Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Prle89
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Prle89 » 11 sep 2016, 17:41

Medikament je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:"Zamislite da sam ja kao mladi igrač uradio to Nenadu Markoviću. Znate i sami šta bi se desilo"
Koji obraz da sebe uporedjuje sa Nenadom Markovicem. Fuj. Markovic ima respekt svake osobe u BiH, ovaj ne znam moze li nakon ovoga ulicom proc bez uvrede.
Nema taj obraza jer da ga ima oprostio bi se od reprezentacije.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 sep 2016, 17:42

KK_Bosna je napisao/la:"Zamislite da sam ja kao mladi igrač uradio to Nenadu Markoviću. Znate i sami šta bi se desilo"
Time je ukratko sve objasnio što se tice incidenta sa Musom, koji je podijelio bosance (koji jedva cekaju da se polarizuju oko svake stvari).

Nema se tu šta puno zamišljati. Neno bi mu svezao jednu vaspitnu iza uha, cisto reda radi, da se zna ko je kapiten a ko se ne smije qrciti i unisiti u facu....što je sasvim normalno :kafa:

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 11 sep 2016, 17:45

let3 je napisao/la:
Time je ukratko sve objasnio što se tice incidenta sa Musom, koji je podijelio bosance (koji jedva cekaju da se polarizuju oko svake stvari).

Nema se tu šta puno zamišljati. Neno bi mu svezao jednu vaspitnu iza uha, cisto reda radi, da se zna ko je kapiten a ko se ne smije qrciti i unisiti u facu....što je sasvim normalno :kafa:
Bi li Neno dosao nevjerovatno nespreman na pripreme i nespreman docekao utakmice? Bi li otkazao nastup na Eurobasketu da upozna neki grad? Bi li ignorisao trenera (kakav god on bio)? Bi li javno prozivao suigrace i savez?

Ako je odgovor na sve to DA, onda ima pravo da se upredjuje sa Markovicem i da uopste spominje tog covjeka. Do tada neka njegovo sveto ime ne koristi da ocisti svoje prljavo ime.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 11 sep 2016, 17:46

"dijete" vise ne mozes tretirati kao dijete cim si ga pustio da igra seniorsku kosarku. Hoces se kurc..iti? moze, ali nije ovo u-16 da ce svi sutiti dok ti tersas ljudima koji su krv propisali da postanu dokazani nba igraci, bez obzira koliki potencijal ti imas da i san to postanes.

ne znam, najveca krivica je bila na Mulaomerovicu koji jos na pripremama nije napravio hijerarhiju, da se zna ko kosi,a ko vodu nosi. Uostalom, ku..ac bi iko od nas ostao hladne glave da mu se 17-godisnjak unosi u facu i konfrci,pa makar bio buduci hall of fame igrac..
Mirzi zamjeram kur..obolju, koliko god bio u losoj formi ili smatrao da je selektor kar..ina - povedi ih ti, zagalami, ohrabri, bori se, savjetuj, preuzmi odgovornost, ali ne sutevima sa 9 metara, od toga nema nista..

ne znam, ovo su trebali rijesiti odmah danas zajednickim pojavljivanjem pred medijima, a ne glumiti uvrijedjene babe i dopustati raji da bira stranu..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 sep 2016, 17:47

MIRZA TELETOVIC !!!!

ne postoji poganijeg naroda od bosnje i balija...taj ce zaboraviti sve zasluge a isto tako dici ce neke ljude zbog obicne gluposti...Mirza je kapiten reprezentacije i ako mu je cejf da malom samar opali nek mu opali....Musa ce biti veliki igrac ali Mirzi se ne moze kurciti ....bitno je da je bosnjo nasjeo na suzee...zato nam i jest ovako ne zna se uopste ko pije ak o placa...ne opradavam Mirzu ali glava je bila vruca i vidi se da je i njemu stalo do ove reprezentacije...kome nije jasno zsto uzima toliko suteva nek opet pregleda njegov press....

takodjer sto se prica da je nespreman je isto tako velika glupost....spreman je itekako ali ne postoji na dunjaluku igrac koji moze igrati 40 minuta non stop....

i jos mi nije jasno tretiranje Muse kao dijete...nek mi objasni neko kakvo dijete zar u ekipi nisu svi isti ...jest treba mu sve pustiti sto je dijete....podrska Mirzi !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 11 sep 2016, 17:47

Mirza je VELICINA.
Sve ostalo je manje bitno.
A kao sto Vladislav Majer sinoc rece. kod nas ili je sve idealno ili nista ne valja . Sredine nema.
BosnaE

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 11 sep 2016, 17:48

Dzeko je u Austriji pokazao sta je kapiten. Besic udje u konflikt sa Dragovicem, poznavajuci Besica vjerujem da je on bio kriv i da je vrijedjao ovog drugog Bog zna kako. Ali to je nebitno. Dzeko je doletio i zastitio svog suigraca, jer to je jedino bitno. Ako je se Musa svadjao sa Mozgovom, ovaj "kapiten" trebao uc u lice Mozgovu. Ali znamo da za takvo nesto muda nema. Ipak je on niko i nista u NBA, samo se nama moze qurcit po Evropi.

