LBJ MVP je napisao/la:Meni se pravo sviđaunderground je napisao/la:sta ovo jedu **** sa youtubomneki novi homepage koji mi se nikako ne dopada, sve su zakomplikovali yebo im ja mater
![]()
![]()
![]()
![]()
meni se gadi, valjda sto sam na onaj stari navik'o

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
LBJ MVP je napisao/la:Meni se pravo sviđaunderground je napisao/la:sta ovo jedu **** sa youtubomneki novi homepage koji mi se nikako ne dopada, sve su zakomplikovali yebo im ja mater
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj sad se fino i kulturno izviniSarajlijc@ je napisao/la:Ma jok to samo kod tebe u provincijiBianconeri1988 je napisao/la:Sarajlije, nestaje li vama vode iza ponoći ovih dana!?
Je krenuo da se istuširam nema vode![]()
Ma dobro yebi ga podrazumijeva se da ako je decembar da ima snijega,al' pošto danas ništa nije normalno pa tako ni godišnja doba...Bianconeri1988 je napisao/la:Meni na you tube sve isto k'o jučer![]()
@future
Decembar bi bio najbolji period godine da ima snijega, ali pošto nema snijega nažalost večini nas je najmrži...
Kad ima snijega nekako je i toplije, a ovako ova zima tjera čovjeka da po čitav dan bude u kući i gubi volju za životom ponekad...
Dobro između ostalog.Ipak Sarajevo ima 500k i kusur stanovnika pa uvijek mora biti raje,ali u ovim manjim mjestima tipa Banovića slabo zimi bude raje u gradu,izuzmemo li kafiće.Bianconeri1988 je napisao/la:E to zavisi gdje živiš, bez uvrede i potcjenjivanja, ali obično je tako u manjim sredinama...![]()
Ma pusti bjelančevinu on ne živi u SarajevuFuture je napisao/la:Dobro između ostalog.Ipak Sarajevo ima 500k i kusur stanovnika pa uvijek mora biti raje,ali u ovim manjim mjestima tipa Banovića slabo zimi bude raje u gradu,izuzmemo li kafiće.Bianconeri1988 je napisao/la:E to zavisi gdje živiš, bez uvrede i potcjenjivanja, ali obično je tako u manjim sredinama...![]()
@LBJ MVP To je to.
Šta imaš protiv školarca.I ja imam takvih uspomenaBianconeri1988 je napisao/la:Odoh, opali me neka depresija, sjetio sam se bivše i prošle Nove godine, morali ste vi početi pričati pogotovo ovaj školarac![]()
![]()
@LBJ
Ja mislim da svi tvoji školski drugovi vade GRAS-ove kupone, a samo ti od Centrotransa, daleko je Ilijaš![]()
![]()
![]()
Nemoj da mi diraš Zombya breBianconeri1988 je napisao/la:Odoh, opali me neka depresija, sjetio sam se bivše i prošle Nove godine, morali ste vi početi pričati pogotovo ovaj školarac![]()
![]()
@LBJ
Ja mislim da svi tvoji školski drugovi vade GRAS-ove kupone, a samo ti od Centrotransa, daleko je Ilijaš![]()
![]()
![]()
Može ba,joj koliko ste vi tamo zaostali ni status ne možete napisatiBianconeri1988 je napisao/la:Što me nervira ovaj jaran!?
Studira u Napulju i obečao mi donjeti dres i neće da mi donese od Juventusa već od glupog Lavezzija...![]()
![]()
Jel ba!? Niste mi odgovorili, možete li vi upisati status na fb? Ili postaviti sliku?
Kakav Juventus,kakav Napoli.Da ti ja kupim dres od svetinjeBianconeri1988 je napisao/la:A neće meni nešto, a baš sam skontao "lijepe" riječi za ovu bivšu, nije mi se dalo![]()
![]()
Kaže mi jaran, opasno u Napulju tražiti Juventusov dres, izlaže se prevelikom riziku![]()
Kupit će ga vala ne zvao se ja Admin
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.