga sa Ferarom opet ćemo i sa Konteom, dajte Lipija, Manćinija, Kapela da nas čupaju i onda bum....krećemo punom parom unapred uz pomoć Juventus Arene pre svega, a zatim tog Kontea. U prvoj sezoni dva koraka, ulazak u LŠ napokon i osvajanje Skudeta, Skudeta u koji smo samo mi Juventini verovali i to stidljivo ruku na srce. Onda naredan korak top8 u LŠ, i eto je, top8 izbacila nas najbolja ekipa na svetu, ništa ponižavanje, borili smo se koliko smo mogli, plafon dakle. Plus još jedan Skudeto i plus Super Kup. Tri trofeja posle dužeg posta, tj. posle Farsopolija (da ne računam trofej Serije B).

Nema razloga da sumnjamo u ove ljude, rade oni sigurno najbolje što je moguće po klub. Eto već smo doveli boljeg napadača od onog kojeg posedujemo i to za koliko ? Džabe ! Treći igrač vrhunskog nivoa za tu sumu, sjajni poslovi, sjajni ! Dakle, eto ga apgrejd već zimus. Sada se radi na Ibri to je ogroman posao i za šta je su nam potorbne ogromne finansije, plus to je i veoma rizičan posao jer se ne zna kako će ga tribina prihvatiti, pa kako će ga tim prihvatiti, pa kako će on onakav "lud" uklopiti u timski duh Juventusa, milion upitnika, mali milion ! Iskreno, ja sam za to da se proba, pa nek ide život, kad je jedan Jakinta mogao tri godine da sedi samo i da prima pare, moći če to i jedan Ibrahimović ako bude jeo ono što se ne jede.

Na kraju Diamanti. Prvo transfer još nije gotovo i može se cela priča svesti na baljezganje medija. Ali pazite koliko je to ful rešenje. Mi dovodimo Diamantija za 8 miliona, igrača koji je svestran, jak tehničar, reprezentativac Italije i tu stanemo. Sad kažemo dovodimo igrača koji je bolji i od Matrija i Kvaljarele. Pa dodamo da dovodimo igrača za 7 miliona mane nego što smo svojevremeno platili najlošijeg tehničara u napadu Juventusa u njegovoj istoriji, Matrija (gotivim tu facu iskreno i previše, tj. ne zaslužuje toliko da ga gotivim, ali gotivim ja ipak u celoj priči ponajviše Juventus). I na kraju dovođenjem igrača kalibra Diamanti, a ja o njemu imam ekstra mišljenje, jak igrač uštedećemo dobrim delom kako na transferu tako i na plati da smo se ipak odlučili za Jovetića koji bi nam uzeo 25 miliona za transfer i 5 miliona godišnje za platu, i kako ćemo onda da dovedemo Ibru, nemamo mi te pare jer nam duva na još nekim pozicijama i sigurno da nećemo samo gledati da se pojačamo na poziciji napadača. Pogledajmo se u ogledalo realno, voleo bih ja sada da damo 60 miliona za Suareza i još toliko za Riberija i da krenemo da pravimo koreografije sa ušatim trofejom da se **** tokom sezone, najavljujemo uspehe....ali para nema, bar ne toliko.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 apr 2013, 21:12

Brajkula@ druze Diamanti ima 30 god Ibro 31 on je WC ali opet to nisu investicije u buducnost,na kraju taj Diamanti da je toliko dobar ne bih citavu karijeru igrao za nizerazredne klubove nego se prodao u jaci i sad treba da ga mi dovedemo eto nama je igrac mi prepoznali njegov talenat i ukrali ga drugima koji se otimaju za njega

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 30 apr 2013, 21:21

Yucca je napisao/la:Brajkula@ druze Diamanti ima 30 god Ibro 31on je WC alo opet to nisu investicije u buducnost,na kraju taj Diamanti da je toliko dobar ne bih citavu karijeru igrao za nizerazredne klubove nego se prodao u jaci i,sad treba da ga mi dovedemo eto nama je igrac mi prepoznali njegov talenat i ukrali ga drugima koji se otimaju za njega
Pa ti onda pozajmi klubu 100 miliona, šta drugo da ti kažem ;)

Sa Ibrom pravimo korak unapred, dve, tri sezone nek odigra na nivou i dosta, nek uzmemo tri skudeta i nek stignemo do jednog finala LŠ uz njegovu pomoć, isto dosta. Dotle stajemo finansijski na noge poprilično i napadamo neke mlađe jake igrače, a možda i mladi Berardi za kojeg smo navodno zainteresovani podivlja i bude naš wc igrač, nikad se ne zna šta može da se desi za tri godine.

