Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zabok-Cibona 2 h-19,5
I kompletan Zabok je za 20 poena slabiji od Cibone, sada je pak situacija alarmantna i jutros su se razbolili prvi i jedini centar Kraljevic, te play Tomas i trener Črnjević, osim Kruslina, ne moze racunati ni na njih dvojicu.
Rotacija je maksimalno suzena, Zabok prakticki s 5 igraca ceka lidera prvenstva koji dolazi potvrditi jedinicu.
I sa dvojicom spomenutih igraca Zabok je dozivio debakl kod Zagreba u Trnskom, te kuci izgubio 11 razlike od Jollyja, a bez njih, protiv Cibone koja je za nekoliko klasa jaca od Jollyja, nemaju sta traziti.
I kompletan Zabok je za 20 poena slabiji od Cibone, sada je pak situacija alarmantna i jutros su se razbolili prvi i jedini centar Kraljevic, te play Tomas i trener Črnjević, osim Kruslina, ne moze racunati ni na njih dvojicu.
Rotacija je maksimalno suzena, Zabok prakticki s 5 igraca ceka lidera prvenstva koji dolazi potvrditi jedinicu.
I sa dvojicom spomenutih igraca Zabok je dozivio debakl kod Zagreba u Trnskom, te kuci izgubio 11 razlike od Jollyja, a bez njih, protiv Cibone koja je za nekoliko klasa jaca od Jollyja, nemaju sta traziti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Single: Denver-LA Lakers kp2 @ 2.20
Lakersi dominiraju ovom serijom, i Nuggetsi im jednostavno leže kao protivnici. Iako se čini da je druga utakmica rezultatski bila tijesna to i nije sasvim tačno jer su Lakersi imali veliku prednost u toku utakmice, dok su Nuggetsi tek na kraju uspjeli rezultatom ušminkati poraz. Buynum igra zrelo (začuđujuće), Gasol je standardno dobar, a Kobe je...Kobe. Denver nikako ne uspijeva da nametne svoj tempo, koji je i ključ za Lakerse tijekom čitavog playoff-a i vjerujem da se dosta fokusiraju upravo na to. Stiče se dojam da Lakersi zabijaju kad god to žele, njihovi visoki igrači su jednostavno neriješiva enigma za protivnike. Ako udvajaju Buynuma onda Bryant kažnjava, ako udvajaju Bryanta onda Gasol kažnjava. Ako udvajaju sve tu je Troy Murphy
Ipak ne preporučujem neki visoki ulog jer je moguće da Lakersi izađu uspavani što bi domaći žestoko kaznili up-tempo igrom (zrak u Denveru je rijedak, protivnici nekada imaju problema da se priviknu, i to je jedan od razloga zašto Nuggetsi forsiraju brzu košarku). Ja ipak vjerujem da će se Lakersi pridružiti OKC-u i Miamiu i sa 3-0 brzo riješiti ovu seriju. Za one sigurnije tu je hendikep od 3,5 (po meni se ne isplati-Denver ako dobije to će biti preko ove margine jer u tijesnoj završnici Lakersi uzimaju 99% čitaj: Bryant i half-court egzekucija).
Savjet za one koji preferiraju pobjedu Denvera: igrajte s hendikepom ili nemojte ni igrati
Od oka:
Bryant under 30,5 koševa, over 3,5 asista (vjerujem da će se poslije 38 poena istog odlučiti na udvajanje...istog
)
Double: (isto na manji ulog)
Denver-Lakers under 204,5 poena (tradicija kada je Denver domaćin)
Philadelphia-Chicago under 179,5 poena (bez Rose-a jedini način za Bullse da nešto naprave, a coach Thibs je toga svjestan i neće dopustiti da se ponovi prošla utakmica sa puno izgubljenih lopti i brzih poena Sixersa)
SRETNO!
Lakersi dominiraju ovom serijom, i Nuggetsi im jednostavno leže kao protivnici. Iako se čini da je druga utakmica rezultatski bila tijesna to i nije sasvim tačno jer su Lakersi imali veliku prednost u toku utakmice, dok su Nuggetsi tek na kraju uspjeli rezultatom ušminkati poraz. Buynum igra zrelo (začuđujuće), Gasol je standardno dobar, a Kobe je...Kobe. Denver nikako ne uspijeva da nametne svoj tempo, koji je i ključ za Lakerse tijekom čitavog playoff-a i vjerujem da se dosta fokusiraju upravo na to. Stiče se dojam da Lakersi zabijaju kad god to žele, njihovi visoki igrači su jednostavno neriješiva enigma za protivnike. Ako udvajaju Buynuma onda Bryant kažnjava, ako udvajaju Bryanta onda Gasol kažnjava. Ako udvajaju sve tu je Troy Murphy

Savjet za one koji preferiraju pobjedu Denvera: igrajte s hendikepom ili nemojte ni igrati

Od oka:
Bryant under 30,5 koševa, over 3,5 asista (vjerujem da će se poslije 38 poena istog odlučiti na udvajanje...istog

