Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

underground
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la underground » 02 dec 2011, 01:17

LBJ MVP je napisao/la:
underground je napisao/la:sta ovo jedu **** sa youtubom :evil: neki novi homepage koji mi se nikako ne dopada, sve su zakomplikovali yebo im ja mater :x :x :x :x :twisted:
Meni se pravo sviđa 8-)

meni se gadi, valjda sto sam na onaj stari navik'o :roll: :evil:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 dec 2011, 01:19

Sarajlijc@ je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Sarajlije, nestaje li vama vode iza ponoći ovih dana!?

Je krenuo da se istuširam nema vode :mrgreen:
Ma jok to samo kod tebe u provinciji :lol: :mrgreen:
Haj sad se fino i kulturno izvini :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 02 dec 2011, 01:22

Bianconeri1988 je napisao/la:Meni na you tube sve isto k'o jučer :lol:

@future

Decembar bi bio najbolji period godine da ima snijega, ali pošto nema snijega nažalost večini nas je najmrži...

Kad ima snijega nekako je i toplije, a ovako ova zima tjera čovjeka da po čitav dan bude u kući i gubi volju za životom ponekad... :D
Ma dobro yebi ga podrazumijeva se da ako je decembar da ima snijega,al' pošto danas ništa nije normalno pa tako ni godišnja doba...
Ali meni je ovo doba godine najljepše,sjediš u kući,pratiš sport,kladionicu,forum,pa onda idu praznici Nova godina,pa Dan Rudara (to je kad vas manje aktuelno :mrgreen: ),ma merak.Pa zimovanje,Vlašić,Jahorina...A najbolje je poslije Nove godine,triježnjenje uz "Novogodišnju turneju" 8-) .Ima li šta bolje,hehe :) ?
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 dec 2011, 01:24

@Puma

Komšija moj da ti znaš gdje on živi, e znaš one što sa Ilidže idu kući u 10 navečer, e to su ti njegove komšije :mrgreen: :lol: :lol:

@Future

Dobro je to tako kad nemaš životnih obaveza :D

Ali baš iz ovih razloga koje si ti nabrojao meni su dragi ovi zimski vikendi, osim kad moram bacati snijeg :D

Samo si zaboravio Boxing day u Premiershipu :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 02 dec 2011, 01:27

Ne znam kako mi to promače,al' hajde podrazumijeva se pod sportom :D ;) .Ma dobro gotovo pa svako ima neke obaveze,al' poslije uživancija.Jedino što ne valja kada izađes u grad k'o da si u pustinji :D .

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 dec 2011, 01:28

E to zavisi gdje živiš, bez uvrede i potcjenjivanja, ali obično je tako u manjim sredinama... ;) :D
Ž '21!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 dec 2011, 01:28

Jedva čekam novogodišnju turneju imal šta ljepše od toga.Svaki dan sebi navijem sat 5 minuta prije nego što će počet da se stignem malo razbudit i onda uživam.Jest da je onaj termin od 1 malo preran,al isplati se ustat malo ranije :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 02 dec 2011, 01:31

Bianconeri1988 je napisao/la:E to zavisi gdje živiš, bez uvrede i potcjenjivanja, ali obično je tako u manjim sredinama... ;) :D
Dobro između ostalog.Ipak Sarajevo ima 500k i kusur stanovnika pa uvijek mora biti raje,ali u ovim manjim mjestima tipa Banovića slabo zimi bude raje u gradu,izuzmemo li kafiće.

@LBJ MVP To je to ;) .

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 dec 2011, 01:32

Future je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:E to zavisi gdje živiš, bez uvrede i potcjenjivanja, ali obično je tako u manjim sredinama... ;) :D
Dobro između ostalog.Ipak Sarajevo ima 500k i kusur stanovnika pa uvijek mora biti raje,ali u ovim manjim mjestima tipa Banovića slabo zimi bude raje u gradu,izuzmemo li kafiće.

