Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- provokatorII
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Pa ne znam, nije da su nesto i ostali igrali. cak bih rekao da je Izet bio najmanje promasen. Ali, pokazalo se da je zamjena bila opravdana, pa nema smisla da se ljutimo na trenera. Neka se Izo vratio u prvu postavu, za ostalo je lako. Ima on potencijal, samo da jos malkice poradi sa sejtanima u glavi.
kad se sjetim u Galatasaraju kod Mancinija protiv Celzija cini mi se u LP kreno igrat nesto izgubljeno u 30min ga covjek zamjeni..eto vec i u Werderu na poluvremenu izlazi
Bolji u 10 minuta nego Višća muha bez glave za cijelu utakmicu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
balotelli90
- Kontakt:
sreća pa je on ušao a višća izašao
Nama igrač tipa Izleta treba. Imamo dva krila, Lulica i Viscu, koji me znaju ni osutati ni driblati.
Potrudi se da igraš što više, igrača koji ima takva muds trebaju ovoj reprezentaciji.
Imaš mana, ali imaš i ono što nam treba.
Imaš mana, ali imaš i ono što nam treba.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
ima sve osobine pravog krila, steta sto je lutao dvije godine, no ovaj momak kada igra sa samopouzdanjem je napast i stalna opasnost po protivnicki gol. Visca je mozda prodorniji od njega, ali je beskoristan u zavrsnici (barem u repki), dok izet ima top u nogama i samo mu malo prostora treba. nisam siguran koliko bi bio efektivan da igra od pocetka, no ovako s klupe je strasan boost u napadu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Haubica sa krila, kakvu nogu ima taj čovjek.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Školovano krilo se vidi i iz aviona. Svaka čast Višći što zabija u Turskoj i što asistira ali nije slučajnost da nije napustio svoj klub. Izet je i van forme bolje krilo od njega.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DonCorleone
- Kontakt:
Hajrovic igra veoma dobro za reprezentaciju, Visca i Lulic mu na krilnim pozicijama prismrditi ne mogu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Medikament
- Kontakt:
Nikad ga nisam nesto cijenio, ali danas je dobar bio. Ako nastavi igrat za Werder treba igrat umjesto Lulica ili Visce u Atini.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Hajrovic odlican protiv Kipra, unio je zivost u igri i mnogo smo opasniji i ozbiljniji bili njegovim ulaskom u igru. Uz Pjanica i Dzeku nas najbolji igrac veceras. Pravo moderno krilo, ako nastavi igrati u Verderu on ce za nas biti najvece pojacanje u nastavku kvalifikacija. Visca mu ne moze primirisati!
Bez dobrih i jakih krila u modernom fudbalu nemas sta traziti, zato me posebno raduje njegova forma... samo naprijed Zmaju!
Bez dobrih i jakih krila u modernom fudbalu nemas sta traziti, zato me posebno raduje njegova forma... samo naprijed Zmaju!
Nemislim da se on ili visca moraju gledati kao jedan ili drugi da igra..po meni oba zasluzuju igrati ispred lulica..hajrovic mora igrati vise i kako je igro veceras izgleda kao da se malo uozbilio.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ma opet ga nema nigdje u odbrani, nije on toliko moderno krilo jer se ne vraća nazad. Ali naprijed mu niko ravan nije jer zna preci 1 na 1 što Visca nikad znati neće.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
balotelli90
- Kontakt:
cuj dobar bio imao 2 tacna pasa
DonCorleone je napisao/la:Hajrovic igra veoma dobro za reprezentaciju, Visca i Lulic mu na krilnim pozicijama prismrditi ne mogu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Treba nam "drzak" Izet. Igrač koji treba ulaziti s klupe i koji trkom, driblingom i udarcem može biti oružje koje nam je potrebno u tom trenutku. Mišljenja sam da nije za prvih 11, ali da treba dobivati šansu u ovako teškim i nervoznim utakmicama - apsolutno. Kad igra od prve minute, nekako mi ne izgleda uopće toliko agilno na terenu. Možda je to samo moj subjektivni dojam, ali tako mi izgleda. No, Izet se ubio za posljednjih pola sata i tu ulogu obavlja više nego dobro.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nama Izet treba od prve minute. Samo da nastavi igrati u Werderu i biti će prvi izbor na desnom krilu. Pa jedino mi imamo 2 krila koja ne driblaju i ne šutaju.
S obzirom na konkurenciju, trebao bi pocinjati od 1. minute. Visca i Lulic su fakticki igraci manje na terenu. Nije ni sad Izo Mesi, ali je korisniji od ovog dvojca.Monolog je napisao/la:Treba nam "drzak" Izet. Igrač koji treba ulaziti s klupe i koji trkom, driblingom i udarcem može biti oružje koje nam je potrebno u tom trenutku. Mišljenja sam da nije za prvih 11, ali da treba dobivati šansu u ovako teškim i nervoznim utakmicama - apsolutno. Kad igra od prve minute, nekako mi ne izgleda uopće toliko agilno na terenu. Možda je to samo moj subjektivni dojam, ali tako mi izgleda. No, Izet se ubio za posljednjih pola sata i tu ulogu obavlja više nego dobro.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Samo da se vrati u formu, mogao bi biti jedan od 5,6 najvaznijih igraca reprezentacije...ima sve sto jedno krilo treba da ima, a malo ih je takvih...samo da rascisti u glavi neke stvarcice.