sloboda72 je napisao/la:Forza radnicki Velez Forza radnicka TuzlaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Pozdrav druze Franto. Uz jos par njih iz Tuzle jedini pravi navijac Slobode koji ima cast i kojem je liga i materijalni status kluba nebitan. Tifoz koji nece dati guzice za svoj ponos i navijački identitet koji su mu prenijeli otac ili dedo. Ono sto kod mene i svakoga ko zivi za svoj klub stvara istinski respect. Zaboli me qurac za Blagaj ili Bjelopoljac,zaboli me qurac za neki klub koji mrzim i ne gotivim nikako. Samo Velež 24/7/365 i to je ono jedino što me zanima.
Druže Franto samo nastavi tako jer ste stvarno i iskreno radi mnogih pali na svim ispitima ljubavi prema klubu. Liga i materijalni status nebitni. Ideal vječan. Forza radnički Velež Forza radnička Sloboda
Forca Nerko "trenerka".Forca "Deling",forca Mušija, forca GOŠK.Forca faraon-forca Ravena.Forca Italija.[/quote]
Mislim da je sasvim suludo odgovarati normalnim tonom čobanu kakav si ti ali cemo se prisjetiti tvojih retardacija ponjake ti su usta zajedno i sa nerkom i sa delingom

sloboda72 je napisao/la:Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.Ovo govorim iz ličnog iskustva 1978 godine kad su pušteni svečano u rad.

I marš s ove teme ako ti legnem na kosti plakat češ