Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Contentissimo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Contentissimo » 29 apr 2013, 17:49

Sportmediaset, La Gazzetta dello Sport i Tuttosport su složni oko toga da će Juventus na ljeto pokušati dovesti švedskog napadača i da on želi opet u Juventus.

Talijanski mediji smatraju da će Juventus sigurno poslati ponudu PSG-u za Zlatana Ibrahimovića i da će njemu ponuditi trogodišnji ugovor.

Sportmediaset tvrdi da su Mino Raiola i Pavel Nedved odavno započeli ovaj proces. Juventus je obavijestio Raiolu da ne namjeravaju potrošiti preko 20 miliona eura na dovođenje njegovog klijenta te da su spremni da mu ponude trogodišnji ugovor vrijedan 8 miliona eura + bonusi. Zlatan, kako tvrdi Sportmediaset, Ibra želi da se vrati u Torino i 'kada on nešto zacrta tako mora biti'. Spreman je da se odrekne velikog dijela svoje plate.

Put Torina bi mogao i Marco Verratti koji nije u najboljim odnosima sa Carlom Ancelottiem. Budući da bi talijanski strateg trebao u Real Madrid, teško će i Verratti za njim. Plus je odlazak Ancelottia razlog više za odlazak Ibrahimovića iz PSG-a jer je Mino Raiola nedavno naglasio da će Ibrahimović napustiti Pariz ako ga napusti i talijanski trener.

Sportmediaset također dodaje kako Juventus neće otkupiti Mauricia Islu već će kupiti polovinu ugovora Piotra Zielinskog, sjajnog mladog fudbalera Udinesea. Stara dama je impresionirana njegovim igrama i, prema tvrdnjama ovog izvora, neće biti većih problema oko zaključenja ovog posla sa Udineseom.

ps

taj Cevallos je jos u zimskom prelaznom roku zavrsen...
Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 29 apr 2013, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 29 apr 2013, 17:53

Do kraja sezone hoću da se osvoje 92 boda. Bez milosti. Dugo smo čekali na osvetu, a sve ekipe do jedne su nam dužnici.

Zamparinija i njegov cirkus u nedjelju poslati u Serie B.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 apr 2013, 18:06

Respekt svakom, veresije nikom... Palermu šuknuti par komada, i tako sve do kraja, i ja sam za opciju 92 boda...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 29 apr 2013, 18:10

Sampu moramo dobiti, bitno je da postanemo prva ekipa koja je dobila sve protivnike... ;)

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 29 apr 2013, 18:34

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 apr 2013, 18:36

Kako bih volio vidjeti Verrattija u ekipi naredne sezone ali tesko mi se to cini skoro pa nemoguce.
Alessandro Del Piero !

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 apr 2013, 19:32

Contentissimo je napisao/la:Sampu moramo dobiti, bitno je da postanemo prva ekipa koja je dobila sve protivnike... ;)
Ako ostane i dobicemo je, ako ne ostane odigrat cemo kako se dogovore :D
Max Allegri

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 apr 2013, 19:49

masteRofPoker je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma u ovoj postavci ni za Ibru ili Falkaa ne bi garantovao da ce dat vise od 15 golova po sezoni...igramo ko sto je Bosna igrala sa Sliskovicem "da ne primimo go, a u napadu ako sta bude-bude"..

kaze nevalja Levandovski za nas, ne valja Gomez ( i slazem se da ne valjaju) jer se ne mogu uklopiti u sistem, ali ako ti takvi igraci koji su WC napadaci, koji bi davali ( i daju golove) u svakom timu i sistemu sem naseg, nisu dobri onda nije problem u njima vec je sistem igre totalno pogresan.
Kako ti ne dosadi više? Kako te nije sramota bolan? Pljuješ konstantno kao da se borimo za je.beni opstanak, a ne branimo titulu prvaka. Pereš na ruke više, ohladi malo...
I ja sam ovog lika isto primjetio. Kada smo izgubili od Bayerna ali i opcenito. Mnogo je pljuvaca, pogotovo ovih strucnjaka za formaciju a mi deremo sa pola snage sa dosta polovnjaka u ekipi. Al takav ti je nas mentalitet, nikada ne valjas.
od kada samo izgubili od Bajerna da jer se tad sve promijenilo, a opcenito mojne njesra....nadji moje postove PRIJE Bajerna , kako sam velicao ovaj nas tim jer sam vjerovao da su nesto, Kontea, o Markiziju da ne govorim, sa onim sa podforuma BL se svadjao kako je to jedan od najboljih i najbolji box to box veznjak na svijetu itd itd, formacija 3-5-2 mi se nikad nije svidjala jer je prevazidjena ali eto i nju sam "branio" jer nam je davala rezultate...Nazalost taj dvomec je otvorio oci svima koji gledaju tekme Juventusa i sa malo razuma a ne samo slijepa "ljubav" pa cim je to nas Juve to odmah mora bit najbolje...

