admin je napisao/la:Čovječe, imaš psovku na avataru i u potpisu na forumu na kojem je psovanje zabranjeno i ulaziš u diskusije o primitivnom ponašanju i ispravnosti odluka moderatora?
Iskreno, dok to ne skineš, neću tvoj post ni da čitam. A vrlo je moguće da ću te lično banovati ako se vratim i to ponovo vidim.
Zaista ne vidim korist od ove diskusije, odgoj i lijepo ponašanje treba naučiti do 10. godine kod kuće. Kome je nazivanje žena ku**ma i psovanje normalna stvar, mislim da je zakasnio da to shvati u čemu je problem kroz forum.
Više puta sam skrenuo pažnju da ovo nije tema na kojoj će se banovani forumaši žaliti na rad moderatora, sad kad je prekinem tako što ću sve pobrisati, opet ćete se isčuđavati kako smo nepravedni i bezobrazni.

slazem se zasto me na to niste ranije upozorili nije problem izbrisacu potpis ali avatar

sta je sa njim mislim promjenit cu ga

,i potpis je stavljen iz bezazlenog smisla bez ikakve lose namjerda ,namjere da nekoga uvrijedim ili slicno , totalno mi nebitna stvar

,izbrisano , a molim da svim ostalim forumasima takodje date nalog da izbrisu svoje potpise kojim nekoga ponizavaju vrijedaju ,takodje i avatare koji su neprigodjeni gdje su neke recenice ,tekstovi koje nekoga vrijedaju ili ponizavaju sl.
Jasno mi je sta zelis da kazes . Ovo je virtuelan socijal drustveni svjet gdje se najveci broj stvari vrti oko sporta i zaista ima se finih stvari procitati i moze se raspravljati,ali uvijek se pojave oni koji ako se u to ne mogu uklopiti nadju svoj nacin kako da privuku paznju bilo provokacijom ili necim slicnim ,znamo svi da svi mi imamo neki plafon tolerancije u mnogim stvarima u zivotu koji kad se predje ne bude bas lijepo po suportnu stranu koja je presla ta plafojn ,prag,pa tako i na forumu .. Nazalost nekad reagujemo kako reagujemo ali nekad je to opravdano jer te osobe ne mogu razumjeti normalan racionalan govor jezik ...Da ne duljim ja samo predlazem da moderatori budu malo vise kativniji i realniji .A ostalo je na vama vas pravila.U svakom slucaju pozz i zivio.
ps.posto sam dugo osustovao sa foruma zabvoravio sam da mi je avatar ovaj.Izvinjavam se

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .