Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SrdjanBL
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA

Post Postao/la SrdjanBL » 27 apr 2011, 15:48

Ja kazem nazalost, nije mi nista hvala bogu.
Ja ti samo kazem kako je stvarno stanje u BIH, mozda se tebi ne svidja, ne svidja se ni meni, ali je tako. ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 apr 2011, 15:50

SrdjanBL je napisao/la:Htijeli to priznati ili ne Mile je ipak najuticajni politicar ne samo BIH nego i regiona, garant.
Zadnji njegovi potezi to dokazuju, covijek izglasa sebi referendum medjunarodna zajednica samo gleda, a da je to neko prije 6 ili 7 ghod uradio sta bi bilo pitam ja vas?

Covijek drzi BIH u saci vec 5 god. prvo je cetiri godine ima sledece: Vecinu u NSRS, bio premijer RS, precijednig RS njegov covijek, clan precijednistva BIH njegov covijek, premijer BIH njegov covijek. Naredne cetiri godine ce imati nesto slicno. Tako da njega ce se sve pitati, jer to mu je narod dao, tu vlast je narod njemu izglasao niko drugi.

Ovu situacijom u FSBIH on ce iskoristiti da dobije jos poena i to sa od strane bosnjaka, tako sto ce se pojaviti kao spasilac fudbala BIH. E onda ce ugostiti Platinija i Blatera sa tim ce porasti u ocima medjunarodne zajednice, postace gori od Berluskonija. Jer sve mu je to narod dao.

Nasi narodi vole vodje. Srbi imaju vodju ostali nemaju i tu je njegova najveca snaga. Kratko i jasno nema konkurenciju, nazalost.
gledaj bilo je puno jacih od njega i svi su neslavno zavrsili... druga stvar kad vec to spominjes srbi vole vodje i na kraju svaki put krv propisaju da ga se rijese i poslije svakog se po 10 godina oporavljaju ;)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 apr 2011, 15:50

Sto ce Aleksandar da ima posla cisteci ovo. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 apr 2011, 15:58

drinin vuk je napisao/la:" " стварно вјерујете у те " $,",Европе на / са $ статута? " $ $ $ $ & & % ? % " " " о $ " $ & $.Не " то $,јер & $ " $ ' $ ? она је ? " $ $ % РС.
Стога $ " ' је " " $ ствар је у " " у % $,стога ' & " ? - " РС,$ нас %,? $ је " " " не ',& " уз - УЕФА " "," " ? " су " & ' ? " %.

" не ' % се ? свега " $," он " % је ? $ " свјестан $ " " $ $ $ па на ' % све на ?,? % се & & - ? $ - је.
Pa FIFA i UEFA su sve ovo i zakuhale. One i ako izbace savez iz svog clanstva opet ce kasnije prihvatit onaj koji one hoce,a ne onaj koji ovdje neko misli da je dobar i po mjeri svih. ONI ODLUCUJU!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 apr 2011, 16:00

Ali jedna vrla negativna stvar sa velikim vođama je da kad padnu oni padne i cijeli sistem koji je stao iza njih. ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 apr 2011, 16:11

ve što je bilo državno a vrijedno je prodato a lova potrošena
Nije!

Imamo još Elektroprivredu :D ...Tek nakon toga dolazi otriježnjenje!

tad će neko povikati " CAR JE GO!!!"
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 apr 2011, 16:25

Niko nece sad da prokomentarise otvoreno priznanje svih da su Kovacevic,Petkovic i co. cijelo vrijeme radili po Miletovom diktatu. To je,koliko ja znam,otvoreno mijesanje politike u sport.

P.S. Molim vas prestanite pricati o brojevima ljudi iz RS koji simpatisu BiH. Vrlo je veliki broj,a mnoge znam i licno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 apr 2011, 16:30

neroazzuro je napisao/la:Niko nece sad da prokomentarise otvoreno priznanje svih da su Kovacevic,Petkovic i co. cijelo vrijeme radili po Miletovom diktatu. To je,koliko ja znam,otvoreno mijesanje politike u sport.

