FK Rudar Prijedor

K0MT
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la K0MT » 03 feb 2014, 13:53

Grad je nas DS je napisao/la:Ali najjače je:

"Gavran bez primedbi"

02 Februar 2014

Znači, tolike smo seljačine, bas ono.Dovode, odvode, mijenjaju bez ikakvog plana i logike. Ne mislim samo na ovo vec generalno. Ovo je samo vrhunac. I da, ko je Radmilo? Čuo sam za pricu ali kontam da ce to i zvanicno doprinijeti totalnoj "amaterizaciji" kluba. Ne znam uslove saradnje ali ako je cilj razigravanje menadžerskih igrača, bice super :?
Šipovac. :D To će više biti "kriminalizacija" kluba.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 feb 2014, 13:55

Šatro "bogati lik iz Zemuna će uložiti pare" :) Vec sam napisao komentar za Šipovca i onda skontam da me vjerovatno ložiš :D
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 03 feb 2014, 13:57

Smece ono banjalucko...

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 03 feb 2014, 20:11

Do promjena je došlo na inicijativu novog menadžera Rudara Dragana Simovića, koji će svojim angažmanom obezbjediti neophodna dodatna novčana sredstva kako bi klub obezbjedio finansisku stabilnost.

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 03 feb 2014, 20:21

Da tako sam i ja cuo,i valjda ce svaki mjesec po 20 000 € davati,a za pojacanja tamo na ljeto ono ce dati 50 000€ ,sad mu je cilj opstanak ,a od sledece sezone ,msm djeluje smijesno,ali valjda je rekao to,sampionska titula :D Msm da je to dobra stvar,i da ce se valjda ,napokon poboljsati stvari i nas Rudar postati stabilan premijerligas,sa ambicijama za nesto vise :D I u novinama pise da je Toni Markic novo pojacanje ,jedno od onih 5 koje su napisali da ce biti rijeseno uskoro :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 feb 2014, 22:03

Nije to Dragan Simović iz Spartaka Subotice? Šta znači "menadžer kluba" tj. čiju poziciju će preuzeti? I da li su to info iz nekih privatnih izvora ili ..? I koliko je pouzdano?
I Pabizo, brate rođeni, kontrolisi malo to pisanje, majke ti. Slobodno imaj misljenje, nemam nista protiv toga ali način je malo neobičan (velika slova, uzvičnici i sl.) ;)
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 03 feb 2014, 23:18

topa99 je napisao/la:Da tako sam i ja cuo,i valjda ce svaki mjesec po 20 000 € davati,a za pojacanja tamo na ljeto ono ce dati 50 000€ ,sad mu je cilj opstanak ,a od sledece sezone ,msm djeluje smijesno,ali valjda je rekao to,sampionska titula :D Msm da je to dobra stvar,i da ce se valjda ,napokon poboljsati stvari i nas Rudar postati stabilan premijerligas,sa ambicijama za nesto vise :D I u novinama pise da je Toni Markic novo pojacanje ,jedno od onih 5 koje su napisali da ce biti rijeseno uskoro :D

sampionska titula??? :lol: :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 03 feb 2014, 23:35

Grad je nas DS je napisao/la:Nije to Dragan Simović iz Spartaka Subotice? Šta znači "menadžer kluba" tj. čiju poziciju će preuzeti? I da li su to info iz nekih privatnih izvora ili ..? I koliko je pouzdano?
I Pabizo, brate rođeni, kontrolisi malo to pisanje, majke ti. Slobodno imaj misljenje, nemam nista protiv toga ali način je malo neobičan (velika slova, uzvičnici i sl.) ;)
Zaista ne znam ko je čovjek niti odakle je. To je valjda sponzor-menadžer, ima funkciju... hm, keširanja? :mrgreen: Neko ga je spojio sa nama, tj neko ga je doveo ovdje. Nisu privatni izvori, nije tajna, to je ime i prezime čovjeka što nas je preuzeo.

Igramo sutra u Krupi na Vrbasu sa Slobodom (MG).

Šef i kondicioni trener Bore Lazarov (zajedno rade od 2004.)
slika

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 04 feb 2014, 01:15

K0MT je napisao/la:
Grad je nas DS je napisao/la:Nije to Dragan Simović iz Spartaka Subotice? Šta znači "menadžer kluba" tj. čiju poziciju će preuzeti? I da li su to info iz nekih privatnih izvora ili ..? I koliko je pouzdano?
Zaista ne znam ko je čovjek niti odakle je. To je valjda sponzor-menadžer, ima funkciju... hm, keširanja? :mrgreen: Neko ga je spojio sa nama, tj neko ga je doveo ovdje. Nisu privatni izvori, nije tajna, to je ime i prezime čovjeka što nas je preuzeo.

slika
Ko bolan radi od 2004-dje su radili ,,,nemojte se zezati-TOTALNI ANONIMUSI I NEVAŽNI LIKOVI u mak-nogometu.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 04 feb 2014, 01:23

