FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Valja dočekati ponedjeljak. Nadam se da će se ovo kolo sreće okrenuti u našu korist, i da neće biti vise od 2,3 pozitivna slučaja. Horor proživljavamo, blago rečeno.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 28 avg 2020, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Prema informacijama do kojih je došao Klix.ba Izraelci traže da se utakmica odigra 9. septembra u Haifi, dok će Željezničar od UEFA-e tražiti da se duel s Maccabijem igra na neutralnom terenu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Svaka odluka je ovdje moguća, baš će biti veselo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Rečeno je, koliko sam upratio, negativni nastavljaju sa treningom a pozitivni u izolaciju. Je li tako?
*Poslije rezultata testiranja u ponedjeljak.
Fer bi bilo na neutralnom terenu, u najmanju ruku, posto se Makabiju nije igralo.
Hajde Dzeko, potpisuj za taj Juve vise.
Hajde Dzeko, potpisuj za taj Juve vise.
Sad moliti Boga da u ponedjeljak bude sto manje pozitivnih i vise onih negativnih medju trenutnim pozitivnim slucajevima sto ce znaci da se neko oporavio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kažem ti ja Čerkez naš, vidiš kako nas poguraLjoZee je napisao/la: ↑28 avg 2020, 11:26Fudbaleri, stručni štab i ostali članovi delegacije FK Željezničar doputovali su sinoć u Sarajevo i svi su smješteni u svoje domove gdje će prema izdatom rješenju Federalne uprave za inspekcijske poslove boraviti narednih 14 dana ili do negativnog PCR testa, a svi članovi delegacije u ponedjeljak će obaviti testiranja.
Podsjetimo, FK Željezničar je u ponedjeljak testirao sve planirane putnike za Izrael, a testovi su pokazali šest pozitivnih igrača koji su odmah stavljeni u izolaciju. Plavi su u utorak otputovali u Izrael gdje je Ministarstvo zdravstva u srijedu ujutru još jednom obavilo testiranja svih članova delegacije Kluba. Testovi su pokazali da je još pet članova pozitivno na COVID-19. Odlukom Ministarstva utakmica protiv domaćeg Maccabija je odgođena, a naša ekipa je vraćena u Sarajevo.
Konačnu odluku u vezi s utakmicom prvog pretkola Evropske lige između Maccabija i Željezničara donijet će UEFA u narednih 48 sati. FK Željezničar ovom prilikom se zahvaljuje svim navijačima koji su kupovinom ulaznica za susret s Mladosti pomogli organizaciju puta u Izrael, te također Ministarstvu kulture i sporta KS i hotelu Garden City Konjic.
Klub ističe zahvalnost premijeru Kantona Sarajevu, Mariju Nenadiću, pomoćniku federalnog ministra zdravstva, Goranu Čerkezu, i direktoru Federalne uprave za inspekcijske poslove, Adisu Ajdinoviću, na saradnji i kooperativnosti prilikom povratka u Bosnu i Hercegovinu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Vanadij, cim sam procitao Cerkez sjetio sam se tebe. Jedan od nas Goran Cerkez 

Ovi sve sto znaju je ulizivati se..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da, to je odluka, izašli su nam ovi iz kantonalne Vlade u susret, ipak je valjao onaj pritisak sinoć.SudoHusika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 11:51Rečeno je, koliko sam upratio, negativni nastavljaju sa treningom a pozitivni u izolaciju. Je li tako?
Ne bi nam to trebalo ništa značiti, mislim da se ne dobija lova iz fonda solidarnosti ako ostane u istoj ligi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2020, 11:59Da, to je odluka, izašli su nam ovi iz kantonalne Vlade u susret, ipak je valjao onaj pritisak sinoć.SudoHusika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 11:51Rečeno je, koliko sam upratio, negativni nastavljaju sa treningom a pozitivni u izolaciju. Je li tako?
Ne bi nam to trebalo ništa značiti, mislim da se ne dobija lova iz fonda solidarnosti ako ostane u istoj ligi.
Ma mi se uspavali, spavamo godinama, pa koriste da nam rade šta požele.
Pisali su već ovdje forumaši, mislim da se ove godine isplaćuje taj fond solidarnosti i u transferima unutar države.
Zar nije ovde neko neki dan napisao da se pravilnik promjenio i da se dobiva i ako je transfer izmedju klubova koji nastupaju u istoj ligi?Virtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2020, 11:59Da, to je odluka, izašli su nam ovi iz kantonalne Vlade u susret, ipak je valjao onaj pritisak sinoć.SudoHusika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 11:51Rečeno je, koliko sam upratio, negativni nastavljaju sa treningom a pozitivni u izolaciju. Je li tako?
Onda je to preko milion maraka za nas ako ode za ovih 15 miliona eura koliko Roma traži.SudoHusika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 12:01Pisali su već ovdje forumaši, mislim da se ove godine isplačuje taj fond solidarnosti i u transferima unutar države.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2020, 12:03Onda je to preko milion maraka za nas ako ode za ovih 15 miliona eura koliko Roma traži.SudoHusika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 12:01Pisali su već ovdje forumaši, mislim da se ove godine isplačuje taj fond solidarnosti i u transferima unutar države.
Oko 400.000 eura neko napisa. Joj, hajde Amra zdravlja ti odobri taj transfer.
Virto kako je mooguce da je tebi promaknula ta promjena pravila 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ona se pita, zbog nje nije prešao u Chelsea, ali hajde, Torino je blizu Milana, a i Rim je tu na par sati.
Ko normalan prati UEFA dokumentaciju, to je stotine dokumenata dnevno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Daj nam Lisabon da tamo igramo 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
mislim da ce UEFA donijeti odluku da se igra na neutralnom terenu. Ukoliko bi opet bilo u Haifi, onda u slucaju da budemo opet imali 1-2 zarazena, opet nam ne bi dali da igramo. I tu bi UEFA dovela sebe u neugodnu situaciju. Morali bi njih izbaciti jer su odbili da igraju. Nas ne mogu, jer nismo prekrsili mjere koje su oni donijeli. Da jesmo vec bi bili bivsi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ako ce se igrati vec najpostenije neutralni teren i u toj zemlji obje ekipe da izvrse testiranje. Mi ako se opet budemo morali testirati tamo u Izraelu nije bas ok po meni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.