P.S. Molim vas prestanite pricati o brojevima ljudi iz RS koji simpatisu BiH. Vrlo je veliki broj,a mnoge znam i licno.
& " $ $ је то %.
¥ % у $ ФСРС,а " " $ су ?," се те ",& % $ те " ' " & ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 apr 2011, 16:43

drinin vuk je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Niko nece sad da prokomentarise otvoreno priznanje svih da su Kovacevic,Petkovic i co. cijelo vrijeme radili po Miletovom diktatu. To je,koliko ja znam,otvoreno mijesanje politike u sport.

& " $ $ је то %.
¥ % у $ ФСРС,а " " $ су ?," се те ",& % $ те " ' " & ".
Čitav FSBIH je bilo jedno veliko leglo nesposobnjakovića i lopova, ali sad bi trebali doći novi ljudi.
Svakom ko voli fudbal je sigurno drago vidjeti Osima ili Bajevića da su uzeli stvari u svoje ruke.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 apr 2011, 16:51

neroazzuro je napisao/la:Ne skontah na osnovu cega si zakljucio da sam dvolican. A do sad nisam imao problema s kontanjem...
Потпуно те ". :mrgreen:

На основу ¥?
$ & је ФСРС ? " " ? ",а " "?
$ $ & - ' УЕФА $ $ & % $ & су ??
& ? & $ " $ & ' " % " ? " " ??
Јесу ? ? " $ " $ ? ¥ $ у ? $ с ? $ у $? " ? се " ? " ? језгро " ",?,",",за " " 100% ",па $ $ " ?,? " ? " он не ??

" " је ? не % ? се " $ не %?
& $ - & " - & - &
ФСРС

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 apr 2011, 16:53

I kolike su nam sad sanse? :?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 apr 2011, 16:55

neutralan__ je napisao/la:I kolike su nam sad sanse? :?
Pitaj Dodika :roll:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 apr 2011, 16:56

Goalgetter je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:I kolike su nam sad sanse? :?
Pitaj Dodika :roll:
Znaci 0%. :roll:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 apr 2011, 16:58

neroazzuro je napisao/la:Ne skontah na osnovu cega si zakljucio da sam dvolican. A do sad nisam imao problema s kontanjem...

На основу ¥?
Јесу ? ? " $ " $ ? ¥ $ у ? $ с ? $ у $? " ? се " ? " ? језгро " ",?,",",за " " 100% ",па $ $ " ?,? " ? " он не ??

slika

P.S.@neutralan, ništa se na brini, sve će to Švabo pozlatiti... ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 27 apr 2011, 17:00

pitajte drininog vuka. taj sveznalac ce vam reci za koga su glasali hibic, konjic, osim ..... da i bolic. mislim ko ovdje mjesa kruske i jabuke. procitao sam niz gluposti ali ova je ipak najveca.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 apr 2011, 17:06

На основу ¥?

Care moj,o strukturi i saveza i politickoj pozadini pojedinih clanova (sa svih strana) je suvisno i pricati. Na kraju krajeva,to mi nije ni toliko cudno. NISAM NA STRUKTURU NI MISLIO. Mislio sam na nacin razmisljanja. Rale Kovacevic cijelo vrijeme prica kako,eto,kod njih ne vlada jednoumlje nego svi poslanici imaju svoja misljenja.
...a onda se ide kod Mileta da promijeni ta misljenja koja su savim slucajno JEDNO TE ISTO MISLJENJE! Necemo ni pricat cije!

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 27 apr 2011, 17:13

Za ovo stanje u BiH smo iskljucivo mi Bosanci i Hercegovci krivi. Niko drugi nego mi.

Dozvolili smo da nam dusman u nasoj zemlji ureduje drzavu. Kako je sport dio te drzave, tako ni isti neradi dok je drzava kakva jeste. Politika kroji sve u NSBIH u to nema sumnje ni jedan posto.

Europa kao i medunarodna zajednica i USA trebale su dobri razmisliti kada sa dali toliku ovlast i moc dusmanima u nasoj zemlji, morali su znati da ce se tolika moc u pogresnim rukama odraziti na sve djelove nase zemlje i tako i na sport.

Pri samom osnivanju NSBIH politika je bila umjesana, tako da su skinuti ljiljani, koji su simbol Bosne i Hercegovine od samog pocetka njenog postajanja.

