Da cuga sa ulojenim seljacima mahalac mrtvi,nego sto nas sroza I sto se ikad vrat

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ja mislim da se malo zbog stida ispalio tamo,ne znam eto ali takav utisak imam jer ne vjerujem da ti moze biti trenerska ambicija da vodis **** Leotar.
Pa nema drugi razlog ,nego to I jeste za njega ,nije on nizasta drugo.Djaba mahalac u dusi a sve je imao da bude gospodin ali on vise voli na haubi plate I mahalastinu nego ista.
Samo Mema ali preko Skype-a
I onoga što lopte voli ukrasti neka povedu
**** mi se za njega nego sta od nas uradiMojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2021, 16:59Za Leotara i jeste.. Samo sto dalje od Zelje.. Sta uradi covkek od sebe i svog statusa![]()
Kad se malo oporavimo eto njega opet sa tuzbama i blokadama racunaKANA je napisao/la: ↑20 jun 2021, 17:03**** mi se za njega nego sta od nas uradiMojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2021, 16:59Za Leotara i jeste.. Samo sto dalje od Zelje.. Sta uradi covkek od sebe i svog statusa![]()
brate ja ne mogu da vjerujem .
Treba mu na Sud- u oboriti tih 400 hiljada radi kojih je I dosao .MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2021, 17:05Kad se malo oporavimo eto njega opet sa tuzbama i blokadama racunaKANA je napisao/la: ↑20 jun 2021, 17:03**** mi se za njega nego sta od nas uradiMojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2021, 16:59Za Leotara i jeste.. Samo sto dalje od Zelje.. Sta uradi covkek od sebe i svog statusa![]()
brate ja ne mogu da vjerujem .
![]()
Pa trebalo je i biti oboreno. Zato je i bila zurba da se vrati i obustavi procese sa svojim pajdasima. Misiracu je zbog toga uvalio u upravu.KANA je napisao/la: ↑20 jun 2021, 17:07Treba mu na Sud- u oboriti tih 400 hiljada radi kojih je I dosao .MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2021, 17:05Kad se malo oporavimo eto njega opet sa tuzbama i blokadama racuna![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.