slazem se od tad kritikujem i sistem koji je qarina ( i na jedan vas argument koji potvrdjuje da je 3-5-2 buducnost ja cu dati 5 koji govore da je to prevazidjen sistem), a sto se tice Markizija sramota me svojih rijeci za njega, ljudi bili 100% upravu, to je tolika krampa od igraca da ga nakon Bajerna ni na sokeru vise ne mogu gledat u timu..

i istina je pljujem postavku i pojedine igrace, ali ARGUMENTOVANO . Zivo me zanima vas kontraargument, niko nije ponudio neki odgovor zasto je 3-5-2 dobra ili sta je Markizio u zadnja 3 mjeseca dobro uradio, kako cemo ako Pirlo ostane ovakav i naredne sezone itd itd nego samo "Pusti ga, ignore, pljuvac" , qrine i argumenta vam...to mi je onaj ciganski i najmrzi stav, ako je nesto Juventusovo ja to odmah moram velicat ako navijam za Juve , ne usudit se ni jedan komentar rec...
dominiramo u Italiji sa nasim sustavom, ali u evropi nam je Bajern pokazao gdje smo. I seltik nas je razvalio al nisu imali srece i imaju lose igrace, da su malo vise srece imali 1/8 finala krajnji domet. ali eto smori me vise da pisem jer niko nije u stanju da raspravi zasto je nesto dobro ili nije dobro, nego "pusti smara, ovo-ono"....
dokle god nas bilo ko nabije i razvali kao Bajern to nije i nece biti dobro , i mo0ra bolje za mene koji se sjecam pravih ekipa Juventusa, i onog sta je Juventus ...sad vama sto niste pratili prije Del Nerija pa ne znate sta cini Grande Juve sta mogu ..uostaom svi se slazu da je 3-5-2 qarina , da nam je igra zadnja 2-3 mjeseca qrina samo meni nesto pricas jer sam ostriji na rijecima za ljubimca Markizija koji je usput budi receno takodjer qrina od igraca. Ne mogu da vjerujem sta sam pisao o njemu do unazad mjesec dana i sa jaranima se raspravljao, ovdje na forumu da ne govorim. Stid ljude u oci pogledat kakvu krampu branio.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 29 apr 2013, 19:58

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=134903

Tuttosport - Una brutta forma di tonsillite dietro il momento no di Marchisio. A fine stagione possibile operazione che lo fermerebbe per un mese

Problem njegovih lošijih igara u zadnje vrijeme , a da slažem se sa tobom šta će biti ako Pirlo nastavi ovako loše igre kao pred kraj ove sezone , ako ne dodje neki playmaker...

EDIT: 24h odluke za Galatu da otkupe Mela...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 29 apr 2013, 20:15

Zielinski Piotr slikaslika

Marchisio se sigurno vraca u formu, vidjece te.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 apr 2013, 20:23

ultrasstyle_tz je napisao/la: od kada samo izgubili od Bajerna da jer se tad sve promijenilo, a opcenito mojne njesra....nadji moje postove PRIJE Bajerna , kako sam velicao ovaj nas tim jer sam vjerovao da su nesto, Kontea, o Markiziju da ne govorim, sa onim sa podforuma BL se svadjao kako je to jedan od najboljih i najbolji box to box veznjak na svijetu itd itd, formacija 3-5-2 mi se nikad nije svidjala jer je prevazidjena ali eto i nju sam "branio" jer nam je davala rezultate...Nazalost taj dvomec je otvorio oci svima koji gledaju tekme Juventusa i sa malo razuma a ne samo slijepa "ljubav" pa cim je to nas Juve to odmah mora bit najbolje...

slazem se od tad kritikujem i sistem koji je qarina ( i na jedan vas argument koji potvrdjuje da je 3-5-2 buducnost ja cu dati 5 koji govore da je to prevazidjen sistem), a sto se tice Markizija sramota me svojih rijeci za njega, ljudi bili 100% upravu, to je tolika krampa od igraca da ga nakon Bajerna ni na sokeru vise ne mogu gledat u timu..

