Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Zeljina 2 standardna prvotimca su Sehic(20g) i Hajdarevic (21g)
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Predvidjam karijeru Omeragica u rangu ko onaj Veroljub Salatic 

Da bi ojaco ligu mislim da je jedini nacin zakonom zabranit mladzim od 28 u inostranstvo... Kao sto je bilo u ex-yu. Djeca nam odu za sitne pare u losije klubove i istope se i nestanu.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Salatić je bio 10 godina stariji od Bećira kad se povezivao sa našom reprezentacijom. I nije izradio, htio je iskreno igrati za BiH ali nakon što su mediji objavili njegove privatne slike u dresu Srbije i on i njegova supruga su dobijali grozne poruke od navijača, zbog čeg je odustao.
kakvi bi igrači postali Džeko, Višća, Zkanović, Štilić...da su ostali u BHPL do 28?
Ne mogu da vjerujem sta sam procitao zadnjih 10ak stranica.
kakve psovke i vrijeđanje momka od 18 godina koji je u Svicarskoj rodjen, odrastao, naucio igrat lopte, sve mu tamo, drustvo, porodica itd. itd. jer je izabrao igrati za, pazi sad, Svicarsku.
Jedino sto ga za Bosnu veze je to sto dođe jednom godišnje 20 dana na odmor i to je to.
O stvarima sa sportskog aspekta nema potrebe ni pisati.
Sto neko rece, mi smo Svedima ukrali 2 igraca, Svicarci nama nisu ni jednog.
Recimo da je Sadiku neki WC talenat i izabere da igra za Kosovo, kakvi bi onda komentari bili?

Jedino sto ga za Bosnu veze je to sto dođe jednom godišnje 20 dana na odmor i to je to.
Recimo da je Sadiku neki WC talenat i izabere da igra za Kosovo, kakvi bi onda komentari bili?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jedno so u pravi momka ne treba vredjati a sve ostalo kakyš kao fokaKaunas je napisao/la: ↑29 avg 2020, 07:35Ne mogu da vjerujem sta sam procitao zadnjih 10ak stranica.kakve psovke i vrijeđanje momka od 18 godina koji je u Svicarskoj rodjen, odrastao, naucio igrat lopte, sve mu tamo, drustvo, porodica itd. itd. jer je izabrao igrati za, pazi sad, Svicarsku.
Ja Sam zeljovac imali bi igrace poput katalinskog sabanadzovica, bazdarevica, paprice itd da nenabrajam ima ih mnogo i igrali bi moxda polufinale uefa-kupa a vako nema nas nigdje
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
I ovaj Vero isto debitovao za Grasshopper sa 18 godina. Hocu da kazem da uopste nije garancija to sto je dobio poziv Svicarske ili bio interesantan BiH da ce napraviti neku ozbiljnu karijeru.Drape je napisao/la: ↑28 avg 2020, 23:43Salatić je bio 10 godina stariji od Bećira kad se povezivao sa našom reprezentacijom. I nije izradio, htio je iskreno igrati za BiH ali nakon što su mediji objavili njegove privatne slike u dresu Srbije i on i njegova supruga su dobijali grozne poruke od navijača, zbog čeg je odustao.
Eno paksu obrisao tj. sakrio sve komentare sa zadnje slike na instagramu. Ljudi su ga bombardovali
Ako se mozda i razmisljao da li da prihvati Petkovicev poziv, poslije ovih komentara je vjerovatno ta dilema nestala.
15.10.2013.
Evo sad je pocelo na predzadnjoj slici, bombarduju zastavama BIH
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Kakav smo mi moronski narod...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Kad ti se bosnjo natovari zbog opravdanih ili neopravdanih razloga, on ce zavrsiti u nekom Luzernu ili Sionu 

“Imali smo riječ da će Bećir igrati za BiH, rekao nam je to. U dogovoru s njegovim ocem na kraju je pokrenuta i procedura kako bi dobio naš pasoš, ali, eto… Malo sam i ja iznenađen što je ovako sve ispalo. Rekao sam već ranije, ko neće da igra srcem za ovu zemlju, ne treba nikako. Neka mu je sa srećom”, kazao je Misimović za Sportssske.ba
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sad ga definitivno mozemo proglasiti supkom, kalkulatorom isto ko Seferovic. Dao rijec, izradio nas.Zundo je napisao/la: ↑29 avg 2020, 10:18“Imali smo riječ da će Bećir igrati za BiH, rekao nam je to. U dogovoru s njegovim ocem na kraju je pokrenuta i procedura kako bi dobio naš pasoš, ali, eto… Malo sam i ja iznenađen što je ovako sve ispalo. Rekao sam već ranije, ko neće da igra srcem za ovu zemlju, ne treba nikako. Neka mu je sa srećom”, kazao je Misimović za Sportssske.ba
- JohnCleese
- Kontakt:
Daleko najzaostaliji narod europskog kontinenta

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
ne brini johny, zato imamo tebe da nam popravljas prosijek.
europa vapi za takvim velicinama.
europa vapi za takvim velicinama.
Nisu ljudi, nego debili s kikirikijem umjesto mozga.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DonerKebab
- Kontakt:
Slazem se. Dok drugi drze do sebe zuta pi.cka igra za druge.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!