Kada "njegov" Mejdan onako reaguje i jasno podrzi Musu, sve je jasno.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 sep 2016, 17:49

let3 je napisao/la:

Bi li Neno dosao nevjerovatno nespreman na pripreme i nespreman docekao utakmice? Bi li otkazao nastup na Eurobasketu da upozna neki grad? Bi li ignorisao trenera (kakav god on bio)? Bi li javno prozivao suigrace i savez?

Ako je odgovor na sve to DA, onda ima pravo da se upredjuje sa Markovicem i da uopste spominje tog covjeka. Do tada neka njegovo sveto ime ne koristi da ocisti svoje prljavo ime.
OK, možda je sve to tacno, ali za ove blamaže su glavni krivci Savez i Selektor.
Savez jer je izabrao amatera za selektora, a selektor što je sam po sebi amater koji ne zna objasniti ni yebene akciju na terenu.

Krivica igraca je tek na trecem mjestu. Nama, ovakvima kakvi jesmo trenutno ni Jordan ne bi pomogao da se plasiramo :!: a kamoli Teletović (koliko god loš bio).

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 17:49

AlphonseKauders je napisao/la: ne znam, ovo su trebali rijesiti odmah danas zajednickim pojavljivanjem pred medijima, a ne glumiti uvrijedjene babe i dopustati raji da bira stranu..
Mirza je pozvao Džanana da bude s njim.
Medikament je napisao/la:Dzeko je u Austriji pokazao sta je kapiten. Besic udje u konflikt sa Dragovicem, poznavajuci Besica vjerujem da je on bio kriv i da je vrijedjao ovog drugog Bog zna kako. Ali to je nebitno. Dzeko je doletio i zastitio svog suigraca, jer to je jedino bitno. Ako je se Musa svadjao sa Mozgovom, ovaj "kapiten" trebao uc u lice Mozgovu. Ali znamo da za takvo nesto muda nema. Ipak je on niko i nista u NBA, samo se nama moze qurcit po Evropi.
S tim poređenjima s fudbalerima koji jednom odoše na veliko takmičenje, a inače nam priređuju radosti poput poraza od Kipra, Nigerije i slično samo pokazujete kolika je veličina Mirza.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 11 sep 2016, 17:50

let3 je napisao/la:
let3 je napisao/la: Bi li Neno dosao nevjerovatno nespreman na pripreme i nespreman docekao utakmice? Bi li otkazao nastup na Eurobasketu da upozna neki grad? Bi li ignorisao trenera (kakav god on bio)? Bi li javno prozivao suigrace i savez?

OK, možda je sve to tacno, ali za ove blamaže su glavni krivci Savez i Selektor.
Savez jer je izabrao amatera za selektora, a selektor što je sam po sebi amater koji ne zna objasniti ni yebene akciju na terenu.

Krivica igraca je tek na trecem mjestu. Nama, ovakvima kakvi jesmo trenutno ni Jordan ne bi pomogao da se plasiramo :!: a kamoli Teletović (koliko god loš bio).
Da je Mulaomerovic neznalica i uz to jos nema muda stoji apsolutno.

@Kawhi: Konkurencija i format takmicenja u nogometu je takav da plasman na SP znaci vise nego 20 plasmana na Eurobasket.
sloboda72 je napisao/la:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 sep 2016, 17:52

Da, hajmo uporediti odlazak na veliko takmicenje u fudbalu i kosarci :lol: :tokralju:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 sep 2016, 17:54

Kajzer10 je napisao/la:Da, hajmo uporediti odlazak na veliko takmicenje u fudbalu i kosarci :lol: :tokralju:
Ma nije isto, ovo je javno bilo i sve vidjelo a to je tajno. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 sep 2016, 17:57

