Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

farenhajt
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la farenhajt » 11 sep 2016, 14:43

Zasto nekima nisu cudne bile reakcije Salihamidzica u dresu reprezentacije, jer su prisustvujuci na treninzima vidjeli kojem sve ponizavanju je covjek bio maltretiran od pojedinih selektora, a slika medija je ucinila svoje
Nekako mi sve to lici na trenutno desavanje oko Mirze, ali kapiten se drzi jos uvijek
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 sep 2016, 14:46

Policeman je napisao/la:pa zasto se Musa ne oglasi i kaze da Mirza laze vrlo jednostavno

zasto se sakrio zasto ne izadje u javnost

ili ce samo zaplakati
Mozda zato sto ima i u Svedskoj da se igra? Kako sam vidio na ss.ba pocetnoj, on ce se oglasiti nakon kvalifikacija..Zasto ne bi onda sacekali sa pljuvanjem istog poslije njegove izjave, u kojoj isto ko i Mirza ne vjerujem da ce on ispasti kriv...Ali je kod Mirze se u ovim kvalifikacijama skupilo ljudima sto igra preko neke stvari, dok dijete koje je trebalo biti na klupi gine onako kako bi on trebao, ovo na kraju utakmice je po meni samo bila kap koja je prelila casu vecini koji pisu na ovom forumu..

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 sep 2016, 14:47

Policeman je napisao/la:pa zasto se Musa ne oglasi i kaze da Mirza laze vrlo jednostavno

zasto se sakrio zasto ne izadje u javnost

ili ce samo zaplakati
Musa ce nakon utakmice sa Svedskom izdati saopstenje za javnost.

Sa 17 godina pokazuje jos jednu zrelost u odnosu na kapitena koji prije kraja kvalifikacija zakuka i krenu da iznosi prljav ves.

Jos jednom bravo kapitenu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 sep 2016, 14:50

farenhajt je napisao/la:Zasto nekima nisu cudne bile reakcije Salihamidzica u dresu reprezentacije, jer su prisustvujuci na treninzima vidjeli kojem sve ponizavanju je covjek bio maltretiran od pojedinih selektora, a slika medija je ucinila svoje
Nekako mi sve to lici na trenutno desavanje oko Mirze, ali kapiten se drzi jos uvijek
Zato što ovdje profesionalizam ne prolazi.Pa bolan ovdje je svu u znaku krvnih zrnaca,oni su na prvom mjestu pa onda kvalitet.

ZA SPORT,DJECU I OMLADINU MIRZA JE URADIO VIŠE VEĆ SVA MINISTARSTVA U BIH!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 11 sep 2016, 14:53

cuj nakon kvala ce izaci i reci sta je bilo :lol: pa po tome vidis da to nisu cista posla

ne znam sta se ima cekati ispricas svoju verziju kao kapiten danas i ko hoce nek vjeruje ko nece nece

ali ne "ja sam pametan trenutno je narod na mojoj strani ja cu se prisutiti i iskoristiti trenutnu situaciju u kojoj me narod sazeljava"

ali i jeste pametno ima dovoljno vremena da smisli dobru verziju
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 11 sep 2016, 14:53

" је на $ " (http://sportsport.ba/bh_kosarka/teletov ... ada/206372 ) " $, & % га ".
Но % % ' $. " је " & пут. $ је ", " " " $, " ', " %.", " ? $ ", " % $ " ". " " ? " $ се " јер " $ % " ? " нац.? ? узраста (прву су % ? 2004-р У-16, тј ген.88).
" је $ у ? свет, " " вут, & је $, " & је & " & $ ". " то се ' ".

Са ? ' је " ?. Но " " је ? је ' $ " ", ", " $ на ? (оно $ $ $), & " " " ? " $ $ у " нац. ?, - " нац.?, а ? - " $ ?. Зато је / $ се ? " " сазрева & ? ", & се ту $, & $, & све $ " &. " ' ? " $ се $ ? Џанана ' " ", но $ ' ".

' сцене у $ су $ стресног ', " ", &, $, ? су ", " је реаговао ?, & " се $, " " " " $ пут.

' ? састава " је ? " " /, " ту је " у праву. " се " " ? / ", " ? " & ?, но ту се - ". ? је " ове ", " су " у $ %, " је & ", $ је његова.

Опет % јавност (? & $) у " ? " на & & ", & на & - ", ", $ " ", " оно $ " „$ "“ & " $ по ?. То су $ " " ? (а ¥ опет " " ?, а те ? се % " не цене у "), $ пар $ је то $, $ све " " " ". ? сутра то - " " $ " " $ - " ? " ".
" ту " ? " ", / ? " оне %, " " су % у " ?.

