Ma preglup je sa fudbalskog aspekta na stranu sad ko je igrao. Ovo je cista sreca da li ces se naci u milisekundi u liniji.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Treba cestitati Gabrielu koji je u milisekundi onako reagovao da izvuce ofsajd. Defanzivna genijalnost
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mene nakon ovog ne čudi ništa

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bio je ofsajd, dobro sudjenje danas, iznenadio sam se pa su gledali onaj penal, inace kad sudija svira na terenu nema sanse da promijeni odluku.
Arsenal je ozbiljnija ekipa, ima bolju klupu, sta ocekivati kad ti ovakvu tekmu zavrsavaju Maguire i Evans koji je karijeru zavrsio 2015.
Ako Licha i Varane ne budu spremni poslije pauze ne pise nam se dobro sa ovim invalidima u odbrani.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fazon je sto u ovakvim slucajevima mozes namjestiti frame da bude i ofsajd i ne. Ja ovo nikad ne bih svirao i preglup mi je ofsajd isto, dokle god se gleda milimetar to mi nije ofsajd jer nikakvu prednost nije donio ofanzivcu. Uvedi malo tolerancije i eto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koliko tolerancije? I kad se uvede malo tolerancije opet ce sudije pomicati frejm naprijed ili nazad. Tolerancija nije rjesenje nego poluautomatski ofsajd sa svjetkog. Pusti racunar da odluci i rijesen problem
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ali kakva partija Ricea danas, i mimo gola. Preorao teren + ugasio Brunu. Majstorski.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- VivaLaStella
- Kontakt:
realno najbolje rjesenje. Ako zelis da bude 100% posteno, ljudski faktor kod procjene mora biti 0Brokula je napisao/la: ↑03 sep 2023, 20:06Koliko tolerancije? I kad se uvede malo tolerancije opet ce sudije pomicati frejm naprijed ili nazad. Tolerancija nije rjesenje nego poluautomatski ofsajd sa svjetkog. Pusti racunar da odluci i rijesen problem
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- feniksptica
- Kontakt:
Mehak ofsajd al bio je i mehak faul prosle godine pa je svirano. Opusteno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa jest, ovako ce i sa tolerancijom nekom tolerisat 1cm, a nekom nece. Znaci samo bi se sudijama dao prostor da budu subjektivni,a to je u Engleskoj tragedijaVivaLaStella je napisao/la: ↑03 sep 2023, 20:10realno najbolje rjesenje. Ako zelis da bude 100% posteno, ljudski faktor kod procjene mora biti 0
Sto se tice ovog offside, mislim da ce uvesti onaj Wengerov prijedlog.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
ovakvi ofsajdi su glupoati
Treba barem za korak- dva razlike da se smatra ofsajdom
Treba barem za korak- dva razlike da se smatra ofsajdom
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja ga ne priznajem, ko vas yebe.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 20:03Bio je ofsajd, dobro sudjenje danas, iznenadio sam se pa su gledali onaj penal, inace kad sudija svira na terenu nema sanse da promijeni odluku.
Arsenal je ozbiljnija ekipa, ima bolju klupu, sta ocekivati kad ti ovakvu tekmu zavrsavaju Maguire i Evans koji je karijeru zavrsio 2015.
Ako Licha i Varane ne budu spremni poslije pauze ne pise nam se dobro sa ovim invalidima u odbrani.![]()

Šalim se, suđenje je bilo korektno. Čudo pravo pa poništiše penal. Ostaje samo pitanje šta je s onim što su rekli sa će se davati prednost napadaču kad su ovakve situacije? Nerealno je više slične stvari poništavati, evo još slika iznad.
Da nije malo pretjerano brate mili. Nula integriteta
Koji moji, ovi što se ne mogu radovati pobjedi? Nema ovdje mojih odavno, oni su svačiji, samo nisu Arsenalovi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 19:53Pa evo cak i tvoji sa teme kazu isto sto i ja, ili si samo ti gledao tekmu, a niko drugi nije
Ja ti kazem bili ste daleko bolji na OTu nego danas, danas je remi bio realan rezultat, isto kao sto smo tad mi nezasluzeno dobili.
Očigledno je da niste gledali istu utakmicu koju sam ja gledao. Statistika isto tako ne laže. Jedina stvar zbog koje je posjed bio izjednačen je to što ste 80% vremena držali loptu kod Onane.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Hahaha
Obuzdaj se jarane, nisi ti privatizovao navijanje za Arsenal. Svako ce pokazivat emocije onako kako on zeli, neces valjda biti kadija i suditi sta je ispravno, a sta ne.bega_afc je napisao/la: ↑03 sep 2023, 20:22Koji moji, ovi što se ne mogu radovati pobjedi? Nema ovdje mojih odavno, oni su svačiji, samo nisu Arsenalovi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 19:53Pa evo cak i tvoji sa teme kazu isto sto i ja, ili si samo ti gledao tekmu, a niko drugi nije
Ja ti kazem bili ste daleko bolji na OTu nego danas, danas je remi bio realan rezultat, isto kao sto smo tad mi nezasluzeno dobili.
Braćo Topnici, Wataru Endo, vrlo pristupačna cijena.“It doesn't look good”, Mikel Arteta says about Thomas Partey.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
momak je tesko opsjednut i dosadan.Brokula je napisao/la: ↑03 sep 2023, 20:24Obuzdaj se jarane, nisi ti privatizovao navijanje za Arsenal. Svako ce pokazivat emocije onako kako on zeli, neces valjda biti kadija i suditi sta je ispravno, a sta ne.bega_afc je napisao/la: ↑03 sep 2023, 20:22Koji moji, ovi što se ne mogu radovati pobjedi? Nema ovdje mojih odavno, oni su svačiji, samo nisu Arsenalovi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 19:53Pa evo cak i tvoji sa teme kazu isto sto i ja, ili si samo ti gledao tekmu, a niko drugi nije
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.