Vastecija_GSE je napisao/la:Smece ono banjalucko...
ovaj makedonac GROZDI bio trener MESEC DANA u Pelisteru iz Bitolja a kasnije bio trener MESEC DANA u Napredok iz Kičeva a sa Teteksom iz Tetova osvojio KUP na penale.BIĆE BELAJA u vašem klubu sa ovim trenerom I njegovom kupljenom diplomom Profi trenera a vjerovatno I novi sp.direktor IMA ISKUSTVA nogometu- :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 04 feb 2014, 01:38

rudarprijedor je napisao/la:Sta nam to rade od kluba :roll: :roll: :roll:
http://www.sportefe.com.mk/index.php/20 ... ---SMJESNA" onclick="window.open(this.href);return false; IZJAVA GROZDIJA------LJUDI IZ KLUBA FK RUDAR SU PRATILI MOJ RAD,,,,HA,HA,HA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 feb 2014, 07:32

pabizo dominira :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 04 feb 2014, 10:23

K0MT je napisao/la:

slika
OK druze, hvala na info. Znam za tog Simovica i on je boss u Spartaku, bio u UO u CZ, vlasnik Zlatibor vode. Nadam se da je taj jer se cini da je jak.
Pabizo je nenadjebiv, imam osjecaj da ga u srce diraju ovakve stvari. :)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 feb 2014, 11:22

Aj nek smo docekali da neko kupi i nas Rudar :D Sad samo lagano ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 04 feb 2014, 12:50

Prijedor je napisao/la:Aj nek smo docekali da neko kupi i nas Rudar :D Sad samo lagano ;)
Sa sp.direktorom I GROZDIJEM smješi se prva liga srpske.Pogledajte raspored I u prvih 5 kola koliko možete osvojit bodova.Bilo je toliko proverenih trenera u Bosni a vi doveli čovjeka koga poznaje samo bliska familija.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 04 feb 2014, 12:55

Smaraš.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 feb 2014, 19:07

pabizo je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Aj nek smo docekali da neko kupi i nas Rudar :D Sad samo lagano ;)
Sa sp.direktorom I GROZDIJEM smješi se prva liga srpske.Pogledajte raspored I u prvih 5 kola koliko možete osvojit bodova.Bilo je toliko proverenih trenera u Bosni a vi doveli čovjeka koga poznaje samo bliska familija.
Para vrti gdje burgija nece, zivi bili pa vidjeli 8-)
? &

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 04 feb 2014, 21:44

Koliko ovaj pabizo smara,o **** ti,kad bi Abramovic kupio Rudar,ti bi dodao nesto negativno svoje. :evil:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 feb 2014, 00:10

Dragan Simović, osnivač jednog od najvećih proizvođača alkoholnih pića u Srbiji i brenda Zlatibor voda

Osnivač jednog od najvećih proizvođača alkoholnih pića u Srbiji od prošle godine radi na stvaranju još jednog brenda – Zlatibor vode
Svaki biznis koji je počeo vukao ga je sve dealje, ali ono što je zajedničko svim njegovim brendovima jeste neosporan kvalitet

Kompanija Simex iz Subotice, proizvođač rakija i drugih žestokih alkoholnih pića, osnovana je 1991. godine kao posrednik u prodaji alkohola da bi danas bila grupacija koju osim matične kompanije čine i hladnjača Higlo Horgoš, Zlatibor voda i Simex turizam i ugostiteljstvo. Na čelu ove moćne grupacije nalazi se uspešni subotički biznismen rođen u Sremskoj Mitrovici.

Kako to obično i bude, Dragan Simović je prste u ekonomiju upleo slučajno. Saobraćajna nezgoda tek nekoliko dana pred polaganje prijemnog na Fakultetu fizičke kulture, omogućila mu je, što će se pokazati mnogo godina kasnije, da "nesrećnim slučajem“ upiše ekonomiju u Subotici. Ovaj četrdesetjednogodišnji nesuđeni sportista sada, dvadesetak godina kasnije, vlasnik je, možemo slobodno reći, poslovnog carstva, a sa svojim kumom-partnerom Željkom Kneževićom suvlasnik Vinarije Čoka, Alpisa iz Kovina i Super televizije. Njegova poslednja investicija, teška oko osam miliona evra i najmlađa članica Grupacije Simex, jeste fabrika Zlatibor voda sa hotelom na ovoj planini i dva ribnjaka pastrmki.

Prijatelji moji, veliki biznismen je u pitanju! :o
? &

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 feb 2014, 00:16

topa99 je napisao/la:Koliko ovaj pabizo smara,o **** ti,kad bi Abramovic kupio Rudar,ti bi dodao nesto negativno svoje. :evil:
Ja pišem o lošem izboru trenera I sp.direktora a ne o ljudima koji ulazu novac u klub-

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.