Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bhsport
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la bhsport » 11 sep 2016, 15:53

KK_Bosna je napisao/la:"Zamislite da sam ja kao mladi igrač uradio to Nenadu Markoviću. Znate i sami šta bi se desilo"
Naravno, dobio bi nogom u guzicu.
Nego demantova te Mirza, jos nije vrijeme za oproštaj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 sep 2016, 15:57

bhsport je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:"Zamislite da sam ja kao mladi igrač uradio to Nenadu Markoviću. Znate i sami šta bi se desilo"
sad mu je u glavu udarila hercegovacka tvrdoglavost i u inat ce igrat jos 5,6 godina :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 sep 2016, 15:58

Kakav mu je kvalitet igre bolje i da ne igra...

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 11 sep 2016, 15:58

Ovaj press je poput naručenih i plačenih predizbornih pojavljivanja u medijima gdje se samo mogu postavljati određena vrsta pitanja.

ne znam da li sam dobro shvatio, ali on je ovdje najviše prozvao juku preko njegovo menadžera.

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 11 sep 2016, 16:02

Policeman je napisao/la:cuj nakon kvala ce izaci i reci sta je bilo :lol: pa po tome vidis da to nisu cista posla

ne znam sta se ima cekati ispricas svoju verziju kao kapiten danas i ko hoce nek vjeruje ko nece nece

ali ne "ja sam pametan trenutno je narod na mojoj strani ja cu se prisutiti i iskoristiti trenutnu situaciju u kojoj me narod sazeljava"

ali i jeste pametno ima dovoljno vremena da smisli dobru verziju
pa mora smisliti sta ce slagati...mali grbavac...napenaliti iz reprezentacije i njega i nurkića i onog mu menadzera

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 sep 2016, 16:09

Mirza paša samo ganola, malo si burno reagovao i trebo si barem rusa hraknuti ali ovaj mali muflon da ti pametuje jok :nene:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 sep 2016, 16:15

Halali kapitenu prvo meni pa i ostalima. :bih: :bih:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 sep 2016, 16:30

Kako smo brzo zaboravili da nas je Mirza Teletovic licno odveo na 3 eurobasketa, pa onda pod Sabitom Hadzicem prvo kad smo uzeli hrvate i bili za dlaku od drugog kruga skinu nas makedonci u zadnjem kolu Koji su kasnije najvece iznenadjenje napravili turnira, pa pod Petrovicem znate sami sta je bilo i Litvaniju, i sada ovo zadnje nije mogao igrati radi toga sto je prezivio emboliju i klub mu nije dao da igra pod cjenu ugovora.

I sada se nadjete vi debili da ga tjerate iz reprezentacije kad znate da su svi krivi, a branite ono malo **** umisljeno?

Sramota...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2016, 16:38

DevilsAdvocate je napisao/la:Kako smo brzo zaboravili da nas je Mirza Teletovic licno odveo na 3 eurobasketa, pa onda pod Sabitom Hadzicem prvo kad smo uzeli hrvate i bili za dlaku od drugog kruga skinu nas makedonci u zadnjem kolu Koji su kasnije najvece iznenadjenje napravili turnira, pa pod Petrovicem znate sami sta je bilo i Litvaniju, i sada ovo zadnje nije mogao igrati radi toga sto je prezivio emboliju i klub mu nije dao da igra pod cjenu ugovora.

I sada se nadjete vi debili da ga tjerate iz reprezentacije kad znate da su svi krivi, a branite ono malo **** umisljeno?

Sramota...
Neki idu toliko daleko da Mirzu proglasavaju glavnim krivcem sto nismo prosli grupu 2013. Sramota dakako.

Pirke
Kontakt:

Re: RE: Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Pirke » 11 sep 2016, 16:38

thulkazal je napisao/la: Mulaomerovića, neće da se zamjeri... Pitam se da li bi Teletović smio ovo raditi npr. Dušku...
Definitivno nebi, i u tome je problem.
Kad kapiten ne vjeruje treneru, znaš da stručni štab ne radi svoj posao. Ili im fali autoritet, ili znanje.

Ovdje je najveći problem trener...

Što se igrača tiče, ja ovdje ne vidim problem. Desi se u košarci, desi se u sportu.

Veći mi je problem što igrači ne slušaju trenera.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 11 sep 2016, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 sep 2016, 16:39

DevilsAdvocate je napisao/la:Kako smo brzo zaboravili da nas je Mirza Teletovic licno odveo na 3 eurobasketa, pa onda pod Sabitom Hadzicem prvo kad smo uzeli hrvate i bili za dlaku od drugog kruga skinu nas makedonci u zadnjem kolu Koji su kasnije najvece iznenadjenje napravili turnira, pa pod Petrovicem znate sami sta je bilo i Litvaniju, i sada ovo zadnje nije mogao igrati radi toga sto je prezivio emboliju i klub mu nije dao da igra pod cjenu ugovora.

