gdje sam ubacen hajvane kad sam ovdje od 2009. a ti od 2016.Babatunde je napisao/la:Musa i Hercegovina su ubačeni elementi, neki debili ne obazirite se na njih. Kakve veze imaju vlasi itd. sa fudbalom, stvarno vas dvojicu ne kontam, svaki post o nekim retardiranim temama, ako imate Sta pametno napisat, napisi ako nema nemoj srat bezveze
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Dosta prepucavanja stvarno. Dolazi nam Tuzla City. Opca mobilizacija i svi na tekmu u crvenom, nek se spale gradjani u crvenom paklu. Gubitak bodova na domacem terenu se nece prastat vise do kraja, svi vidimo sta se desava. S tribina im noge skratit i bez seljakluka i incidenata naravno, svakako jedva cekaju da nam kaznama opaljuju
Nesto te nisam upratio prije, a pratimo forum dugo, i imao sam prije nikove. Svaki post ti je neka glupost, niđe veze sa vezom, seljaci uprava itd. Nosi se majmune odakle si sljegohercegovina je napisao/la:gdje sam ubacen hajvane kad sam ovdje od 2009. a ti od 2016.Babatunde je napisao/la:Musa i Hercegovina su ubačeni elementi, neki debili ne obazirite se na njih. Kakve veze imaju vlasi itd. sa fudbalom, stvarno vas dvojicu ne kontam, svaki post o nekim retardiranim temama, ako imate Sta pametno napisat, napisi ako nema nemoj srat bezveze
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
- Kontakt:
pa koji si ti faktor da se tebi treba prvo javit prije nego se nesto napise. pise ti fino od 2009, 180 postova. kad je bila pikina uprava nisam imao potrebu pisati, sad kad je uprava "sljegla" imam potrebu reagovati na klosarske ispade koji tjeraju normalnu raju sa stadiona.Babatunde je napisao/la:Nesto te nisam upratio prije, a pratimo forum dugo, i imao sam prije nikove. Svaki post ti je neka glupost, niđe veze sa vezom, seljaci uprava itd. Nosi se majmune odakle si sljegohercegovina je napisao/la:gdje sam ubacen hajvane kad sam ovdje od 2009. a ti od 2016.Babatunde je napisao/la:Musa i Hercegovina su ubačeni elementi, neki debili ne obazirite se na njih. Kakve veze imaju vlasi itd. sa fudbalom, stvarno vas dvojicu ne kontam, svaki post o nekim retardiranim temama, ako imate Sta pametno napisat, napisi ako nema nemoj srat bezveze
Hercegovina, zadnji psotovi o seljacima u upravi, i od početka si protiv njih, a oni te svakim danom šamaraju, i trebaju takve kao tebe, fuj
Gledaj kakav je ko čovjek a ne odakle je

Gledaj kakav je ko čovjek a ne odakle je

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
A koji su to ispadi. Zelim 5 stavki po kojim oni tjeraju raju sa tribine, ukoliko ih nemas , molim te da **** s teme jer nisi dovoljno kompetentan i nemas dovoljno valjanih razloga da diskutujes s nama. hija zekanehercegovina je napisao/la: pa koji si ti faktor da se tebi treba prvo javit prije nego se nesto napise. pise ti fino od 2009, 180 postova. kad je bila pikina uprava nisam imao potrebu pisati, sad kad je uprava "sljegla" imam potrebu reagovati na klosarske ispade koji tjeraju normalnu raju sa stadiona.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Odluke Upravnog odbora FK Velež Mostar
21. Aprila 2017.
Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje Kluba da je na sjednici Upravnog odbora, koja je održana sinoć ( četvrtak 20.04.2017. godine ) u prostorijama Kluba na stadionu, donesena odluka da se stadion FK Velež u Vrapčićima od danas zove „Stadion Rođeni“.
Također, donesena je odluka da se Omladinska Škola FK Velež preimenuje u Omladinska škola FK Velež „Muhamed Mujić“.
Zahvaljujemo se našim članovima i navijačima koji su učestvovali u anketi na službenoj stranici Kluba, te tako pomogli pri donošenju odluka.
Ovom prilikom obavještavamo da je donosena odluka o zabrani prodaje pića i ostalog na dan utakmice u krugu stadiona, osim u ime i za račun FK Velež !
Molimo sve da se pridržavaju gore donesenih odluka.
Kao da je znao. Rahmet ti duši Hamiću legendo naša. Zaslužio si
21. Aprila 2017.
Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje Kluba da je na sjednici Upravnog odbora, koja je održana sinoć ( četvrtak 20.04.2017. godine ) u prostorijama Kluba na stadionu, donesena odluka da se stadion FK Velež u Vrapčićima od danas zove „Stadion Rođeni“.
Također, donesena je odluka da se Omladinska Škola FK Velež preimenuje u Omladinska škola FK Velež „Muhamed Mujić“.
Zahvaljujemo se našim članovima i navijačima koji su učestvovali u anketi na službenoj stranici Kluba, te tako pomogli pri donošenju odluka.
Ovom prilikom obavještavamo da je donosena odluka o zabrani prodaje pića i ostalog na dan utakmice u krugu stadiona, osim u ime i za račun FK Velež !
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Hercegovina, neka vas normalnih kuci, mi ovi sto smo sljegli i sto podrzavamo upravu bicemo sutra na tribinama.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Rahmetli Hamic najbolji igrac svih vremena kojeg je ova drzava dala a pored toga nas Velezovac.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Odluke Upravnog odbora FK Velež Mostar
21. Aprila 2017.

-
- Kontakt:
ne pratis druze, upravo je suprotno. prvo je lik rekao da niko od raje ne zna odgovorit ko je botin pa sam mu ja objasnio da mu je pola uprave botin, pa sinoc lik rekao da ne zeli da na tribini budu samo bosnjaci nazivajuci ih dzamahirijom iako nema pojma sta je to, pa veceras drugi lik napise da sam ja sljego i da se vratim odakle sam dosao, pa mu ja kazem i da je uprava takodjer sljegla. znaci reagujem na ulicarske ispade i nista viseemil02in je napisao/la:Hercegovina, neka vas normalnih kuci, mi ovi sto smo sljegli i sto podrzavamo upravu bicemo sutra na tribinama.
Jedna stvar je sigurna da ni hercegovina ne zna je li poš'o ili doš'o.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Jeste vidjeli starta na Brandau nema ni zutog
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Eto vam je ta mocna Sloga koja nije izgubila jos i nek mi neko kaze da je ovo najbolja ekipa koja je dosla u Mostar
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Mogli su vrlo lahko gubiti 2,3-0..idemo ovo lagano privesti krajupaulus je napisao/la:Eto vam je ta mocna Sloga koja nije izgubila jos i nek mi neko kaze da je ovo najbolja ekipa koja je dosla u Mostar
Rezultat je trend, ideal je vječan!
kamiondzija na aparatima
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Majmunu se i tahometar pokvario danas,..ne zna ni jeli poso ili doso,..
A usa mufloni,..lezite i pasite travu
Ma Velez,...samo Velez,..
A usa mufloni,..lezite i pasite travu
Ma Velez,...samo Velez,..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.