Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
@-Paja
Ozil se spominje kao moguće pojačanje mnogih velikih klubova poput Manchestera, Chelsea, Arsenala, Barce, a negdje su se čak spominjali Juve i Inter. Momak je mlad, odličan pregled igre, sjajan dribling, samo još da popravi realizaciju i biće sigurno jedan od najboljih na svijetu.
Što se tiče Bendtnera, ne vjerujem da će se on naći u Arsenalu i one tamo sezone ukoliko ne popravi završnicu. On ima onaj osjećaj za prostor, nađe se tamo gdje treba, ali ne može pogoditi gol. Da je Van Persie u mogućnosti da se nađe u tim prilikama, garantujem da bi bio prvi strijelac Premiershipa. No, dijelim tvoje mišljenje kada su ostali Danci u pitanju. Nije Bendtner tek tako došao, vrlo je vjerovatno da je kvalitetom odskakao od ostalih(pa uključujući i našu dijasporu) te je zato stigao u veliki klub kakav je Arsenal. No, moraš priznati da ne napreduje onako kako se od njega to očekuje. Ima sve predispozicije da bude odličan napadač, a on se samo uklapa u prosjek, a Arsenalu su potrebni samo najbolji ukoliko želi osvajati titule.
Btw, ismij'o sam se za ono o Brazilcima i o Santosu.
Ozil se spominje kao moguće pojačanje mnogih velikih klubova poput Manchestera, Chelsea, Arsenala, Barce, a negdje su se čak spominjali Juve i Inter. Momak je mlad, odličan pregled igre, sjajan dribling, samo još da popravi realizaciju i biće sigurno jedan od najboljih na svijetu.
Što se tiče Bendtnera, ne vjerujem da će se on naći u Arsenalu i one tamo sezone ukoliko ne popravi završnicu. On ima onaj osjećaj za prostor, nađe se tamo gdje treba, ali ne može pogoditi gol. Da je Van Persie u mogućnosti da se nađe u tim prilikama, garantujem da bi bio prvi strijelac Premiershipa. No, dijelim tvoje mišljenje kada su ostali Danci u pitanju. Nije Bendtner tek tako došao, vrlo je vjerovatno da je kvalitetom odskakao od ostalih(pa uključujući i našu dijasporu) te je zato stigao u veliki klub kakav je Arsenal. No, moraš priznati da ne napreduje onako kako se od njega to očekuje. Ima sve predispozicije da bude odličan napadač, a on se samo uklapa u prosjek, a Arsenalu su potrebni samo najbolji ukoliko želi osvajati titule.
Btw, ismij'o sam se za ono o Brazilcima i o Santosu.
Bendtner je los,i nema se sta tu pricati.Ok,dao je neke golove(3 gola Portu)i to postujem,al kad vidis da ga trenira najbolji svjetski trener za mlade igrace,da ima sve uvjete za napredak i plus takve majstore iza sebe na terenu onda su njegove partije ocajne.Slab prijem lopte,zavrsnica katastrofalna i to je to.Cinjenica je da bi partije na njegovom nivou ostvarivao svaki prosjecni napadac,mislim da bi recimo ovaj Altidore iz USA ili Gyan iz Gane pruzali bolje partije u dresu Arsenala,a tesko da ce oni ikada dobiti priliku u takvome velikanu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Raspravljae o nečem več rečenom. Bentdner je dobar igrač za tim, trči, trudi se, al nema tehniku nit će je imat.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
sta sad ga treba razapeti sto izgleda smotano a za primanje e pa nek ovi experti malo pogledaju na yt kako prima... stvarno smijesno ako covjek izgleda smotano nikad nece biti igrac...GunnerS je napisao/la:Raspravljae o nečem več rečenom. Bentdner je dobar igrač za tim, trči, trudi se, al nema tehniku nit će je imat.
- -Paja
- Kontakt:
To je tako sto ti mislis zato si ti obican igrac football managera a Wenger strucnjak. Pogledajte samo Gyan je sinoc zabio gol Altidore imao jednu priliku i oni bi odma imali mjesta ispred Bendtnera u Arsenalu hahahahaha sta su ti strucnjaci sa foruma njima nema veze sto Altidore u Hullu jedva izbori pocetnih 11Dylan Dog je napisao/la:Bendtner je los,i nema se sta tu pricati.Ok,dao je neke golove(3 gola Portu)i to postujem,al kad vidis da ga trenira najbolji svjetski trener za mlade igrace,da ima sve uvjete za napredak i plus takve majstore iza sebe na terenu onda su njegove partije ocajne.Slab prijem lopte,zavrsnica katastrofalna i to je to.Cinjenica je da bi partije na njegovom nivou ostvarivao svaki prosjecni napadac,mislim da bi recimo ovaj Altidore iz USA ili Gyan iz Gane pruzali bolje partije u dresu Arsenala,a tesko da ce oni ikada dobiti priliku u takvome velikanu.

