2,8,15,23,39,44gang je napisao/la:znal ko strategijuju ili kako dobiti na bingu ili na kerovima

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
2,8,15,23,39,44gang je napisao/la:znal ko strategijuju ili kako dobiti na bingu ili na kerovima
zenica jesil dobijo na ovim sta mislis odigrat na kerovima 1456 na 5 valda bude jedna kombinacija igras li bingoEmir ZENICA je napisao/la:2,8,15,23,39,44gang je napisao/la:znal ko strategijuju ili kako dobiti na bingu ili na kerovima5-2 poredak nakon svake 11 trke
gang je napisao/la:znal ko strategijuju ili kako dobiti na bingu ili na kerovima
Bingo igram a dobije se nekadgang je napisao/la: zenica jesil dobijo na ovim sta mislis odigrat na kerovima 1456 na 5 valda bude jedna kombinacija igras li bingo
I ja cu pasti samo na njima izgleda.Admir_Sa je napisao/la:skonto sam da sam fakat jedan od najvecih idiota sto se kladionice tice, pa unazad par dana samo padam na ovoj djeci do 16 godina sto igraju neko prvenstvo u kosarci. neki dan litvanija-njemacka kp1, frajer 5 sekundi do kraja zabija tricu i njemacka pobjedjuje 66-67, pa zar i djeca trice pogadjaju u zadnjim sekundama u pm, juce opet fulim litvaniju protiv poljske, ev danas gledam turci dobri i stavim 1,3 kvota protiv latvije i latvija iz izbije iz cipela majku im tursku ebem, +20 pol bilo
admir=idiot!
nisam jednom pao na tim rahilima, znam kako je i tebi i @Devilu...Admir_Sa je napisao/la:skonto sam da sam fakat jedan od najvecih idiota sto se kladionice tice, pa unazad par dana samo padam na ovoj djeci do 16 godina sto igraju neko prvenstvo u kosarci. neki dan litvanija-njemacka kp1, frajer 5 sekundi do kraja zabija tricu i njemacka pobjedjuje 66-67, pa zar i djeca trice pogadjaju u zadnjim sekundama u pm, juce opet fulim litvaniju protiv poljske, ev danas gledam turci dobri i stavim 1,3 kvota protiv latvije i latvija iz izbije iz cipela majku im tursku ebem, +20 pol bilo
admir=idiot!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.