i istina je pljujem postavku i pojedine igrace, ali ARGUMENTOVANO . Zivo me zanima vas kontraargument, niko nije ponudio neki odgovor zasto je 3-5-2 dobra ili sta je Markizio u zadnja 3 mjeseca dobro uradio, kako cemo ako Pirlo ostane ovakav i naredne sezone itd itd nego samo "Pusti ga, ignore, pljuvac" , qrine i argumenta vam...to mi je onaj ciganski i najmrzi stav, ako je nesto Juventusovo ja to odmah moram velicat ako navijam za Juve , ne usudit se ni jedan komentar rec...
dominiramo u Italiji sa nasim sustavom, ali u evropi nam je Bajern pokazao gdje smo. I seltik nas je razvalio al nisu imali srece i imaju lose igrace, da su malo vise srece imali 1/8 finala krajnji domet. ali eto smori me vise da pisem jer niko nije u stanju da raspravi zasto je nesto dobro ili nije dobro, nego "pusti smara, ovo-ono"....
dokle god nas bilo ko nabije i razvali kao Bajern to nije i nece biti dobro , i mo0ra bolje za mene koji se sjecam pravih ekipa Juventusa, i onog sta je Juventus ...sad vama sto niste pratili prije Del Nerija pa ne znate sta cini Grande Juve sta mogu ..uostaom svi se slazu da je 3-5-2 qarina , da nam je igra zadnja 2-3 mjeseca qrina samo meni nesto pricas jer sam ostriji na rijecima za ljubimca Markizija koji je usput budi receno takodjer qrina od igraca. Ne mogu da vjerujem sta sam pisao o njemu do unazad mjesec dana i sa jaranima se raspravljao, ovdje na forumu da ne govorim. Stid ljude u oci pogledat kakvu krampu branio.
Uvijek si ti pljuvao, manje ili više, nakon svakog kola neko je bio "meta", to svi znaju, nema potrebe za kopanjem postova.

Taj Bayern je najmoćniji u svojoj povijesti, trenutno najjači klub u Evropi, očitali su lekciju jednoj Barceloni, znači li to da je i Barca sranje od ekipe? Njihov sistem ne valja? Iniesta, Xavi i Messi su karine od igrača? Nemoj šuplje Bogati, to što ti ne želiš razumjeti stvari racionalno niko ti nije kriv. Conte je lijepo objasnio šta je i kako je, koliko je ovaj Juventus napredovao otkad je on trener i da se instant rezultati ne mogu nikako očekivati.

Ni ja se ne slažem sa 3-5-2, prvi sam ovdje govorio da se to treba mijenjati, ali da su stvari toliko crne, nisu Bogami. Za Marchisia sam ti ja objašnjavao prije nekoliko dana, koliko utakmica je on riješio u ove dvije godine iako to nije ni blizu njegov posao. Evo i @Marchisio ti je stavio link šta je razlog njegove lošije forme u zadnje vrijeme, a činjenica da Claudia i dan danas smrtno želi najveći trener svih vremena, Sir Alex, dovoljno govori koliko je on moćan u sredini.

Što se Pirla tiče, evidentno je da uprava planski traži zamjenu, ali se ne žele zalijetati, pa da se kasnije ne možeš igrača riješiti. Ta zamjena ne mora nužno biti regista, moguće je da bude i trequartista, Poli je već praktično naš, itd... Ali eto, bolje je da se vrate Gigli, Blanc i Secco, oni bar nikad nisu štedili na pojačanjima, kakva god bila.

I na kraju, koliko se ti razumiješ u nogomet sve govori ova rečenica:"I seltik nas je razvalio al nisu imali srece i imaju lose igrace, da su malo vise srece imali 1/8 finala krajnji domet..."

Samo slijepci i hejteri nisu vidjeli da je Conte taktički UNIŠTIO Škote. Predati njima namjerno loptu, njima koji nemaju pojma od organizovanja igre, koji se ne snalaze kad imaju takvu ulogu na terenu i znaju jedino bunariti loptu je bilo genijalno. Strpljivo su čekali njihove greške i dočekali.