& $, ' је (по ") " ". $, & се " не ? на ЕП (а вероватно -), " је & - $ ". " " ' (по ") " ' у ", $ $ $ " / $ ".
На ?, то - " & % у ? за СП 2019. ", ? " прва $ (8 група по 4 ") " $ $ (4 х 6) " се у & сезоне 2017/18 " 2018/19, " & " - " ". " " "-е " ?.

& ову " & " сцена " не & " ", ", по " на ? $ " " " ? ". & се " све " у & ", " & све $ " &.
Zadnja izmjena: Divos, dana/u 11 sep 2016, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 sep 2016, 14:55

Policajac,ti si glup ko **** :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 11 sep 2016, 14:56

L-Train je napisao/la:Policajac,ti si glup ko **** :kafa:
:rol: :rol: :rol:
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 11 sep 2016, 14:58

Mirza je bezgresni svetac, a Musa je kriv za sve...mali nadobudni balavac nije ga stid :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 sep 2016, 15:01

Mirza sve će to narod popljuvati, nisi ni prvi a ni zadnji. Pljuvali su Džeku, Sušića, Spahića, Mešu, rukometaše, Salihamidžića pa i bosanske ratne heroje izgleda došao red i na tebe...
A doće red i na Musu, živi bili pa vidjeli !
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2016, 15:03

Policeman je napisao/la:cuj nakon kvala ce izaci i reci sta je bilo :lol: pa po tome vidis da to nisu cista posla

ne znam sta se ima cekati ispricas svoju verziju kao kapiten danas i ko hoce nek vjeruje ko nece nece

ali ne "ja sam pametan trenutno je narod na mojoj strani ja cu se prisutiti i iskoristiti trenutnu situaciju u kojoj me narod sazeljava"

Ne blamiraj se. Vidi se da si policajac.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 sep 2016, 15:04

Puna podrska Teletovicu iz Zenice ali samo u slucaju da se dovede u red i da zaboravi na nonsalatno ponasanje i 10 kilograma viska !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 11 sep 2016, 15:05

Goalgetter je napisao/la:
Policeman je napisao/la:cuj nakon kvala ce izaci i reci sta je bilo :lol: pa po tome vidis da to nisu cista posla

Ne blamiraj se. Vidi se da si policajac.
krivo vam sto vam je Mirza danas razotkrio ljubimca pa se ne mozete pomiriti s tim :rol: :rol:

on ce na pressu vjerovatno suzu pustiti
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 11 sep 2016, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
MrUnited,OfficialAgent.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 15:06

E moj Mirza kakve si gluposti napricao
Nad tobom sunce najljepše sja

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 sep 2016, 15:10

KK_Bosna je napisao/la:eh, posto vidim da ste izorgijali po mirzi, da vas pitam:

sta ako se ispostavi da mirza nije psovao musi, vec musa mirzi? hocete li onda na kamaru musi sve kao sto ste mirzi veceras?
hm... ispostavi se da je obrnuto...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 11 sep 2016, 15:12

i opet po Mirzi :rol: :rol:
MrUnited,OfficialAgent.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 sep 2016, 15:18

Bla bla bla i bla... Mirza Teletović i narušeni ego bla bla bla.

"Ja sam se odazvao u reprezentaciju i uvijek cu igrati za repku" - Sa 30% šuta i unošenjem nemira u repku ne trebaš ni dolaziti. Treba ti dati orden jer si se odazvao i šutirao 30% ?

Bolje da si pričao o tome kako si nespreman da igraš, lošu selekciju šuteva tj. objasniš svoju kur*obolju, koja je i više nego očigledna tipa šetkanje na terenu i višak kila. Lični trening i pripreme. How yes no.

I pored sukoba sa Musom on je pokazao u ovom ciklusu da igra preko neke stvari, nazor, kao da ga je neko natjerao.

Jel ovaj Ligata postane nekome PR to se digne u nebesa i postane bahato do bola.
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 11 sep 2016, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 15:18

Ne **** nikog 1% a spominje neku hijerarhiju. Nikakav primjer ne daje ostalima kao kapiten a zali se na hemiju :bow:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 sep 2016, 15:20

pinoglavi je napisao/la:Ne **** nikog 1% a spominje neku hijerarhiju. Nikakav primjer ne daje ostalima kao kapiten a zali se na hemiju :bow:

Da se i sa tobom složim...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 15:21

thulkazal je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ne **** nikog 1% a spominje neku hijerarhiju. Nikakav primjer ne daje ostalima kao kapiten a zali se na hemiju :bow:

Da se i sa tobom složim...
Slozi se dok nije Musa objavio svoju pricu pa da i njega propisno popljujem :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.