Valjda 3:1 ?dr_arsla je napisao/la:4-1 skoro iz penala treci go danas..al izgleda da nas je skupo kosto pogodak..pape je izaso valjda nije teza povreda..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ovako dosta me je naljutila ova situacija oko prijenosa utakmice to sto imamo kretene u upravi kojima je zao dati 2000 maraka za tako vaznu utakmicu ja sam veliki navijac Sarajeva neidem na utakmice jer jos za to nemam priliku tako da se onda moze reci da sam tek simpatizer ali ako Bog da bit cu i navijac posto nemogu ici na utakmice moram cekati da ih pogledam preko tv-a a sad necu ni tako moci gledati jer zbog te kretenske uprave mnogi navijaci ili simpatizeri bit ce uskraceni ikakve utakmice voljenog kluba rijesenje jeste istjerati upravu ali to nije nikako lako bas nikako nedaju oni svoje fotelje posto se to nemoze ja imam par ideja nek glavne vodje Hordi odrze sastanak sa upravom i nek traze ponovo tv prava jer klub bez navijaca jeste isto sto i kuca bez krova da nasoj upravu nedodje onih 5000 vjernih navijaca nebi zaradili ni marke od prodaje karata znaci nek traze od uprave da se vrate tv prava ili da ce horde bojkotovati eh onda ce uprava ostati bez ijedne marke za karte pa nek onda misle sta ce i kako ce isto tako bi bilo dobro da neko od hordi bude u upravi i nek prati situaciju da moze prenositi ostalima eto toliko od mene ako neko ima veze da ovo moze da rijesi nek pokusa ako mu se svidja ideja sarajevo stece svoju popularnost u drugim krajevima Bosne samo zahvaljujuci tv-u a to hendikepirana uprava nezna
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
sve u svemu dobra predtava nasih manekena koji kad odu na gostovanje izgledaju jadno,a na kosevu se razgoropade i izgledaju kao sasvim druga ekipa,dalje,nekontam sta je onom celiku jer ovakvom igrom ne zasluzuju biti zadnji!!
napokon smo igrali sa dva napadaca i odmah se to vidjelo na bezbroj prilika....
sjever opet najjaciiiiii.........extra je bilo sve u svemu.....
napokon smo igrali sa dva napadaca i odmah se to vidjelo na bezbroj prilika....
sjever opet najjaciiiiii.........extra je bilo sve u svemu.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
BATISTUTA GABRIJELE ZA TEBE JE ŠKORO PELE
BRAVO MAJSTORE!!!

BRAVO MAJSTORE!!!
da,zaboravvih...alen skoro,izgubi loptu i onda punim sprintom za igracem,klizeci,otkriva se asistira,dribla.....i na kraju postigne hat trick.......................ma majstor.....
bdw....napuhali se strumfovi a mi sa tekmom manje opet ispred njih
uvijek smo korak ispred vas

bdw....napuhali se strumfovi a mi sa tekmom manje opet ispred njih

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
fk alen škoro - nk čelik 3:1
na sjever ne treba trošiti riječi, zna se

na sjever ne treba trošiti riječi, zna se
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
Skoro je jos jednom dokazao da je jedan od najboljih napadaca na balkanu...Ovi medjedi iz zenice nam povrijedise ihtijarevica i torlaka,liniske sudije su imale mali milon gresaka,nihov gol je bio iz ofsajda,nama par puta dize zastavicu,a nidje veze sa ofsajdom,dva gola nam je ponistio,dragan skakic nas je i prije dosta puta ostetio do sad,tako da me to nije toliko iznenadilo..Sjever prejak ko i uvjek,robijasa bilo negdje 10-11 na jugu,sa policajcima 20-tak 

To Skorinho majstore. Prva tekma od prve minute i odma het-trik. Ma ti si nas bordo dijamant
Ne znam kako ti vise ban nisi dobio.Penal je bio cist k'o suza,vidjeces na izvjestaju.Celik nije ostecen ni u jednoj situaciji.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
Evo na vogosci tekma ko nije bio neka gledaButmiran je napisao/la:Ne znam kako ti vise ban nisi dobio.Penal je bio cist k'o suza,vidjeces na izvjestaju.Celik nije ostecen ni u jednoj situaciji.

ev penal upravo
- rob do bagro
- Kontakt:
i jel bio cist penalRespektiva je napisao/la:Evo na vogosci tekma ko nije bio neka gledaButmiran je napisao/la:Ne znam kako ti vise ban nisi dobio.Penal je bio cist k'o suza,vidjeces na izvjestaju.Celik nije ostecen ni u jednoj situaciji.
ev penal upravo

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Boli me djon i za penal,igru i sve..samo mi recite kako je Jay-z igro 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
-
Jeste bio penal :S..Phill Jackson je napisao/la:Boli me djon i za penal,igru i sve..samo mi recite kako je Jay-z igro
kakav jay-z nemoze on protiv nase odbrane

-
- Kontakt:
iskreno nije se vidio,puno bolji onaj celavi sto je dao goPhill Jackson je napisao/la:Boli me djon i za penal,igru i sve..samo mi recite kako je Jay-z igro
6harishp je napisao/la:Eh kako je Skoro nedostajao u ovim kvalifikacijama za evropsku ligu.
Sad bi se jake tekme na Kosevu vodile.Minimalno cetiri.
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
trudio se i trcao , mozda oce da ga ovi nasi primjete, e moj dzeksone ovi nasi ni ibisevica nebi znali primjetitiodsutraopetultra je napisao/la:iskreno nije se vidio,puno bolji onaj celavi sto je dao goPhill Jackson je napisao/la:Boli me djon i za penal,igru i sve..samo mi recite kako je Jay-z igro
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
Da cestitam na pobjedi al samo normalnim navijacima,a ne ovim "haterima",,prepoznace se 

http://liverpool.bosnianforum.com/
-
- Kontakt:
jest se trudio i trcao al nije se vidio kada njegova ekipa napada,on jest ganjao nase štopere i to al nije 3 lopte primio realnoirfan41 je napisao/la:trudio se i trcao , mozda oce da ga ovi nasi primjete, e moj dzeksone ovi nasi ni ibisevica nebi znali primjetitiodsutraopetultra je napisao/la:iskreno nije se vidio,puno bolji onaj celavi sto je dao goPhill Jackson je napisao/la:Boli me djon i za penal,igru i sve..samo mi recite kako je Jay-z igro
-
Tih nije bilo mozda oni sa istoka ili zapada !Phill Jackson je napisao/la:Da cestitam na pobjedi al samo normalnim navijacima,a ne ovim "haterima",,prepoznace se

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], pitara, supervizor i 57 gostiju.