Dio Arsenala
- ___Benny___
- Kontakt:
hahha jarane sluzbeno je samno kad igrac predje u klub...ili kada da ponudi a koliko se zna mislim da se sluzbeno ne moze trazit igrac....jedino barca ali to nije sluzbeno to je manipulatitivno...a ozil jedan od bljih igraca na ovom WC jesi gledao ti koju utakmicu... :xa evo tata malo pokaze..-Paja je napisao/la:gdje ko tog ozila trazi sluzbeno, ima li da se iko oglasio ili si kao i obicno procitao neki trac i ovde siris dezinformacije? A i ja se raspravljam sa balavcem koji srednju skolu upisuje___Benny___ je napisao/la:jarane ja ako hocu stavit...boumsonga ja cu ga stavit a ti svoje frustracije (neko rece iz djetinstva)lijeci negdje drugdje cuj enyeama branio 2 utakmice kako treba....je t gledas ista drugo osim EPL il nemas satelitske...haahhah...traume jarane i frustracije se lijece u psihijatrijama a ne na forumu kao sto je ovaj...ozila trazi jedna barca,chelsea,man utd,city,..a reci mi zasto ga i mi ne bismo mogli dovesti ??? gourcuff 2-3 godine najbolji irgac francuske lige.chamakh igrac koji je u 180 astupa zabio 40 golova...funny....IDI BA LIJECI SE KRALJU...ti s ovdje forumska luda koja samo gluposti prosipa....-Paja je napisao/la:enyama, ozil, gorucouf- dozvolite da se nasmijem hahaha enyama dobro branio u dvije utakmice svjetskog i odma iz izraela ni manje ni vise nego u Arsenal pa mogao si jos izbaciti Van Persia ili Chamkha a ubaciti Vitteka zabio covjek 3 gola na svjetskom i na diobi je prvog mjesta liste strijelacaOzilu je mjesto u bundesligi!
nazalost ta dvorska luda uvijek je bio i bit ce navijac arsenala...
![]()
Cuj ti ovog pametnog Fruteka naucio je ime dva brazilska kluba i pokupio je svu pamet svijeta pa valja njima doci do cruzeira i santosa, trnovit je put prosjecnog Brazilca do zvijezda.
."Očekujem da čujem nešto novo u idućoj sedmici. To je normalno, jer svatko želi napredovati u životu, pa tako, očito, i ja želim preći u neki drugi klub", kazao je Enyeama za News of the World.
Navodno su za Enyeamu zainteresovani još i Arsenal, Hull City i Wigan, pa je sve izglednije da će nigerijski čuvar mreže karijeru nastaviti u Engleskoj.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- -Paja
- Kontakt:
Bolje da si boldovao to navodno umjesto Arsenal hahahaha cuj sta je to sluzbeno pa sluzbeno je kad izadje Wenger ili neko iz board rooma i kaze da mu se svidja taj igrac, da je zainteresovan itd...
Dio Arsenala
- ___Benny___
- Kontakt:
onda mozemo reci da sluzbeo trazimo bellamya.,.,jer je wenger rekao da mu se dopada igrac....-Paja je napisao/la:Bolje da si boldovao to navodno umjesto Arsenal hahahaha cuj sta je to sluzbeno pa sluzbeno je kad izadje Wenger ili neko iz board rooma i kaze da mu se svidja taj igrac, da je zainteresovan itd...

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- -Paja
- Kontakt:
Jedno je kad igraca pohvali za trud i za zalaganje nakon utakmice a drugo kad kaze da mu bi volio vidjeti tog igraca u Arsenalu!
Dio Arsenala
- ___Benny___
- Kontakt:
idi na arsenal.com i vidi na koji nacin ga je hvalio.,,nakon sto se posvadjao sa mancinijem pocele su spekulacije da ga arsenal trazi sto ga je novinar i pitao i wenger je rekao da mu se svidja igrac ..-Paja je napisao/la:Jedno je kad igraca pohvali za trud i za zalaganje nakon utakmice a drugo kad kaze da mu bi volio vidjeti tog igraca u Arsenalu!

