hurem je napisao/la:Idimidodjimi je napisao/la:nisko je napisao/la:Jedna odlicna analiza igre Edina neznam jel iko prije stavljao ovo ovdje.Mislim da vrijedi procitati generalposlijebitke.blog-spot-com (bez crtica)
General objasnio SVE!
Interesantno kako niko ne prokomentarisa ovo ocito SA ZNANJEM analiziranje Edinove igre i njegovih slabosti i prednosti.
Iz ovoga moze i sam Edin da nauci podosta.
Sta se tu ima komentarisati, par slicica koje je autor izdvojio, i to je to...to je cista glupost...mogao sam i ja tako izdvojiti u suprotnom smjeru par slicica i to je to...ako igra dobro tim, onda i edin igra dobro, i to je to...sta se on ima otkrivati nasriju kad ovaj ni u snu nece dodati loptu, samo je pegla...
zapravo i mi koji smo branili edina, zapravo ga nismo dizali u zvijezde, vec ga kritikovali umjereno, a vi ste ga kritikovali kao da je najlosiji napadac na svijetu...i bukvalno ste pretjerivali...svi smo mi govorili da treba malo vise da trci, i sl...ali da nije zasluzio onakav tretman od strane pelegrinija...
a vi neki kriticari ste ga bukvalno psovali, vrijedjali, omalovazavali...e u tome je problem...
Analizu kada sam citao imao sam osjecaj da ju je pisao neko ko zna nesto o nogometu, ne malo nego bas zna a to je slikovito cak i prikazivao. Argumenata na sve strane.
Ovaj tvoj post kada sam citao, imam osjecaj da citam samo jednog obicnog forumasa koji veze nema sta prica, odnosno pise.
Ajde kad si toliko pametan kao sto kazes da jesi, tj. kazes da si i ti mogao ono da napises onako, ajde bujrum pa analiziraj sada ti recimo Negreda ili Aguera isto onako sa sve argumentima a mogu u obzir doci i oni slikoviti prikazi, slicice - kako ih ti nazva.
Kad to uradis, evo ja cu prvi to procitat i prvi cu stati u red da ti stisnem ruku i kazem majstore bravo, ti znas znanje. Sve do tad, tvrdim da nemas pojma o cemu pises. Ne zato sto hocu reci da ja znam bolje nego sto je misljenje kao supak, svako ga ima pa tako i ti, za razliku od Generala koji napravi detaljnu analizu sa sve argumentima.
I da, da ne zaboravim, kada nadjes u mojim postovima tamo da sam ja Edina omalovazavao na nacin na koji ti pises da jesam, onda me tek stavi u tu skupinu, kako je ti nazva "NEKI KRITICARI"! Do tad nemoj pisat budalastine!