Ajax je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la: Susic,pod pretpostavkom da dodje,po meni moze konkurirat samo na tom centralnom veznom u 4-3-3 uz Kovacica polulijevo i Medela kao holdera.Znaci Hernanes,Guarin,Kuzmanovic i Susic u konkurenciji za jednu poziciju...poludesno u vezi sa 3.
A ko bi ti bio desni krilni napadac u 4-3-3 i koju bi poziciju igrao Kovacic bas centralnog veznog ?? Ne vidim da bi gurao Kovacica umjesto Podolskog za kojega mislim da ce biti siguran starter. Jedino na desno krilo mada neznam dali je ikada to Kovacic igrao. A sta je sa Guarinom mislis da ce on skroz ispasti iz kombinacija ?? Evo sad vidim da ga je Mancini forsirao Guarina na to desnom krilu protiv Rome, Milana i Chieva ( 4-4-2 romb odnosno i u 4-5-1 protiv Rome ) u 3 od zadnjih 5 utakmica Intera.
Znaci mislio si ovako:
------------------------------------- Handanovic ---------------------------------------------------
Nagatomo -------------- Rannochia -- Juan/Vidic ------------------------------ Dodo/Juan
----------------------------- Mendel -- MVila/Hernanes -----------------------------------------
--------------------------Kovacic/TSS/Guarin/Kuzmanovic ------------------------------------
X --------------------------------------- Icardi ------------------------------------------- Podolski
Palacio bi igrao na drugom krilu i(li) novi igrac koji bi trebao doci posto Mancini inzistira na dva krilna (Salah je najizgledniji rekao bih).
Ovako (4-3-3):
Podolski-Icardi-Palacio/xy
Kovacic-Medel/MVila/Kuz-Hernanes/Guarin/Kuz/Susic
Dodo-Juan-Ranocchia-DAmbrosio/Nagatomo
Handanovic
Kovacic centralni vezni polulijevo sto mu i je najbolja pozicija.Igrao je par puta krilo,ali nema ga smisla tamo stavljat.Takodjer i za ofenzivnog veznog konkurira.
Guarin je isto centralni vezni i najcesce je desno igrao,ali bas na krilu...to ne.Eventualno sa 4-5-1 u fazi obrane.Tu desno pretpostavljam da bi Susic igrao ako slucajno dodje.Za zadnjeg veznog tj.holdera nije,za krilo je prespor.4-3-3 bi trebala biti najcesca formacija sto ne znaci da ce biti i jedina.Moguce su te s rombom u sredini gdje bi konkurirao i za ofenzivnog veznog.
Hoce li Guarin ispast iz kombinacija ne znam,al svi koji prate klub bi bili najsretniji da ode vec ove zime.Kao i Kuzmanovic.
Inace,iz Intera su izjavili da Ausilio nije davao nikakve izjave oko ovog transfera.