rezerva holandskog drugoligasa:-)Manijakalnost99 je napisao/la: ↑13 feb 2023, 22:02Eo mali catic amar se vraca u formu lagano 24 godine ado den hagg sredina holandske
Ima jos vremena za lige petice
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
- Kontakt:
Nmvz njegovo je da treniraShogun je napisao/la: ↑13 feb 2023, 22:07Licno sam ga gledao 4/5 puta sto mozda nije mnogo ali dovoljno da vidim da decko osim brzine nema sta drugo ponuditi. 24 godine, ali druga liga u timu koji ce slijedece sezone istu igrati a on ce tesko ostvariti transfer u jacu ligu/ekipu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑13 feb 2023, 22:02Eo mali catic amar se vraca u formu lagano 24 godine ado den hagg sredina holandske
Ima jos vremena za lige petice
Godinu u prvoj i tri godine u drugoj ligi holandije je solidan cw za 24 godine
Ako nissta spremniji je od mnogih koji su se zvali repku a i fali nam brzac na krilu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema od njega nista, nemoj trolat.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Sto nea bolje njeg zvat nego npr Menala koji tone sve dublje ovaj je makar konstatan i spreman jos je i mladji 2 godine
-
- Kontakt:
Menalo u 9 utakmica ima istu statistiku ko Catic u 23, pa ti sad vidi ko je tu konstantanManijakalnost99 je napisao/la: ↑13 feb 2023, 22:19Sto nea bolje njeg zvat nego npr Menala koji tone sve dublje ovaj je makar konstatan i spreman jos je i mladji 2 godine
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zna li neko sta je sa Katicem iz Zuricha jel nam on dostupan. Svaku utakmicu igra tamo
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Mislim da nam je nepotreban, jer pored Barisica i Zolotica, ne vidim razlog da on ulazi u neku pricu za reprezentaciju. Prije bih obratio paznju na Jakova Medica, on bi bio od koristi reprezentaciji
Ma brate uvijek neko treba da popuni spisak, a bolje takvi igraci ko Katic i Medic koji su standardni i nisu metuzalemi a ne igraci tipa Sanicanin, Kovacevic, Milicevic itd19vendetta87 je napisao/la: ↑13 feb 2023, 23:49Mislim da nam je nepotreban, jer pored Barisica i Zolotica, ne vidim razlog da on ulazi u neku pricu za reprezentaciju. Prije bih obratio paznju na Jakova Medica, on bi bio od koristi reprezentaciji
92:48 - La Decima
-
- Kontakt:
Iskreno, ne vjerujem da je taj Katic ista bolji od ovih navedenih, igra za klub koji je predzadnji na tabeli, a i Sanicanin je standardan ove sezone u Partizanu, pa ne znaci da je kvalitetan stoper. Ja bih bio prezadovoljan ako bar Barisic dobije poziv, al s obzirom da je Hadzija rekao da ce zvati i igrace iz nase lige, ne bi me cudilo da i Serbecica pozove na okupljanjeRajvoSA03 je napisao/la: ↑13 feb 2023, 23:57Ma brate uvijek neko treba da popuni spisak, a bolje takvi igraci koji su standardni, sa iskustvom i nisu metuzalemi nego tip Sanicanina, Kovacevica, Milicevica itd19vendetta87 je napisao/la: ↑13 feb 2023, 23:49Mislim da nam je nepotreban, jer pored Barisica i Zolotica, ne vidim razlog da on ulazi u neku pricu za reprezentaciju. Prije bih obratio paznju na Jakova Medica, on bi bio od koristi reprezentaciji
Nema na radaru niko ko može dobiti poziv za mart, a da je kvalitetniji od ovoga što već imamo. Barišić bi bio najlogičniji potez. Mlad, perspektivan, u formi, rijetka prilika da u a selekciju zovnemo nekog ko je prošao sve mlade kategorije. Još postoji opasnost da ga Hrvati uzmu, ako nastavi da napreduje.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Sta kazu insajderi, jel miske vec popricao sa Jasicem?
Hvala
Hvala
-
- Kontakt:
Covjek ima tocno 0 nastupa za Hrvatsku, o cemu ti pricas? Slican slucaj ko Mujdza svojevremeno! Igra u Bundesligi!Manijakalnost99 je napisao/la: ↑13 feb 2023, 20:25Koji ce nam qurac on je hrvatski davno stavio ispred BiHJasminAgic je napisao/la: ↑13 feb 2023, 20:21Nisam ni mislio da je stoper, nego kao opcija na zadnjem veznom. Momak je puno bolji od Hadziahmetovica.
anes krdzalic mora dobiti poziv za seniorsku repku.. od miralema nismo takvog igraca imali sa 18 godina
-
- Kontakt:
Evo samo na ovoj stranici Krdžalić, Katić, Šunjić, Barišić, Ćatić. Vi bi po 77 igrača na svaki spisak stavljali.
Barišić bi trebao biti na spisku, obzirom da je ljevak i u odličnoj formi. S druge strane, Saničanin je predvodio odbranu Partizana koja je na svom stadionu primila 4 gola od predzadnje ekipe na tabeli.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Hadžibegić zagonetanProteklih dana obavio sam razgovore i sa starim, ali i sa nekoliko potencijalno novih igraca u A timu. Svaki kvalitetan igrac nam je itekako potreban, jer ispred sebe imamo visoko postavljenje ciljeve, cega su svi nasi igraci svjesni

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Za ovo okupljanje bih pozvao Barisica i Hamulica.
⚜️~⚜️~⚜️
jesi li odgovorio onom sto izjavi da je sarajevo top 3 klub u regionu, da li si ozbiljan ili trolas kad ja hamuli u pitanju?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 feb 2023, 12:22Za ovo okupljanje bih pozvao Barisica i Hamulica.
vidim pohvalise te da si dobar trol, nema reakcije, nije valjda da ti laska:-)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zezamo se u pozitivnom duhu, ne brinem se za Hamuli-a, bit ce to dobro.babino je napisao/la: ↑14 feb 2023, 12:30jesi li odgovorio onom sto izjavi da je sarajevo top 3 klub u regionu, da li si ozbiljan ili trolas kad ja hamuli u pitanju?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 feb 2023, 12:22Za ovo okupljanje bih pozvao Barisica i Hamulica.
vidim pohvalise te da si dobar trol, nema reakcije, nije valjda da ti laska:-)
⚜️~⚜️~⚜️