English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Brokula
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Brokula » 04 sep 2023, 19:05

AlanSmith14 je napisao/la:
04 sep 2023, 18:56
Brokula je napisao/la:
04 sep 2023, 18:04
Joj sad i penal imali
slika

Ako je ovo dozvoljen način da se zaustavi čovjek koji te prolazi i treba da šuta, onda nije penal.

https://www.youtube.com/shorts/eLS57JFG ... ture=share
Lopta mu pobjegla prije toga, zato se ni on ni jedan igrac uniteda nije zalio.
Nego de nam reci jel ovo crveni karton?

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 04 sep 2023, 19:11

To je crveni za Lindelofa.

Nije pobjegla lopta Hojlundu. Imao bi šut jačom nogom sa 10 metara da ga Gabriel nije vukao i omogućio Salibi da odnese loptu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 sep 2023, 19:22

04 sep 2023, 19:11
To je crveni za Lindelofa.

Nije pobjegla lopta Hojlundu. Imao bi šut jačom nogom sa 10 metara da ga Gabriel nije vukao i omogućio Salibi da odnese loptu.
Pa kako ce imati sut yeboga ti i da Gabriel nije bio u duelu s njim Saliba stoji ispred njega ,ili ti mislis da je Saliba tolika taraba a Hojlund velemajstor pa bi je zakucao kroz Salibu,cuj imao bi sut jacim nogom sa 10 metara kao da Saliba ne postoji ispred .
Eto dobro je Ten Hag na kraju rekao ponistili su vam gol a nije bilo offsajda,bio je penal na Hojlundu,i prekrsaj na Evansu kod gola Ricea(a ako malo bolje se pogleda ta situacija Evans hrvackim zahvatom baca na ppd Gabrijela ,nesto ne vjerujem da bi bio penal da lopta Ricea nije usla u gol.)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 sep 2023, 19:35

Arvid je napisao/la:
04 sep 2023, 18:59
Ode Sanchez iz Tottenhama :plac:
Za 10M, i jos Ndombele ode na posudbu, Galata kraljevi :ljepota:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 sep 2023, 20:02

Cist penal na laznom Erlingu.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 04 sep 2023, 20:30

Nisam vidio ovo tokom utakmice ali ovo je penal, da je dozvoljeno ovako zaustavljati igraca onda bi I li ja mogao biti stoper😂 a te pretpostavke da li bi stigao loptu ili je bio igrac da blokira to sudije ne razmatraju niti trebaju… bez obzira meni nije jasna ameterska rekacija Mun united kod rice-ovog gola, covjek imao vremena da primi loptu i to iz kornera i spusti je sebi na volej a niko ni da ga pokusa blokirati niti uci u sut.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 sep 2023, 20:41

Nedo dragi bog da je Arsenalu poništen ovaj gol i ovaj potencijalni penal da je bio za njih ne bi se moglo od Brokule živit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 04 sep 2023, 20:57

bodi123 je napisao/la:
04 sep 2023, 20:41
Nedo dragi bog da je Arsenalu poništen ovaj gol i ovaj potencijalni penal da je bio za njih ne bi se moglo od Brokule živit
To bi trazilo sve uglove i kamere za ponisten pogodak :mrgreen:

Arsenal naspram prosle sezone je los. No eto, uzimaju bodove sto je najbitnije, formu mogu uhvatit kad tad i eto ih u igri za top4 :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 sep 2023, 21:06

gaston je napisao/la:
04 sep 2023, 17:50
04 sep 2023, 17:26
Dugorocno, za United je vjerovatno dobro sto je izgubio ovu utakmicu. Kako ne bi pomislili da su nivo Arsenala ili Citya.

Iako, zaista ima jakih elemenata za oba faula Gabriela o kojima se na twiteru pise.
Start na Hojlundu je klasicni penal, kada se pogleda usporeno. Bukvalno ga rukom oko struka zaustavio da ne suta.
Ovo bi imalo logike da je prelazni rok i dalje otvoren, pa da uprava nešto uradi po tom pitanju.
Ovako si samo izgubio utakmicu protiv rivala koji te poselamio s 3 komada.
Sumnjam da Brentford pomisli da je level Citya kad mu otkine bod(ove).
Ne bi nista uradili i da je otvoren, da su htjeli rjesili bi se Maguirea i doveli Pavarda, imali su tri mjeseca za to, a oni su odlucili da potpisu Johnny fucking Evansa i to predstavljaju kao pojacanje, sto dovoljno govori o upravi Uniteda.

Mi cemo svakako biti iza Arsenala, al ako nista sad nismo izgledali toliko lose kao prosli put, bez obzira na rezultat.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 sep 2023, 21:10

Eno još jedan statement iz Unitedove svlačionice :rol:

Kae Antony nisam ja Allaha mi. Znači jes.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 sep 2023, 21:19

bodi123 je napisao/la:
Arsenalu su ponistili penal koji vise nikad nece ponistit putem VARa i to na istoj utakmici. Koliko god da kontakt bio preblag, VAR se uvijek drzao odluke glavnog sudije, naravno do jucer.