Medikament je napisao/la: Da je Mulaomerovic neznalica i uz to jos nema muda stoji apsolutno.
e pa jbg jarane, kad ti je selektor neznalica i uz to jos nema muda (znaci, lik bez ikakvog autoriteta) - onda slobodno ocekuj svakakve cirkus oko selekcije ;) pa cak i svađe igraca između sebe. Nemoj se kasnije ništa cuditi.
Šta se onda cudimo što samo putujuci cirkus sa takvim selektorom. Šta se cudimo što se Mirza ispucava na odlucujucoj utakmici kao na treningu, šta se cudimo što se Musa zalijece na kapitena na sred utakmice, šta se cudimo što Juka ne igra uopšte odbranu itd itd

Selektor amater :!: sve kasnije je samo domino efekat koji dovodi do cirkusa poput onog sinoc ;) mi smo trebali zijaniti i od Švedske u Skenderiji, ali je Musa nekako iščupao pobjedu protiv te strašne skandinavske košarkaške velesile ;)

Toliko o nama i našem vrlom selektoru, a i Savezu koji ga je izabrao.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 sep 2016, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 17:57

Medikament je napisao/la: @Kawhi: Konkurencija i format takmicenja u nogometu je takav da plasman na SP znaci vise nego 20 plasmana na Eurobasket.
Ne slažem se s tim, ali čemu onda poređenje dvije totalno različite situacije. Beša se nije **** Džeki.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 11 sep 2016, 17:59

Kawhi je napisao/la:
Medikament je napisao/la: @Kawhi: Konkurencija i format takmicenja u nogometu je takav da plasman na SP znaci vise nego 20 plasmana na Eurobasket.
Ne slažem se s tim, ali čemu onda poređenje dvije totalno različite situacije. Beša se nije **** Džeki.
Jacina konkurencije nema veze sa vrlinama kapitena. Mozes i uporedjivat sa vaterpolom. Nije to bitno.
sloboda72 je napisao/la:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 sep 2016, 18:07

"Ja sam imao potrebu da se obratim nakon svega i da razjasnimo neke stvari. Da ja kao selektor stanem u odbranu Saveza, struke i čitave reprezentacije. Mirza je sinoć samoinicijativno napustio svlačionicu i rekao da neće ići u Švedsku i da odlazi.

Danas je održao press konferenciju, a ja mu nisam dopustio da je održi. Mislim da kapiten jedne reprezentacije nema pravo da se ponaša tako. Način na koji se ponio u finišu utakmice je katastrofalan. On je kapiten i zadnji je čovjek koji bi trebao napustiti reprezentaciju.

Taj akt i ovaj današnji i situacija s Musom nema nikakvog opravdanja. Mi ovdje predstavljamo državu i moramo voditi računa kako ćemo se ponašati i kada gubimo i kada pobjeđujemo. Kako mi da držimo red, rad i disciplinu, kada se kapiten ne pridržava tih stvari. Zove pred početak priprema i pita može li kasniti.

Njegovo ponašanje je neshvatljivo. Mirza neće putovati s nama u Švedsku", rekao je Mulaomerović.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 sep 2016, 18:17

anonymousHD je napisao/la:
"Ja sam imao potrebu da se obratim nakon svega i da razjasnimo neke stvari. Da ja kao selektor stanem u odbranu Saveza, struke i čitave reprezentacije. Mirza je sinoć samoinicijativno napustio svlačionicu i rekao da neće ići u Švedsku i da odlazi.

Danas je održao press konferenciju, a ja mu nisam dopustio da je održi. Mislim da kapiten jedne reprezentacije nema pravo da se ponaša tako. Način na koji se ponio u finišu utakmice je katastrofalan. On je kapiten i zadnji je čovjek koji bi trebao napustiti reprezentaciju.

Taj akt i ovaj današnji i situacija s Musom nema nikakvog opravdanja. Mi ovdje predstavljamo državu i moramo voditi računa kako ćemo se ponašati i kada gubimo i kada pobjeđujemo. Kako mi da držimo red, rad i disciplinu, kada se kapiten ne pridržava tih stvari. Zove pred početak priprema i pita može li kasniti.

Njegovo ponašanje je neshvatljivo. Mirza neće putovati s nama u Švedsku", rekao je Mulaomerović.
Ako ti ovo ne mozes da skontas, onda ne znam.

Damire mrs iz svetinje hinjo izdajnicka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 sep 2016, 18:22

Mirza je dobio sto je zelio od danasnje presice. Sta ti je kad imas PR.

Neces ici u Svedsku, ali valja ti se gledati u ogledalo...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 sep 2016, 18:23

hahahahhahhahahhah kakav ocajnicki potez Damira ....izdaijica nastavlaj po drugi put ovu drzavu ostaviti na rubu ...ajde mozda dobije i trecu priliku kao predsjednik saveza ... :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.