Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Bianconeri1988 je napisao/la:Pa bolje da je nisam oženio, znam da je odnekle iz Sandžaka, Rožaje, ne bi vala odozdo ni za pare![]()
![]()
Čovjek ih ništa ne razumije šta pričaju
Sad se pravda ,pošto ga nije htjela

Monolog
Znači u njega ,sad ja to primjetih,gdje god njegov zadnji post izbacuje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vala nije ni prva ni posljednja što me nije htjela, evo i ova od neki dan me nije htjela
Puno more riba

Puno more riba

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dobro je da je nisi ozenio,to ti je prvi pametan potez u zivotuBianconeri1988 je napisao/la:Pa bolje da je nisam oženio, znam da je odnekle iz Sandžaka, Rožaje, ne bi vala odozdo ni za pare![]()
![]()
Čovjek ih ništa ne razumije šta pričaju

Al raja su

P.S nece dalje ebo majku

edit : level 10

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ah, znaci Sarajka... bilo ih je lopatom...Bianconeri1988 je napisao/la:Ma garant me njih više prijavilo, na podforumu su svi majorizovani od nas JuventinaEmir ZENICA je napisao/la:
Nek si i ti dobio ban,volim vise nego ista![]()
Naravno,tu sam da pomognem kolegama![]()
![]()
Znaci nista od djevojke hahaha![]()
Šta da ti kažem!? Nije htjela moje pjesme, moju ljubav nije htjela , tako nekako ide![]()
Ova je bila prevelik zalogaj čak i za mene, bila u Beču i odmah mi se nešto uskofrčilalegenda reala je napisao/la:Ma kokad kod vas Juventina ,tamo vlada jednoumlje ,puno vam je Šaban dopusto ,mora vas malo opametiti![]()
![]()
Da nije Magia vi se nebi mogli snositi![]()
Čuj zamalo,a ja kontam ti kao veliki zavodnik imaš bar jedno 10 djevojki![]()
![]()

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jel ono kakva greska na portalu BHTelecoma il sta vec.. pise prve 3 poruke besplatne i ostale se naplacuju po 7 kf.. ja vcrs evo petu saljem i moze opet

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Išla je raja preko ovog udružena studenata EFSA pa i ona tako_dreamer_ je napisao/la:
Ah, znaci Sarajka... bilo ih je lopatom...

Ne znam, sad ću ovoj jednoj poslati ona stalno odgovori pa ćemo vidjetiadis.p je napisao/la:Jel ono kakva greska na portalu BHTelecoma il sta vec.. pise prve 3 poruke besplatne i ostale se naplacuju po 7 kf.. ja vcrs evo petu saljem i moze opet![]()

Ž '21!
Monolog je napisao/la:@hodža de promijeni avatar. Sadašnji ti nosi neki virus.
<----- moRel ovaj

FORZA MARŠAL !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
A zato meni chrome nije htio otvoriti temu chat.Monolog je napisao/la:@hodža de promijeni avatar. Sadašnji ti nosi neki virus.
ja cesto saljem poruke sa BHMobile str, i prve 3 por su besplatne, a poslije se naplacuju po 7 fela....mada sam ja sebi na mobu nastimao da mi je svaka poruka 6 feninga i vala isplati se....posto ja stalno SMS-am, za 2 KM, umjesto 20 por, ja ih posaljem 33....adis.p je napisao/la:Jel ono kakva greska na portalu BHTelecoma il sta vec.. pise prve 3 poruke besplatne i ostale se naplacuju po 7 kf.. ja vcrs evo petu saljem i moze opet![]()
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
hodža je napisao/la:vidim ima ovih standardnih besposličara na chatu, pa reko da probam iskoristiti![]()
hoću da mijenjam frizuru, a ne znam kako da se ošišam..pa ako neko ima fin, normalan prijedlog..bujrum

FORZA MARŠAL !!!
a brate, to zavisi od puno faktora kakva ce ti frizura stajat...ha ya...imas li bradu ?? kakve su ti obrve ?? dali velike, male; crne, smedje....kakvog ti je glava oblika ? probaj i ti skontat kakva ti frizura moze dobro stajat...nekom stoji kad je celav, nekom nije...nekom stoji irokez, nekom konjski rep, a nekom vala nije i tako to....i jesi vala nas'o crkvu dje ces se molithodža je napisao/la:hodža je napisao/la:vidim ima ovih standardnih besposličara na chatu, pa reko da probam iskoristiti![]()
hoću da mijenjam frizuru, a ne znam kako da se ošišam..pa ako neko ima fin, normalan prijedlog..bujrum

odo guzit, a nek ti neko drugi pomaze

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Da li mi neko moze preporuciti,neki dobar horror,za vcrs??? h\/aLa
hodža je napisao/la:vidim ima ovih standardnih besposličara na chatu, pa reko da probam iskoristiti![]()

Oooooooooooo jb,m ti alkohol
[youtube][/youtube]
:ugeek:
@ limuntos
ćema brate, ćale si keve mi
čuj naš'o crkvu...pa sve mudonja do mudonje jbt..gdje da pitam za frizuru ako ne ovdje
@ bosco
nešto slično sam imao na umu

ćema brate, ćale si keve mi

čuj naš'o crkvu...pa sve mudonja do mudonje jbt..gdje da pitam za frizuru ako ne ovdje

@ bosco
nešto slično sam imao na umu

FORZA MARŠAL !!!
Je l' se i T-MAC nalio
?

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Bog me ubio ako znam, ali viddio sam ga i pozz smo se. T-Mac je legfenda!Future je napisao/la:Je l' se i T-MAC nalio?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sarajlije, nestaje li vama vode iza ponoći ovih dana!?
Je krenuo da se istuširam nema vode
Je krenuo da se istuširam nema vode

Ž '21!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta ovo svi se ciste pred novu god. Jel ko bio u Bosni u subotu ?
Haha,hajde dobro si nekako nabavrlj'o na forumBosco je napisao/la:Bog me ubio ako znam, ali viddio sam ga i pozz smo se. T-Mac je legfenda!Future je napisao/la:Je l' se i T-MAC nalio?

http://fkbuducnostbanovici.****/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.