Bolji je brozovic od svih nabrojanih
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Ne bi me cudilo da umjesto klupe zavrsi u drugom klubu.
mozda jedino od Barelle, al i to je upitno
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Nije valjda da se tako brzo zaboravilo da je Retard bio najbolji igrač Intera 70 posto prošle sezone,do ozljede.
-
- Kontakt:
Broz jeste u jednom trenutku bio najbolji igrač Intera, međutim nema neke velike razlike između njega i barele ili sensija. Ne bih volio da ode, al mislim da hoće, a razlog su aktivnosti mimo zelenog terena.
1921
Brozovic je bivsi 99%, tako da nebitna vam je ta rasprava 
Po meni je Brozovic najbolji veznjak Intera, medjutim dosta poslova koje radi jedan zadnji vezni, on smatra dosadnim. Kad se gubi i kad ne ide ima najgori govor tijela od svih igrača u klubu, a i šire. To je mislim i razlog čačke njega i Contea.

Po meni je Brozovic najbolji veznjak Intera, medjutim dosta poslova koje radi jedan zadnji vezni, on smatra dosadnim. Kad se gubi i kad ne ide ima najgori govor tijela od svih igrača u klubu, a i šire. To je mislim i razlog čačke njega i Contea.
#SuningOUT
Tebi su i Ranocchia i Candreva bili bivši još prije koji tjedan pa evo ih i dalje u klubu
Prodat Retarda za neku smiješnu cifru bi bila ludost.Još jedan kvalitetni vezni je potreban (ne na silu) uz ovo što je već na raspolaganju,a ne 1 za 1.Pa nije Vidal dugoročna solucija.A i taj što dođe nema šanse da bude veća kvaliteta za ovoga jer takvi koštaju više nego će se za Retarda dobit.
Zabrinjava me prilično ova nagla ničim izazvana promjena paradigme oko Retarda.

Prodat Retarda za neku smiješnu cifru bi bila ludost.Još jedan kvalitetni vezni je potreban (ne na silu) uz ovo što je već na raspolaganju,a ne 1 za 1.Pa nije Vidal dugoročna solucija.A i taj što dođe nema šanse da bude veća kvaliteta za ovoga jer takvi koštaju više nego će se za Retarda dobit.
Dakle i Handanovic je bivši ovaj prijelazni rok?

Koji su to poslovi?Čovjek daleko najviše posla odradi.Što se na kraju vidi i u kilometraži uvijek.
Zabrinjava me prilično ova nagla ničim izazvana promjena paradigme oko Retarda.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 21 sep 2020, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
A dobro koga bi doveli umjesto Brozovica? Jedino kad bi ga proda je ako dobijemo ponudu od 45-50 mil, a sigurno je necemo dobit. U serie a ne postoji igrac koji ga moze zamjenit a da se ne osjeti prodaja. Kante i slicni sigurno nece doci.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Da je Mancini trener tako bi i bilo
Ne znam ja sam pisao i da Kante dođe ako prodas Brozovica to nema smisla, a ovako si doveo Vidala i tu je Radja, to znaci za 2 godine max ostajes bez oba igraca pa treba trazit najmanje 2 vezna igraca visoke kvalitete, jedino ako je klub u fin. rasulu pa treba prodat nekog, ali ce bit kasnije plakanja kad/ako se Sensi ozljedi a igru vode Gaglia i Vecino, a Eriksen polira klupe po serie A.

Ne znam ja sam pisao i da Kante dođe ako prodas Brozovica to nema smisla, a ovako si doveo Vidala i tu je Radja, to znaci za 2 godine max ostajes bez oba igraca pa treba trazit najmanje 2 vezna igraca visoke kvalitete, jedino ako je klub u fin. rasulu pa treba prodat nekog, ali ce bit kasnije plakanja kad/ako se Sensi ozljedi a igru vode Gaglia i Vecino, a Eriksen polira klupe po serie A.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Zato sam sad i stavio 99%, a ne 100%..

Kante ili Locatelli su pick.SiamoNoi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:05Prodat Retarda za neku smiješnu cifru bi bila ludost.Još jedan kvalitetni vezni je potreban (ne na silu) uz ovo što je već na raspolaganju,a ne 1 za 1.Pa nije Vidal dugoročna solucija.A i taj što dođe nema šanse da bude veća kvaliteta za ovoga jer takvi koštaju više nego će se za Retarda dobit.
Odradi ih i on, naravno uz lošiju energiju i mahanje rukama prema suigračima.
Naravno da ne, Handa je pozitivna energija uvijek.

Conte i on su se počačkali i to ti ga je to. Ako ostane u nekom pecking orderu ga vidim iza sviju, osim Radje (al i on je vjerovatno bivsi).
#SuningOUT
Prilično sam siguran da mahanje rukama i od Lukakua vidimo dosta često
Handanovic je luzer jbg.Iznenadilo bi me pozitivno da se ove sezone sa njim kao kapetanom uzme neki trofej.Prije će to biti kad objesi rukavice.
Ne ide Retard nigdje realno.Još dva tjedna su samo ostala.A doslovno nigdje nisam vidio nikakve naznake da ga se Conte želi riješit.Iako nije startao nijednu od ove dvije pripremne.Barella i Gagliashit startali obje.

