Textaju ga kad hoce da idu iz kluba.
Da je meni da Celzi igra ovako lose ko Arsenal rodio bih se

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja sam pojedinac
Ti si gigant od čovjeka, vrijediš i za trojicu, malo je reći pojedinac.
Tričetvorica
Jel ovo fakat Sancho napisao? Veselo u Mancesteru, a tek 4 utakmice odigrane
Ten Hag je generalno uvijek pretjerivao sa ovim "ostrim izjavama", al mu je prolazilo jer je imao neke rezultate
Osim 2 finala kupa i jednog osvojenog, izborenoj ligi prvaka sa raspadom od tima i 1/4 evropskog takmicenja ... nista ostalo nije funkcionisalo u prvoj sezoni Ten Haga.
Dobro ja ne umanjujem njegova postignuca samo kazem da klub u posljednje vrijeme stalno ima nekakve unutrasnje glupe situacije. Glazeri hoce prodat nece prodat klub, Greenwood silovatelj, Rashford pomaze djeci pa se twitter idioti okrenu protiv njega jer kao igra lose nije se dovoljno posvetio fudbalu, Sancho u depresiji, Maguiere globalni meme dobacio i do parlamenta u Gani, sranja s Ronaldom, klub hoce vratit Grenwooda, sad opet ovo sa Sanchom.AlanSmith14 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:07Osim 2 finala kupa i jednog osvojenog, izborenoj ligi prvaka sa raspadom od tima i 1/4 evropskog takmicenja ... nista ostalo nije funkcionisalo u prvoj sezoni Ten Haga.
Neville popljuvao zidovske pacovcine poslije tekme za stolom sky sportsa, kaze nije ih briga ni za sta osim za finansijske rezultate, nesigurnost u klubu oko prodaje utice na sve.
Sancho je los ,ali ETH na koga uhvati zub taj ga popusi pravo bitno je da vam s klupe ulaze Evans i MeguaireAlanSmith14 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:07Osim 2 finala kupa i jednog osvojenog, izborenoj ligi prvaka sa raspadom od tima i 1/4 evropskog takmicenja ... nista ostalo nije funkcionisalo u prvoj sezoni Ten Haga.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, nerkolfc, Pensioner26, StevieG8 i 22 gosta.