Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Željovac
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Željovac » 04 sep 2010, 01:33

Tri pogrešna pasa i to kakva! Jedan je stvorio i polušansu Luksemburgu, a sreća pa ne znaju. Ma baš amaterske 3 greške. Jedna onakva protiv Francuske i pa pa. A nije ni imao nekog posla u defanzivi. Savršeno nesiguran.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 sep 2010, 02:01

Željovac je napisao/la:Tri pogrešna pasa i to kakva! Jedan je stvorio i polušansu Luksemburgu, a sreća pa ne znaju. Ma baš amaterske 3 greške. Jedna onakva protiv Francuske i pa pa. A nije ni imao nekog posla u defanzivi. Savršeno nesiguran.
aman :D pa chavi ima 3 pogresna pasa inijesta i 10 nagura :D,jedini igrac koji je konstantan stoljecima je rahimic konstantniji je od onog pi :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 sep 2010, 02:06

nick je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Tri pogrešna pasa i to kakva! Jedan je stvorio i polušansu Luksemburgu, a sreća pa ne znaju. Ma baš amaterske 3 greške. Jedna onakva protiv Francuske i pa pa. A nije ni imao nekog posla u defanzivi. Savršeno nesiguran.
aman :D pa chavi ima 3 pogresna pasa inijesta i 10 nagura :D,jedini igrac koji je konstantan stoljecima je rahimic konstantniji je od onog pi :D
Ma to su bila 3 pasa bez presinga protivnika. Prvi je nabio 5 metara iznad Misimovića u aut. Drugim je stvorio jedan od najopasnijih napada Luksemburga, a i treći je bio preloš, ali ga se tačno ne sjećam. Xavi i Iniesta moraju griješiti jer imaju zadatak da daju rizične kreatorske paseve. Rahimić je griješio na onim najrutinskijim.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 sep 2010, 02:08

Željovac je napisao/la:
nick je napisao/la:
Ma to su bila 3 pasa bez presinga protivnika. Prvi je nabio 5 metara iznad Misimovića u aut. Drugim je stvorio jedan od najopasnijih napada Luksemburga, a i treći je bio preloš, ali ga se tačno ne sjećam. Xavi i Iniesta moraju griješiti jer imaju zadatak da daju rizične kreatorske paseve. Rahimić je griješio na onim najrutinskijim.
mislim da od njega niko ne ocekuje neke potezze on igra konstantno onako kako igra nema oscilacija ne vidis ga na terenu a radi rudarski poso,ja nisam znao ni da igra dok ga nisu izveli :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 04 sep 2010, 03:23

Rahimicevo vrijeme je proslo isto kao i Muratovicevo, ali na zaslost nemamo jos uvijek boljeg na toj poziciji. Ja sam bio skeptican samo prema Lulicu u ovom sastavu i na zalost ni sada nisam promjenio misljenje. Nadam se da ce me on demantovati i pokazati da nisam ni ja uvijek u pravu. Niko sretniji od mene da tako bude.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 sep 2010, 03:26

Saban je napisao/la:Rahimicevo vrijeme je proslo isto kao i Muratovicevo, ali na zaslost nemamo jos uvijek boljeg na toj poziciji. Ja sam bio skeptican samo prema Lulicu u ovom sastavu i na zalost ni sada nisam promjenio misljenje. Nadam se da ce me on demantovati i pokazati da nisam ni ja uvijek u pravu. Niko sretniji od mene da tako bude.
istina, izgledao je ko prestrašen. Hajde, pripisat ću to nervozi zbog debija u kvalifikacijama. Protiv Francuske nadam se da će biti bolje.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 sep 2010, 03:36

docekao sam... hoce da pretvore rahimica u kreativca zvanog bosanski kaka :?
ser del barça es el millor que hi ha !

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 04 sep 2010, 03:48

Scof1eld je napisao/la:docekao sam... hoce da pretvore rahimica u kreativca zvanog bosanski kaka :?
Rahimic ne igra u svome timu, a igrac na njegovoj poziciji treba sto vise utakmica u nogama. Pored centraling bekova zadnji vezni je taj koji MORA predavati ciste lopte sto je Elvir sve do sada fantasticno radio. Istina, uvijek sam govorio da to nisu neki pasovi ala Kaka i Ronaldinjo vec na sigurno prvom do sebe, medjutim u zadnje vrijeme se osjeca sve vise nesigurnost kod njega. Kao sto rekoh na zalost bolje nemamo i kako nam je tako nam je. Nadajmo se da ce Elvir izgurati glavninu ovih kvalifikacija bez nekih vecih oscilacija i fatalnih gresaka prilikom predaje lopte, a da se zna postaviti, izniknuti niotkuda i presjeci loptu - u to smo se mnogo puta vec uvjerili.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 sep 2010, 03:49