Handanovic je luzer jbg.Iznenadilo bi me pozitivno da se ove sezone sa njim kao kapetanom uzme neki trofej.Prije će to biti kad objesi rukavice.
Ne ide Retard nigdje realno.Još dva tjedna su samo ostala.A doslovno nigdje nisam vidio nikakve naznake da ga se Conte želi riješit.Iako nije startao nijednu od ove dvije pripremne.Barella i Gagliashit startali obje.
A vi kako ste?GdS - Ranocchia has said no to Genoa, prefers to stay at Inter.
Sky confirms that Inter and SPAL have reached a deal for Sebastiano Esposito. Both sides are waiting for the player's final answer.
It will be loan, without option to buy.
They're are in Serie B but the 18-year-old has been promised to have a leading role in their team.
Kažnjen za nazivanje klaunčine klaunom.Steven Zhang has been fined €8K for calling Serie A's president Paolo Dal Pino "a clown." Inter are also fined €5K. Back in March, Zhang was critical of Dal Pino for his scheduling plan amid Covid-19 pandemic.
Zhang would give them €16k and call him clown one more time

https://www.transfermarkt.com/oliver-ju ... ler/488283
Potpisan ovaj Estonac.
Esiliiga B - 25 matches, 35 goals
U17 Eliitliiga - 22 matches, 50 goals

Godin u Cagliariju

I Vidal je zvanican, po pisanju nekih medija, to bi bilo to sto se transfer roka tice.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pojacanje za LWB
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Valja imati Perišića za iduću sezonu i za LWB i za zamjenu za Lautara/Alexisa i kao krilo ako bude nekad potrebe za 3-4-3.
Iduće prodaje bi trebale bit Candreva -> Sampdoria, Nainggolan -> Cagliari (4+11), Brozovic -> Monaco (7+38)...
Zabrinjava me malo ova atmosfera sa treninga.. Previše ovo dobro izgleda...
Iduće prodaje bi trebale bit Candreva -> Sampdoria, Nainggolan -> Cagliari (4+11), Brozovic -> Monaco (7+38)...
Zabrinjava me malo ova atmosfera sa treninga.. Previše ovo dobro izgleda...

Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 22 sep 2020, 19:34, ukupno mijenjano 2 puta.
#SuningOUT
Bolje i Mongloid nego neka imena koja su se spominjala.Valjda mu Conte opali koju odgojnu šamarčinu ako se krene bahatit ko zadnji put.
I Darmian što se zna još od ranije
Kakve prodaje Retarda i Radje,to znači da bi dva vezna trebala doć.Nema šansone.Ili da će i Gagliashit i Vecino ostat
Inače,Dele Allija treba dovest...odlična prilika za to.

I ja mislim.Još samo odlaske ovih nepotrebnih igrača sredit.
I Darmian što se zna još od ranije

Kakve prodaje Retarda i Radje,to znači da bi dva vezna trebala doć.Nema šansone.Ili da će i Gagliashit i Vecino ostat

Inače,Dele Allija treba dovest...odlična prilika za to.
Sky - Inter no longer want to accept loan proposals

Ne da ne ide nigdje nego startaRanocchia will play against Fiorentina as De Vrij is suspended

Trenutno ne postoji nijedna ponuda ni za jednog ni drugog.

Pogledaj samo All or Nothing od Tottenhama.

#SuningOUT
Ma ne idu ni Radja ni Retard nigdje.Nema nikakvih ponuda.Cagliari ne nudi dovoljno nego se nadaju da će im Inter popust dat što se neće desit,a Monaco ne vidim nigdje ni da itko spominje.Čak i da ima ponudu Francuza pa nije lik lud da ide u je*eni Monaco.Pogotovo sad kad mu kompanjon Perishit ostaje.
A Mourinho je i De Bruynea potjerao ako se ne varam.
Treba još jednog Engleza dovest.
A Mourinho je i De Bruynea potjerao ako se ne varam.
Treba još jednog Engleza dovest.
Postoje ponude za obojicu...

Ovako bi to trebalo izgledati ako ne bude više 'bitnih' prodaja i ne bude više dolazaka..

Ovako bi to trebalo izgledati ako ne bude više 'bitnih' prodaja i ne bude više dolazaka..
Smalling bi bio odlična opcija za back-up CB.
#SuningOUT
Smallinga sam oduvijek volio i pokazao se dobro u Romi,ne bi bilo loše ga uzeti ako Ranocchia ode.
Esposito u SPAL,Agoume u Speziu na posudbu.Bez ikakvih opcija.
Gore u ovim postavama Vidal,Barella i Eriksen još i imaju smisla,al ako nema Eriksena igraju Retard,Barella i Sensi.
I Young mora biti prvi izbor lijevo dok ne izgubi poziciju.
Esposito u SPAL,Agoume u Speziu na posudbu.Bez ikakvih opcija.
Gore u ovim postavama Vidal,Barella i Eriksen još i imaju smisla,al ako nema Eriksena igraju Retard,Barella i Sensi.
I Young mora biti prvi izbor lijevo dok ne izgubi poziciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.