E sad, to je sve od mene u ovakvim raspravama sa tobom. Tebi ako je lakše živjeti takav ogorčeni život u kojem ništa ne valja, sve je na mukama, slobodno, začepit će ti Marchisio i Conte usta, ne brinem se nimalo. Baš me zanima kako ćeš imati obraza doći ovdje tad kad se po.seru na sve što si pljuvao. ;)
EnzoFerrari je napisao/la:Zielinski Piotr slikaslika

Nisam ga gledao, ali čim ga je Udinese ugrabio siguran sam da je veliki potencijal.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 29 apr 2013, 20:31

IlCapitano je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la:Zielinski Piotr slikaslika

Nisam ga gledao, ali čim ga je Udinese ugrabio siguran sam da je veliki potencijal.
Ja ga samo gledao protiv Lazia al vjeruj i to je bilo dovoljno da se zapitam, where did Udinese find this kid, mislim ljudi ih izvlace iz naftalina, sam predsjednik Udina je rekao da je on novi Di Natale, naravno u smislu talenta a sad da li ce to sve on realizovat samo gledanjem u kasike mozemo znati :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 apr 2013, 21:08

Vidio sam ga i ja malo, samo cu reci da ima top u nozi :shock:

@ultrastyle_tz ne znam govoris o nekom razvaljivanju Bayerna kao da nije bilo ocekivano protiv ovako nezrele ekipe, a taj isti Bayern ocita lekciju Barceloni. Fali ovoj ekipi jos kvaliteta, a garantujem da nista bolji ne bi bili ni sa 4-3-3 protiv po svemu sudeci novih osvajaca LP.
Alessandro Del Piero !

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 apr 2013, 21:10

Andrej je napisao/la:slika
Znaju ljudi koliko smo osvojili 8-)

I u jednom clanku na goal.com sam procitao ''kako je Juve sada na korak od 31-og scudetta'' 8-)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 apr 2013, 21:13

IlCapitano je napisao/la: Uvijek si ti pljuvao, manje ili više, nakon svakog kola neko je bio "meta", to svi znaju, nema potrebe za kopanjem postova.
"pljuvao" PRIJE Bajerna Matrija, Kvaljarelu, Pelusa, Padoina i Djovinka ..I sta se ispostavilo, da sam samo kod Padoina pogrijesio, daje maksimum i odradi sto se od njeg trazi. Ostale navedene bgm svi "pljuju" sad i zasluzili su to. nego ja sam vam uvijek pljuvao "ljubimce" pa smo se tu "zakacili", jer sto je Markzijio iz Torina, Djovinko, De Celje itd itd meni nista ne znaci i ne pravi ih mojim ljubimcima, samo ucinak na terenu. Vidal, Pogba, Listajner od prvog momenta kad sam ih vidio su moji ljubimci u ovoj ekipi uz naravno Bufona i Kijelinija.

Ko sto vi vise ne mozete ocima Bonucija i njegove duge lopte, ja ne mogu ocima Markizija i njegovo nestajanje na terenu pa kao da igramo sa igracem manje. Forma im je ista, ucinak na terenu Bonucijev cak i bolji, medjutim vi napali na njeg, ja na Markizija.
To je haman do karaktera osobe i tu se ti i ja razilazimo dijametralno : "Marota style" osobe- ziheraski, daj sta das, sve je bolje nego Del Neri i "Nedved style"- ambiciozno, uvijek moze bolje, vise , na pobjedu.

Poslije Bajerna se naravno sve mijenja, moje vidjenje OVOG Juventusa ima vremensku odrednicu "prije Bajerna" ( tip top ekipa u top 3 evrope-mozda cak i najjaca) i "nakon Bajerna" ( ekipa kojoj vise fali nego sto ima)...
nakon Bajerna puno je vise onih koje treba "pljuvati", jer kao sto rekoh ne zelim i nisam naucio da neko Juve onako podere i sta je najzalosnije da se iz toga nista ne nauci..

Konteu zamjeram sto i svi, tvrdoglavost u prevazidjenoj 3-5-2 taktici, forsiranje nekih "svojih" igraca i mutavo pracenje utakmice u smislu kad treba mijenjati stvari i praviti izmjene, samo sto ja to grublje kazem. jbg zapamtio velike trenere pa mi neke velike mane smetaju.

sto se tice Seltika i tome koliko ko poznaje fudbal i ja sam pisao o " Konteovoj genijalnoj taktici i pobjedi na iskustvo" medjutim dalo bi se raspravljat i o toj utakmici nakon Bajerna medjutim tesko je to objasniti preko foruma.

da ne bude zabune radi se dobro, bolje neg sto je bilo, ali Bajern je mnogima otvorio oci (koji gledaju racionalno a ne zaslijepljeni od ljubavi).
Jest ovo najjaci Bajern ikad ali nas otpor im je sraman, ne kazem ja da bi mi pobijedili da je Konte uvazio ove nase sugestije, ali bi mozda otpor bio bolji. Pristup, takticki debakl i otpor su sramni a ne ispadanje ;) ispali bi vjerovanto i ovako i onako ali bi bar skupo prodali kozu kao sto je Juve uvijek radio, a ne ovako kao razbijena vojska.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 29 apr 2013, 22:00

Kako se već šuška, vratit ćemo polovicu Isle, a dobiti polovicu Zielinskog, mada, ne vjerujem da toliko košta polovica ovog mladića, ali svejedno, treba ovo uzeti dok se može, bit će nešto od njega. U svakom slučaju bolji je i on od flopa Isle.