- ___Benny___
- Kontakt:
Arsène Wenger has dismissed speculation linking him with a move for Manchester City forward Craig Bellamy.-Paja je napisao/la:Jedno je kad igraca pohvali za trud i za zalaganje nakon utakmice a drugo kad kaze da mu bi volio vidjeti tog igraca u Arsenalu!
Recent newspaper reports have suggested that the striker is high on the Arsenal manager's list of targets for the January transfer window, however Wenger says the rumours are unfounded.
"I like the player," he admitted. "But I have not done anything on that front."
And even if he wanted to, the Frenchman doesn't believe he would be able to land the Welsh international in the January transfer window.
"I don't think we can buy players from Man City," he said.
- -Paja
- Kontakt:
Pa eto sluzbeno rekao da mu se igrac svidja ali i da ga nece kupiti, sta je tu nejasno?
Dio Arsenala
- ___Benny___
- Kontakt:
pa klocu ti si rekao da je sluzbeno ako neko kaze da mu se igrac svidja...rekao je da indirektan naci da bi ga kupio al da ne misli da arsenal moze kupovati igrace iz city-a-Paja je napisao/la:Pa eto sluzbeno rekao da mu se igrac svidja ali i da ga nece kupiti, sta je tu nejasno?
.Postao/la -Paja dana 27 jun 2010, 18:35
Bolje da si boldovao to navodno umjesto Arsenal hahahaha cuj sta je to sluzbeno pa sluzbeno je kad izadje Wenger ili neko iz board rooma i kaze da mu se svidja taj igrac, da je zainteresovan itd...
- -Paja
- Kontakt:
Naravno da sam rekao ali sta ces kad je Wenger u istoj demantirao da bi ga kupio jer ako ne znas u tekstu imas rijec "dismissed" ako znas engleski znas onda i sta to znaci.
Dio Arsenala
- __Liedson__
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
KAPITEN DOMINIRA !!
KAPITEN DOMINIRA !!
- ___Benny___
- Kontakt:
WENGER TO UOPSTE NIJE REKAO.,,vec je izvuceno iz konteksta....a ti izgleda neznas citati a kamoli prevesti---gdje pise dismissed..."I like the player," he admitted. "But I have not done anything on that front." prevedi ovo drugo jer nije ni slicno znacenju riejci koju si ti naveo...-Paja je napisao/la:Naravno da sam rekao ali sta ces kad je Wenger u istoj demantirao da bi ga kupio jer ako ne znas u tekstu imas rijec "dismissed" ako znas engleski znas onda i sta to znaci.

- -Paja
- Kontakt:
POtvrdjujes ono sto tvrdim covjek rekao svidja mu se igrac (mada je i to upitno da li je bas tako rekao jer svi znamo koliko se izvlaci iz konteksta vjerovatno je rekao svidja mu se kako je odigrao jer svi znamo da Belamy nije tip igraca za Arsenal) i odma demantovao da je zainteresovan kazavsi da nije nista uradio po tom pitanju.
Dio Arsenala
Ma kakav Belamy, ništa od tog.Mi dovodimo Schwarzera i onog stopera iz Lorana, to mene brine.Opet poluproizvodi kakve već imamo.
- ___Benny___
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Ma kakav Belamy, ništa od tog.Mi dovodimo Schwarzera i onog stopera iz Lorana, to mene brine.Opet poluproizvodi kakve već imamo.
svaka cast jarane ti si rekao ono sto ja evo vec neko vrijeme pokusavam reci... od kakko su pocele se natezati stvari oko ovog dvojca...cini mi se da enko rece na arsenalovom forumu kad vidim ovu dvojicu za mene su almunia i djorou najbolji irgac na svojim pozicijama...

Ko je rekao da će Schwarcer doć kod nas ?! Osim goal.com-a i sportsport.ba niko više. Nemojte ba bit takvi, vjerovat žutilu. Wenger je sam izjavio da će do kraja svjetskog prvenstva bit jedno pojačanje u odbrani, nije rekao ni koje ni koga...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.