Na kraju Diamanti za 8 miliona sa 30 godina uopšte nije preplaćen, plus, rekao sam već radi se o najpotcenjenijem igraču u ligi, a i kao takav daleko je bolji od Matrija i Kvaljarele eto ponavljam se. Stvarno mi nije jasno, ako si ga gledao ove sezone u Bolonji, kako za istog možeš da kažeš da nije sa bek-ap u Juventusu. Ali ok mišljenja su ko guzice, svako ih ima :)

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 30 apr 2013, 21:52

Vidi pratimo Enesa Unala, turskog talenta.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 30 apr 2013, 21:53

Neki ovdje ne shvataju na kakvom smo dnu mi bili.

Mi nismo jači finansijski ni od Milana, a da ne govorim za Evropu. Tek treba da pozitivno poslujemo od ove godine i da pravimo kapital, sve do sad je bilo vađenje iz minusa.

Diamanti je među tri italijanska igrača i fudbaler koji će nam dat mnogo opcija u igri prema naprijed. O Ibri neću ni govoriti...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 30 apr 2013, 22:09

EnzoFerrari je napisao/la:Vidi pratimo Enesa Unala, turskog talenta.
Pratimo i nekog Obianga iz sampe :mrgreen:

☀ PHOENIX SUNS ☀

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 30 apr 2013, 22:12

golden je napisao/la:
Je l ovo bilo u fazonu KAO neog Obianga ili stvarno ne znaš ko je dotični momak ?

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 30 apr 2013, 22:17

Brajkula je napisao/la:
golden je napisao/la:
Je l ovo bilo u fazonu KAO neog Obianga ili stvarno ne znaš ko je dotični momak ?
Nemam pojma iskreno, pročitao na tutojuve naslov i na wikipediji vidim da je u sampi. Kakav je?

☀ PHOENIX SUNS ☀

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 apr 2013, 22:19

Fakat ni ja nisam cuo za Obianga :?:

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 30 apr 2013, 22:20

Trolovi, ne verujem vam :!:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 apr 2013, 22:23

Brajkula je napisao/la:Trolovi, ne verujem vam :!:

Mi smo COPOR TROLOVA ;) ;) :D ali iskreno nisam pratio Obianga fakat ne znam nista o njemu :?:

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 30 apr 2013, 22:32

Aj nema veze napisaću par rečenica.

slika

Zapravo radi se o Špancu verovali ili ne ! Mlad je 1992. godište i dosta sličan igrač našem Asamoi dok je igrao u Udinezeu DMC, dakle taj neki vezni razbijač, box to box, ali zna s vremena na vreme da zabode i neki gol i da asistira. Od starta sezone kruže razne priče o njemu, čak se jedno vreme povezivao i sa Barselonom i Arsenalom.
Inače nije mi jasno kako ga niste zapazili jer je protiv nas igrao sjajno u našem porazu protiv Sampdorije sa igračme više na Juventus Areni, preorao je teren i stigao da zabeleži jednu asistenciju (situacija kod drugog Ikardijevog i Sampdorijinog gola).

[youtube][/youtube]

Protiv Peskare postigao sjajan gol u onoj kanonadi iste na Luiđi Ferarisu.

[youtube][/youtube]

Uveren sam da njega nećemo dovesti na leto, jedino eventualno da ga kaparišemo za neke buduće sezone ukoliko ikada odlučimo da prodamo Vidala npr. pa da on bude njegova eventualna zamena.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.