100.000 eura ga Udinese platio 2011-te.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 29 apr 2013, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 29 apr 2013, 22:01

nema potrebe se toliko prepucavati,,,nemogu da vjerujem,,,ukusi i pogledi su kod svakog razliciti,,,mada je cinjenica da mi nismo jos ekipa za velik domet,,,to stoji sigurno,,,,mada ovaj projekat traje nepune dvije godine i ja sam prezadovoljan,,, :D :D :D :D :D
Vidim svi neke kritike daju,,pa i da ja nesto o tome kazem...ova formacija...3-5-2,,,,,nimalo nije losa,,,,,cak sta vise i odlicna bi bila,,,,ali,,,,,problem je sto ova ekipa to n emoze igrati,,,jer nosioci ove formacije su bekovi najvise,,,a kod nas,,ipak to nisu klase igraci,,,ali ova formacija koju igramo zadnja dva tri kola,,,3-5-1-1,,,je bas katastrofa,,,nemogu nikako da skontam sta zeli Conte sa tom formacijom,,,jer igra je toliko dosadna da obicno jedva cekam kraj utakmice...ali da nepricam vise o tome,,,,,
,,,recimo,,,,meni najvise smeta nasa odbrana,,,,znam da ce te vecina odmah reci da nisam normalan,,,neka i bude tako,,,da sam ja trener,,meni Bonuci nebi bio ni na klupi,,ali bas,,,u zadnji deset kola koje sam sve gledao,,,biljezio sam ono sto sam vidio i prosle godine,,,njegov nacin igre,,,i jedino sto nemogu da svatim,,kako lik nije naucio do sada da nekom dadne pas kako treba,,,juce,,,recimo je imao pogresnih dodavanja bez pritiska protivnickih igraca 6 tacno,,,,pa ni amater nebi toliko netacnih dodavanja tokom jedne tekme uradio,,,cim iole jaca ekipa izvrsi pritisak na zadnju liniju,,,slijede nabijanja,isl,,,uglavnom od bonucija i to bez ikakvog razmisljanja,,ovo radi tokom cijele sezone,,da neko nesvati pogresno,,nemam nista protiv njega,,cak ga gotivim kao covjeka jer daje srce za ekipu,,,ali nema kvalitete za nas,,i ubjedjen sam da on nikada nece biti igrac,,,,
a napadaci,,,,o tome nebi,,jer se odmah lose osjecam,,, jedino se nadam da sljedece sezone,,,bice onako kako treba da bude,,,, :D :D :D :D

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 29 apr 2013, 22:06

Berlusconi kup

Ko osvoji BK ne osvaja SCUDETTO...

jos jedan mit koji pada u vodu :)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 29 apr 2013, 22:10

S dolaskom pravog napadača (čitajte Ibrahimovića, mada ni Llorente nije loš :mrgreen: ) tek ćete onda vidjeti koliko je zapravo ova formacija dobra i efikasna.

Za svaku formaciju trebaš imati i odgovarajuće igrače, mi nažalost nemamo prave napadače za 3-5-2 sistem i tu Conte mora nešto improvizovati i izmišljati, ali ćemo od sljedeće sezone imati. Zbog ovoga neki i osporavaju trenutnu formaciju.

Neophodna nam je klasa u napadu, nebitno ko, jer klasni igrači ne samo što čine tim jačim, već i saigrače čine boljim i efikasnijim. Ja sam ubjeđen da će sa eventualnim dolaskom bilo kojeg napadača od silnih koji se spominju Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah, Vučinić i ostali postati još bolji igrači.

Pogledajte malo pomnije utakmice, pa većina naših protivnika našim igračima ostavljaju jedan na jedan situacije jer znaju da su naši bespomoćni i da ne mogu ništa uraditi. Zato kada dođe pravi napadač i to će se promjenit, pa kad protivnik bude morao udvajati našeg napadača vidjet ćete kako Marchisio, Licht, Asa i Vidal zabijaju iz drugog plana baš zbog viška prostora.

Kažem opet, tek s pravim napadačem u ekipi će se vidjeti da li je 3-5-2 formacija dobra ili ne.

Ovaj Benteke se ne čini lošim. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 29 apr 2013, 22:42

slika

Vidal slijedece godine neka uzme 24 :lol:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.