Sramota...

U ovakvom formatu kvalifikacija to je takav uspjeh plasirati se na EP mislim epski razmjera nema dalje :facepalm:

Nama je uspjeh sto ni jednom nismo prosli grupu na EP svaka cast na uspjehu :oops: trebalo se okupiti 50 hiljda ispred vjecne da proslave ne prolazak gupe

Donnie Darko@ :thumbup: :urnebes:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 11 sep 2016, 16:42

Sramota...
I zbog toga treba da okrecemo glavu dok pravi cirkus od reprezentacije? Odveo nas na tri eurobasketa, ali zato nas je sa ovog on licno izbacio. On nas izbaci svojim ponasanjem i zalaganjem na terenu. Umislio da je fuzija brajanta i dzordana pa baca cigle ko pare na sergiju.

Ovo govorim iskljucivo za njegovu IGRU sinoc. Rekao sam vec da sam neutralan sto se tice one situacije s Musom dok ne cujem obje strane. Mada ono ponasanje ne dolikuje jednom kapitenu, nebitno sta mu je ovaj rekao/uradio.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 sep 2016, 16:47

Jest on nas je licno izbacio, u Rusiji glavni krivac za poraz od 30 razlike, toliko sve stima bez njega, da je to cudo jedno

Mirza odlazi :salut:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 sep 2016, 16:50

Prvo kaze dobar prijatelj sa Mulom,pa ga posra :mrgreen: Nihada posteno odbrani...

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 sep 2016, 16:51

theboss_RD07 je napisao/la:

Sramota...
I zbog toga treba da okrecemo glavu dok pravi cirkus od reprezentacije? Odveo nas na tri eurobasketa, ali zato nas je sa ovog on licno izbacio. On nas izbaci svojim ponasanjem i zalaganjem na terenu. Umislio da je fuzija brajanta i dzordana pa baca cigle ko pare na sergiju.

Ovo govorim iskljucivo za njegovu IGRU sinoc. Rekao sam vec da sam neutralan sto se tice one situacije s Musom dok ne cujem obje strane. Mada ono ponasanje ne dolikuje jednom kapitenu, nebitno sta mu je ovaj rekao/uradio.
U reprezentaciji nista ne stima, njegova igra sinoc je plod svega toga, i nadje se BoSnjo da samo njega krivi i tjera iz reprezentacije kad je on to najmanje zasluzio, a brani se onaj balavac Musa, koji mu je prvi opsovao i unio mu se u lice i hoce nesto da se dokazuje samom sebi, pa kako bi ti postupio? Nakon sto ga je Mirza pokuso smirit i usmjerit ka klupi, sta ce mu rec na psovku ? Hvala, u redu je? Nemojte srat dzaba

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 sep 2016, 16:57

I nije ga Mirza ni udario, nego ga ke htio gurnut prema klupi govoreci mali smiri se, na sta se ovaj trza rukom i salje mirzu u p1cku materinu, na sta Mirza reaguje kako reaguje, ko je bio u Mejdanu zna o cemu govorim

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 sep 2016, 17:05

KK_Bosna je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
sad mu je u glavu udarila hercegovacka tvrdoglavost i u inat ce igrat jos 5,6 godina :mrgreen:
Neka je, treba nam jer sigurno ima jos 4 godine fine kosarke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 17:24

Uzima sad sam Švede nekih 40ak razlike. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 11 sep 2016, 17:29

To je taj kapiten. Na utakmici ide u sukob sa dijetetom (koje ce na njegovu zalost biti 10 puta veci igrac od tog tzv kapitena, zato ga i ne moze ocima gledat), i onda na presu daje "izvinjenje" koje je sve osim izvinjenja. Pres gdje javno proziva to isto dijete, i indirektno proziva Jusufa Nurkica. Uzima sebi za pravo da javno kritikuje selektora i odlucuje ko treba da bude na spisku a ko ne treba. Kaze on je igrao kada niko nije htio? Kada je to bilo? Moze li se neko sjetit? Ja se samo sjecam da je svaki put, znaci bas svaki, bilo trzavica oko toga hoce li on igrat je li zadovoljan i tako dalje.

Toliko je drzak da cak pita zasto svabo Nihad Djedovic nije u reprezentaciji. Nakon Emira Preldzica i Nihada Djedovica mislio sam da ne moze isplivat jos jedan smrad takve klase u kosarci, ali evo ga. Jedan jedini Mirza Teletovic. Hvala ti kapitenu. Haj sad nazad i upoznavaj gradove u Americi, sakupi tih svojih mizernih 5 poena po utakmici i opet se vrati, glumi primadonu i pametuj.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 11 sep 2016, 17:34

Koji obraz da sebe uporedjuje sa Nenadom Markovicem. Fuj. Markovic ima respekt svake osobe u BiH, ovaj ne znam moze li nakon ovoga ulicom proc bez uvrede.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.