@LBJ MVP To je to ;) .
Ma pusti bjelančevinu on ne živi u Sarajevu :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 dec 2011, 01:34

Odoh, opali me neka depresija, sjetio sam se bivše i prošle Nove godine, morali ste vi početi pričati pogotovo ovaj školarac :twisted: :mrgreen: :lol:

@LBJ

Ja mislim da svi tvoji školski drugovi vade GRAS-ove kupone, a samo ti od Centrotransa, daleko je Ilijaš :P :lol: :lol: :lol:
Ž '21!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 dec 2011, 01:36

Bianconeri1988 je napisao/la:Odoh, opali me neka depresija, sjetio sam se bivše i prošle Nove godine, morali ste vi početi pričati pogotovo ovaj školarac :twisted: :mrgreen: :lol:

@LBJ

Ja mislim da svi tvoji školski drugovi vade GRAS-ove kupone, a samo ti od Centrotransa, daleko je Ilijaš :P :lol: :lol: :lol:
Šta imaš protiv školarca.I ja imam takvih uspomena :lol:
I svi mi govore "ma centro je zakon u nas šušci u grasu".Najjače mi je bilo za vrijeme štrajka svi se muče dok dođu kući ja laganini do stanice minuta uživam u busu :P

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 02 dec 2011, 01:40

Bianconeri1988 je napisao/la:Odoh, opali me neka depresija, sjetio sam se bivše i prošle Nove godine, morali ste vi početi pričati pogotovo ovaj školarac :twisted: :mrgreen: :lol:

@LBJ

Nemoj da mi diraš Zombya bre :twisted: :mrgreen: .

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 dec 2011, 01:41

Možete li vi napisati status na fb? :D

Ja kliknem na ono Update status to mi se boldira i to je to :D

@LBJ

Priznajem, oni centrini busevi su limuzine, sjećam se kad sam išao na tekmu Željo - Olimpic, tad su baš štrajkovali čini mi se :D

@Future

Zomby i ja samo stari prijatlji, samo ne znam kako će se taj nadimak svidjeti njegovom učitelju Dylanu koji je poznat po borbi protiv čudovišta :mrgreen:
Ž '21!

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 02 dec 2011, 01:43

Hehe,ma znam.Ma ko ga za šta bitno je da se njemu (LBJ-u) dopada ime :mrgreen: .A ja i Zomby smo ti prijatelji,samo što ja njega znam,a on mene ne :lol: :mrgreen: .

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 dec 2011, 01:44

:lol: Zanimljivo.Ma dobar si i ti čim navijaš za Želju :mrgreen: Hoćeš da izvadim grasovu iskaznicu mogu i ja :P
Što je ovaj neutralni fin čojk,al svi smo mi takvi iz ovih rudarskih gradova :lol:Još da te upoznam ti mene znaš pico :roll: :mrgreen:
Dobar sam ja s Dylanom okrenuo sam ga na pravu stranu sad je sa nama :mrgreen:

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 02 dec 2011, 01:48

Ako ne sjeb*š za Novu godinu upoznat ćeš :lol: .Ma takvi smo ti mi "rudari" dobri ljudi,mehkog srca :mrgreen: .Hajde možda nekad dobiješ zahtjev za prijateljstvo :D .

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 dec 2011, 01:50

Što me nervira ovaj jaran!?

Studira u Napulju i obečao mi donjeti dres i neće da mi donese od Juventusa već od glupog Lavezzija... :twisted: :mrgreen:

Jel ba!? Niste mi odgovorili, možete li vi upisati status na fb? Ili postaviti sliku? :D
Ž '21!

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 02 dec 2011, 01:51

Bianconeri1988 je napisao/la:Što me nervira ovaj jaran!?

Studira u Napulju i obečao mi donjeti dres i neće da mi donese od Juventusa već od glupog Lavezzija... :twisted: :mrgreen:

Jel ba!? Niste mi odgovorili, možete li vi upisati status na fb? Ili postaviti sliku? :D
Može ba,joj koliko ste vi tamo zaostali ni status ne možete napisati :mrgreen: .

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 dec 2011, 01:54

A neće meni nešto, a baš sam skontao "lijepe" riječi za ovu bivšu, nije mi se dalo :mrgreen: :lol:

Kaže mi jaran, opasno u Napulju tražiti Juventusov dres, izlaže se prevelikom riziku :mrgreen:

Kupit će ga vala ne zvao se ja Admin :lol:
Ž '21!

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 02 dec 2011, 01:54

Bianconeri1988 je napisao/la:A neće meni nešto, a baš sam skontao "lijepe" riječi za ovu bivšu, nije mi se dalo :mrgreen: :lol:

Kaže mi jaran, opasno u Napulju tražiti Juventusov dres, izlaže se prevelikom riziku :mrgreen:

Kupit će ga vala ne zvao se ja Admin :lol:
Kakav Juventus,kakav Napoli.Da ti ja kupim dres od svetinje 8-) ?
Zadnja izmjena: Future, dana/u 02 dec 2011, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.