Rutinska pobjeda,nekako lagana pbjeda kao protiv Armenije u Zenici 4-1.Mozda je bilo cak i bolje da je i Hasagic imao kakvih intevrencija tokom meca da se malo zagrije ,ali Keno je najzalasoniji jer nije imao priliku da odradi svoj dribling.U utorak ce zato morati dva,da nadoknadi.
BosnaE

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 04 sep 2010, 11:04

sta se zalite na pobjedu od 0-3 + lux nije imao sanse, kontrolirali...spanija dobila "jaci" lihtejnstajn "samo" 0-4 :D
vidjet cete kad lux nekom odkine bodove nekom u nasoj grupi :D
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 04 sep 2010, 11:06

newton_heath_lyr je napisao/la:Rutinska pobjeda,nekako lagana pbjeda kao protiv Armenije u Zenici 4-1.Mozda je bilo cak i bolje da je i Hasagic imao kakvih intevrencija tokom meca da se malo zagrije ,ali Keno je najzalasoniji jer nije imao priliku da odradi svoj dribling.U utorak ce zato morati dva,da nadoknadi.
Stavit ce stopera u napad da mu proba uzeti loptu :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2010, 20:29

Nije jos vrijeme za Cocalica, ne leti pred rudu :lol:
P.S sad ko biva iznenadjen i ono u cudu satro gdje sam Cocu spominjao.
Cita se ponekad i izmedju redova,eto gdje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 sep 2010, 00:13

harishp je napisao/la:
Coca i Ljevakovic nek samo igraju, sigurno ce dobiti poziv ubrzo.
Ako bude srece, nece biti te suspenzije.
Tokom slijedece godine ce nam repka biti veoma jaka.
Sto se tici Rahimica moze on jos, nek izdrzi jos do aprila tamo. Do tad ce se Sejo da vrati a valjda i Bajram. Jos ako Coca i Ljevakovic dodju tu nema zime.
Lulica i Mujdza su tu. Vranjes moze biti zamjena Mujdzi. Haris Bukva se treba zvati, mislim da je vec bolji od Lulica.
Sto se tice odbrane. Spaha je tu. Pandza se je dobro ustelio u Belgiji, ako ovako nastavi mogao bi biti prije Nadara.
Bunoza i Coca mogu se jos isprobati. Mali Besic za godinu. A i Jasmin Sudic bi trebao biti oporavljen pocetkom 2011.
Denni Avdica zovnuti ako nece nemora. Ako hoce dobro dosao. Seferovic takodjer.

----------Bajram-----------
Sejo ------------------Mujdza
------Spahic------Safet------
E ovako za jedno 10 mjeseci, mozda neko drugi umjesto Safeta al ovo bi bio beton.
Sto se tice ofanzive, tu imamo dosta opcija. Kako god

stampy

Post Postao/la stampy » 05 sep 2010, 02:09

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 sep 2010, 09:47

stampy je napisao/la:BiH u 2011. godini

slika
Hajde postavi jos par puta, nisu svi vidjeli ja mislim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

acmilan30
Kontakt:

Post Postao/la acmilan30 » 05 sep 2010, 13:09

cao neznam bas za rahimica covjek jeste pogrjesio ali on je igrac bezu kojega nemozemo igrati na njegovoj poziciji nemamo zasada igraca , a mene lulic nije odusevio spor i nekako se boji dodze brzo s loptom kada nema igraca ali nezna brate proci igraca nije nesto ali neka ga , meni je nadarevic odigrao lose stvarno lose i neigra u svome klubu vec duze vrjeme treba dati priliku nekome drugome ali ne sada na francuzima nego kasnije jahic moze igrati stopera ali mravac je odlican za stopera a u belgiji igra sjajno i konstantno na poziciji toj od tih dvojice mora se neko probati a bunoza je isto dobar ali jos mlad , a veza je bila dobra ali miske opet slab neznam ali u zadnje nekoliko tekmi los spor nema ideje nije ko prije , pjanic odlican , vedo los kraj dzeke lose igra neznam zasto kad u svome klubu rastura ali zec me je iznenadio pozitivno stvarno momak je eksplozivan i treba mu davati vise prilika , a mujdza odlican stvarno dobra , sve u svemu nismo lose igrali ali protiv francuske koja je osramocena tesko ce biti meni je i bod dobra vjerujet mi jer na francuzima je bitno dobro odigrati ali male utakmice su bitne a te su najteze albanci su zajebani a bjelorusi da bnekazem a rumunji su veliki i ako tamo kod bjelorusa i rumunja ostanemo neporazeni a albance dobijemo kuci sve dobijemo , onda mozemo od francuza i izgubiti jer francuzi moraju na e p to mora svima biti jasno a drugi ko bude ali oni moraju i to ko prvi vjerujte mi :D :P
acmilan