Znaci u prvom planu krivim medunarodnu zajednicu za krojenje nase sudbinu na ovako naivnom platou. A u drugom planu nas, najobicnije trolove koji urade samo toliko koliko upravo treba, pa i jedan tekst napisati je za nas previse.
Za rezultat imamo situaciju da bosanskohercegovacke legende idu moliti separatiste, nacionaliste, fasiste da se svoje odluke promjene i ipak glasaju za dobrobit bh fudbala.
Svijet nam jeste dao vrucu loptu u ruke ali na nama je da ovu situaciju promjenimo, ovako se o ciglendno nemoze dalje. Poslije dejtonu u nasoj zemlji jedino postoji razvoj kriminalistickog sistema, razvoj sportski, kulturni nepostoji.

Kakva je to ironija da Bog savuca, a mi sjedimo i neradimo nista, niko od nas...tu i jeste najveci problem!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 apr 2011, 17:20

Care moj,o strukturi i saveza i politickoj pozadini pojedinih clanova (sa svih strana) je suvisno i pricati. Na kraju krajeva,to mi nije ni toliko cudno. NISAM NA STRUKTURU NI MISLIO. Mislio sam na nacin razmisljanja. Rale Kovacevic cijelo vrijeme prica kako,eto,kod njih ne vlada jednoumlje nego svi poslanici imaju svoja mišljenja.
...a onda se ide kod Mileta da promijeni ta misljenja koja su savim slucajno JEDNO TE ISTO MISLJENJE! Necemo ni pricat cije!
"$ ?" - ' & " $,$ ? ? / $ " је ? " $ стране $ ",' % ту & " јасно,те % се ' ? " РС $ & " $,? $ $ је срцу ? $ % $.

"" ? $" - ' $ " " све $,& $ " " " $ су " $ " $. $ " то ? % ? " ".
$ се наравно / " ? - " $ $ " Савеза а $ ? $ ? $ ? $ $ ¥ о " " " свега " ? савеза " РС?

"" "" - ? је $ % је то " ",& је његова ?,' $," се & " је ? - $ " " " " наравно оно / " " " " тога $ су " ? ? $,& ту се $ ? свега а она је & - СЕ ? ЗА ? СТАТУТ $ СУ У " ? ? ? ? "?

"" своја "" - & ' " не & " $ ". А ? " % је $ " ' " " став $ се $ о статуту,? " о ? " & ? $ а & $.

"$ те " "" - ' то " везе са ?,& ? " " ? ",& $ на $ & $ " $ " " ". Не ' ? " ? " " " " по " " за " РС.
А ? & ' " ? $ " ? су ? " $ је то " " ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 27 apr 2011, 17:23

I u čemu je poenta na kraju ? - Poenta je u tome da Dodik bukvalno "ispere mozak" građanima RS i odnese pobjedu na izborima. Međutim, stvarnost je daleko od bajne. Mile gradi iluzornu, samostalnu RS, ali u pozadini su hiljade ljudi bez posla, bez kuće, bez mogućnosti za napredak,... S druge strane, privreda i industrija također "umiru", lažna obećanja Dodika samo škode narodu RS-a.
Što se tiče ovog referenduma Suda, on zna da od toga nema ništa. OHR će posegnuti za Bonskim ovlastima i razbit će ovu imaginarnu zamisao. Kasnije će Dodik reći kako je sve napravio da RS napreduje i bude samostalna, ali da "viša sila" nije dozvolila, i tako će godina vladati naivnim ljudima koji mu daju punu potporu.
Žalosno je da mu se kao takvom da bilo kakva podrška...

P.S. Izvinjavam se na Off topic postu, morao sam nešto ovako napisati. Iskreno se nadam da će se riješiti problemi u Savezu, a i van njega. Dosta je bilo nacionalizma i netrpeljivosti !
Still learning...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 apr 2011, 17:26

Nisi ti nešto ni pogriješio,ali tako je i kod vas (ne u Monte Carlu već F BiH) i to bez Dodika koji vam "ispira mozak",tako da je sve to bezvezno šupljiranje....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 36 gostiju.