Ofsajd je ofsajd brate, oko toga nema price. A podsjeticu te da su Arsenalu zaboravili povuci linije i zbog toga smo izgubili 2 boda. Znas kad bi se to desilo Sitiju ili Unitedu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 sep 2023, 21:32

Brokula je napisao/la:
04 sep 2023, 21:19
bodi123 je napisao/la:
Arsenalu su ponistili penal koji vise nikad nece ponistit putem VARa i to na istoj utakmici. Koliko god da kontakt bio preblag, VAR se uvijek drzao odluke glavnog sudije, naravno do jucer.

Ofsajd je ofsajd brate, oko toga nema price. A podsjeticu te da su Arsenalu zaboravili povuci linije i zbog toga smo izgubili 2 boda. Znas kad bi se to desilo Sitiju ili Unitedu?
Ma kakav ofsajd buraz, mislim možda i jes al ono bez poluautomatske tehnologije ko na SP ne možeš znat i ja ti garantujem životom da bi 50% debila od engleskih sudija ono povuklo tako da bi bio gol, a drugih pola ne bi i bio bi ofsajd

Znači vi ste imali samo sreće da se potrefio sudija koji je namjestio da bude ofsajd i to je to, sutra da se utakmica ponovi u onoj istoj situaciji sa drugim sudijom ono bi gol bio, coin flip situacija

Šta oni mogu mjeriti ovo i povlačiti neke linije kad je bukvalno u milimetar situacija, možeš povuć 100 put linije i biće svaki put različita odluka.

U ovakvim situacijama neko mora uvijek bit oštećen dok ne naprave poluautomatski ofsajd, što naravno debili iz FA neće nikad, u inat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 sep 2023, 21:36

Arvid je napisao/la:
04 sep 2023, 21:10
Eno još jedan statement iz Unitedove svlačionice :rol:

Kae Antony nisam ja Allaha mi. Znači jes.
Keeping up with the Mancunians
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 sep 2023, 21:41

Ne crtaju sudije te linije, racunar ih pravi automatski jer kamere nisu uvijek poravnate sa igracima. Ne mislite valjda da sudije u fotosopu povlace linije onako ofrlje

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 sep 2023, 21:45

Brokula je napisao/la:
04 sep 2023, 21:41
Ne crtaju sudije te linije, racunar ih pravi automatski jer kamere nisu uvijek poravnate sa igracima. Ne mislite valjda da sudije u fotosopu povlace linije onako ofrlje
Znam ja kako oni crtaju to, samo što takva tehnologija nije precizna i ima povelika odstupanja, a ovdje su milimetri u pitanju.

Pa svjedok si i sam prošle sezone kakvih je sve golova priznato/poništeno svim ekipama u ligi, čim je ovako blizu to je 50 50 i samo sreća odluči na čiju će stranu.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 sep 2023, 21:50

bodi123 je napisao/la:
04 sep 2023, 21:45
Brokula je napisao/la:
04 sep 2023, 21:41
Znam ja kako oni crtaju to, samo što takva tehnologija nije precizna i ima povelika odstupanja, a ovdje su milimetri u pitanju.

Pa svjedok si i sam prošle sezone kakvih je sve golova priznato/poništeno svim ekipama u ligi, čim je ovako blizu to je 50 50 i samo sreća odluči na čiju će stranu.
Pa zato ja govorim da je poluautomatski ofsajd jedino rjesenje koje nisu htjeli da uvedu samo iz njima znanih razloga

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 04 sep 2023, 21:52

Inace nije var sudija ponistio penal, nego isti taj sudija koji ga je svirao nakon sto je pogledao ponovljen snimak

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 sep 2023, 21:57

Ma I ono na Havercu cist penal, niko ne gleda lakat u leđa

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 sep 2023, 22:01

Eto sranja West Hamu, Aguerd dogovorio sve sa Arapima :crazy:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
04 sep 2023, 21:36
Keeping up with the Mancunians
:lol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 sep 2023, 22:04

soxx je napisao/la:
04 sep 2023, 21:52
Inace nije var sudija ponistio penal, nego isti taj sudija koji ga je svirao nakon sto je pogledao ponovljen snimak
VAR je morao utvrditi da postoji "čista i jasna greška" da bi pozvali sudiju. Kod kontakt penala bukvalno nikad to ne rade ako je kontakt postojao. Havertz jest poturio nogu da zapadne za Van Bisakinu, ali je kontakt de fakto postojao isto kao i naslanjanje Bisake na Havertza koliko god to djelovalo soft. To VAR nikad ne ponistava jer ne zele zbog glavnog sudije, ali eto jucer jesu i nece vise nijednom garantovano.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.