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 sep 2010, 13:34

harishp je napisao/la:
Pa i Lulić je bio još gori, a za njega ni nemam alternativu u glavi. Za Rahimića su to Cocalić, pa Ljevaković. Nema potrebe da čitaš između redova. Davno je već bilo vrijeme za njih. Teško se osloniti na 34-godišnjaka koji je duže vrijeme zacementiran za klupu i potpuno van takmičarske forme. Teško da će ikada više biti u prvih 11 u klubu.
Priznajem, lik inače igra ekstra i zaslužio je sad da se pozove, pa da se vidi šta može. Ali perspektive nema ni sekunde. Protiv Luksemburga je bio ekstra nesiguran. Želim mu sve najbolje protiv Francuske i selektoru da prestane biti sentimentalan, ako već Rahimić ne može biti u klubu standardan. Ne može samo kroz repku održavati takmičarsku formu.

Visca el Višća!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 sep 2010, 13:39

acmilan30 je napisao/la:cao neznam bas za rahimica covjek jeste pogrjesio ali on je igrac bezu kojega nemozemo igrati na njegovoj poziciji nemamo zasada igraca , a mene lulic nije odusevio spor i nekako se boji dodze brzo s loptom kada nema igraca ali nezna brate proci igraca nije nesto ali neka ga , meni je nadarevic odigrao lose stvarno lose i neigra u svome klubu vec duze vrjeme treba dati priliku nekome drugome ali ne sada na francuzima nego kasnije jahic moze igrati stopera ali mravac je odlican za stopera a u belgiji igra sjajno i konstantno na poziciji toj od tih dvojice mora se neko probati a bunoza je isto dobar ali jos mlad , a veza je bila dobra ali miske opet slab neznam ali u zadnje nekoliko tekmi los spor nema ideje nije ko prije , pjanic odlican , vedo los kraj dzeke lose igra neznam zasto kad u svome klubu rastura ali zec me je iznenadio pozitivno stvarno momak je eksplozivan i treba mu davati vise prilika , a mujdza odlican stvarno dobra , sve u svemu nismo lose igrali ali protiv francuske koja je osramocena tesko ce biti meni je i bod dobra vjerujet mi jer na francuzima je bitno dobro odigrati ali male utakmice su bitne a te su najteze albanci su zajebani a bjelorusi da bnekazem a rumunji su veliki i ako tamo kod bjelorusa i rumunja ostanemo neporazeni a albance dobijemo kuci sve dobijemo , onda mozemo od francuza i izgubiti jer francuzi moraju na e p to mora svima biti jasno a drugi ko bude ali oni moraju i to ko prvi vjerujte mi :D :P
jao brate, pa zar bas sav ovaj tekst da naguras u jednu recenicu? :shock: :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

acmilan30
Kontakt:

Post Postao/la acmilan30 » 05 sep 2010, 17:32

_dreamer_ je napisao/la:
acmilan30 je napisao/la:cao neznam bas za rahimica covjek jeste pogrjesio ali on je igrac bezu kojega nemozemo igrati na njegovoj poziciji nemamo zasada igraca , a mene lulic nije odusevio spor i nekako se boji dodze brzo s loptom kada nema igraca ali nezna brate proci igraca nije nesto ali neka ga , meni je nadarevic odigrao lose stvarno lose i neigra u svome klubu vec duze vrjeme treba dati priliku nekome drugome ali ne sada na francuzima nego kasnije jahic moze igrati stopera ali mravac je odlican za stopera a u belgiji igra sjajno i konstantno na poziciji toj od tih dvojice mora se neko probati a bunoza je isto dobar ali jos mlad , a veza je bila dobra ali miske opet slab neznam ali u zadnje nekoliko tekmi los spor nema ideje nije ko prije , pjanic odlican , vedo los kraj dzeke lose igra neznam zasto kad u svome klubu rastura ali zec me je iznenadio pozitivno stvarno momak je eksplozivan i treba mu davati vise prilika , a mujdza odlican stvarno dobra , sve u svemu nismo lose igrali ali protiv francuske koja je osramocena tesko ce biti meni je i bod dobra vjerujet mi jer na francuzima je bitno dobro odigrati ali male utakmice su bitne a te su najteze albanci su zajebani a bjelorusi da bnekazem a rumunji su veliki i ako tamo kod bjelorusa i rumunja ostanemo neporazeni a albance dobijemo kuci sve dobijemo , onda mozemo od francuza i izgubiti jer francuzi moraju na e p to mora svima biti jasno a drugi ko bude ali oni moraju i to ko prvi vjerujte mi :D :P
jao brate, pa zar bas sav ovaj tekst da naguras u jednu recenicu? :shock: :D
da jbg malo zurio he he
acmilan

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 05 sep 2010, 17:38

MOLIM VAS JEL' NEKO MOŽE REĆI KADA I GDJE ĆE SE POČETI PRODAVATI KARTE ZA UTAKMICU BiH-FRA :?:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, lol89, TMovac i 22 gosta.