Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tugo moja 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
redukcija burazeruBianconeri1988 je napisao/la:Sarajlije, nestaje li vama vode iza ponoći ovih dana!?
Je krenuo da se istuširam nema vode

nije kiša pala pola godine jbt

FORZA MARŠAL !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma jok to samo kod tebe u provincijiBianconeri1988 je napisao/la:Sarajlije, nestaje li vama vode iza ponoći ovih dana!?
Je krenuo da se istuširam nema vode

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
[youtube][/youtube]
LBJ MVP je napisao/la:Tugo moja
Sta je,opet se zaljubio?

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ma jok to samo kod tebe u provincijiBianconeri1988 je napisao/la:Sarajlije, nestaje li vama vode iza ponoći ovih dana!?
Je krenuo da se istuširam nema vode![]()
Talk to my hand

@Hodza
Čuo sam i ja, ali obično je isključe od 1 do 5 ujutro, a ja kad sam krenuo nije bilo ni kupanje.

Presušuju izvori polako, valjda će biti nekog snijega, jer što jest jest Nova godina i Božić nisu ništa ako nema snijega.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma kakvi skonto sam da sam u bezizlaznoj situaciji neću moć da se nalijem za novualacious je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Tugo moja
Sta je,opet se zaljubio?![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Neg raja,da vas pitam-igra li iko od vas kerova,na onim aparatima???Hehehe
U mene jaran neki an digo 180 zato i jesam sad gdje jesam, ali to ti je zlo, mojne to igrat. Ozbiljno!Hasse je napisao/la:Neg raja,da vas pitam-igra li iko od vas kerova,na onim aparatima???Hehehe
Malčij se makar sam, gotiva ba.LBJ MVP je napisao/la: Ma kakvi skonto sam da sam u bezizlaznoj situaciji neću moć da se nalijem za novu
Ovi debili što ja hoću s njima glume neke vjernike i neće da piju kažu ja sam sam od alkoholičara svaštaBosco je napisao/la:U mene jaran neki an digo 180 zato i jesam sad gdje jesam, ali to ti je zlo, mojne to igrat. Ozbiljno!Hasse je napisao/la:Neg raja,da vas pitam-igra li iko od vas kerova,na onim aparatima???Hehehe
Malčij se makar sam, gotiva ba.LBJ MVP je napisao/la: Ma kakvi skonto sam da sam u bezizlaznoj situaciji neću moć da se nalijem za novu

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa nakupi negdje ateista, i ti našao s vjernicima slaviti

Ž '21!
Hehe,znam dae zlo drug,al znam par osoba,koje ostave platu za dva sata igranja..MMsm,to m i nije neka fora-imas kes,a ope qockas,al et..
Ma oni me prvi zvali,a ja nisam šupak odbio sam zbog njih bolje opcije jbgBianconeri1988 je napisao/la:Pa nakupi negdje ateista, i ti našao s vjernicima slaviti![]()
![]()
![]()

- Bianconeri1988
- Kontakt:
To su ti moderni
Nisi znao za takve!? Vidi se da si ateista

Ž '21!
Ma jbt to skonto sam ja sebi.Biće sigurno u Sarajevu onaj kioncert na otvorenom jelde.Prošle godine ZP bilo,nek i sad bude meni super biće valjda neko koga ja znam tu se zagrijem,popijem šta i onda tako nastavim cijeli 1. januarBianconeri1988 je napisao/la:To su ti moderni![]()
![]()
![]()
![]()

@LBJ MVP
Dodji u Tuzlu da slavis sa mnom novu,da se mozes napiti

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ti si harry najbolji čovjek na ovom forumu i kad sam te na more pitao mogul s tobom rekao si da moguharry_90 je napisao/la:@LBJ MVP

Eto mene u Tuzlu ionako mi je želja odavno da dođem

Zomby bre uvrati se i po mene usput ti jeLBJ MVP je napisao/la:Ti si harry najbolji čovjek na ovom forumu i kad sam te na more pitao mogul s tobom rekao si da moguharry_90 je napisao/la:@LBJ MVP
Dodji u Tuzlu da slavis sa mnom novu,da se mozes napiti![]()
Eto mene u Tuzlu ionako mi je želja odavno da dođem

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ako je vase pice,eto mene i verovatno i @Triba da pijemo sa vama.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.