Double: (isto na manji ulog)
Denver-Lakers under 204,5 poena (tradicija kada je Denver domaćin)
Philadelphia-Chicago under 179,5 poena (bez Rose-a jedini način za Bullse da nešto naprave, a coach Thibs je toga svjestan i neće dopustiti da se ponovi prošla utakmica sa puno izgubljenih lopti i brzih poena Sixersa)
SRETNO!
Zadnja izmjena: dijabola, dana/u 04 maj 2012, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Nek je i ova tema malo zivnula. Evo jedan vikend listic za malo jaci ulog :
Arsenal - Norwich - 1
Inter - Milan - x2
Bolton - WBA - 1
Man Utd - Swansea - 1
Excelsior - PSV - 2
Kvota : 3,78
Sretno svima !
Arsenal - Norwich - 1
Inter - Milan - x2
Bolton - WBA - 1
Man Utd - Swansea - 1
Excelsior - PSV - 2
Kvota : 3,78
Sretno svima !

- Citizen-X
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:ne znam je li tacno vidim da je u pola 4 ali mislim da se isplati odigrat na ovog Paire-a protiv nieminena 2.2 kvota - Nieminen je imao prekinut mec juce nastavio danas oko podne i zavrsio prije nekih sat i po igravsi 2 seta pa mislim da ce to ipak da donese prevagu u mecu - mislim ipak da Nieminen nije tolika klasa da zavrsi sa 2 pobjede danas sa oba neugodna protivnika.
da budem iskren ne znam ni kako je pobijedio Veica obzirom da je Veic imao sjajan niz od skoro 10tak pobjeda koji je mogao da upotpuni i pobjedom protiv indisponiranog Nieminena koji je u zadnjih 10 meceva mozda imao 2-3 pobjede.
na kraju krajeva nije vise ni on sto je bio....
sretno
u zdravlju potrosili

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Nalbandian - J.Souza 1
Varda - Široki WWin (0:1) 2
Shamrock - UCD 1
Philadelphia - Chicago (1:1) 1
Boston - Atlanta (1:1) 1
Orlando - Indiana (1:2) 2
D.Gallinari (Denver) (14,5) Više
Varda - Široki WWin (0:1) 2
Shamrock - UCD 1
Philadelphia - Chicago (1:1) 1
Boston - Atlanta (1:1) 1
Orlando - Indiana (1:2) 2
D.Gallinari (Denver) (14,5) Više
- Citizen-X
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:znaci Haas, Francisko + Nalbandijan - to bi trebalo proci i ako ne prodje muda na razanj.
Upravo Felix unistava Tomica bas kao sto sam i rek'o na kvoti koja je nerazumno visoka za ovakvu glat pobjedu, Hase unistio Bagdatisa - a nisam znao da je na Nalbandijana kvota tolišna inace ga ne bih spomenuo - ukoliko je neko igrao nek ga brani ako je za lovu.
kvote nisam ni gledao
u zdravlju potrošili

dijabola je napisao/la:Ako udvajaju Buynuma onda Bryant kažnjava, ako udvajaju Bryanta onda Gasol kažnjava. Ako udvajaju sve tu je Troy Murphy![]()
SRETNO!
pa ne igra ih 10 za Denver u isto vrijeme

šalim se malo

i ja mislim da bi Lakersi trebali uzeti

FORZA MARŠAL !!!
- Citizen-X
- Kontakt:
dobro je i nalbandijan guzi souzu gotiva prodjose mi svi tipovi danas...
- stomaklija
- Kontakt:
Bravo za apsolutne vladare Slovačkog i Austrijsko-drugoligaškog fudbalastomaklija je napisao/la:stomaklija je napisao/la:
Fk Senica - Ružemberok - Tip 1(1,65)
Altach - St:polten - Tip 1(1,75)
----------------------------------------------
KV: 2,89 - Kladionice Premier
GL :ugeek:

Rutina <3BoSSanaC je napisao/la:T.Haas - Baghdatis -1 @1,45![]()
Errani - Tatishvili(18,5) -MANJE @1,75![]()
Del Potro - Montanes(18,5) -MANJE @1,75![]()
Nalbandian - J.Souza - H1 @1,75![]()
koef. 7,77 KM![]()
Dosta lako prođoše ovi parovi.Ova tema postaje sve bolja i bolja,počelo se opasno zeleniti.MrJack je napisao/la:Haas,Feli,Brasov.Ja danas idem ovako pa kud puklo.

1945,1927.
jedno pitanje za ova teniske eksperte...cekam jos par vagnozzi-marrai..i svugdje pise petak u 14:00 medjutim meca ni na mapi...jel to sta odgodjeno ili o cemu se vec radi?
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Napredujemo opasnoMrJack je napisao/la:Dosta lako prođoše ovi parovi.Ova tema postaje sve bolja i bolja,počelo se opasno zeleniti.MrJack je napisao/la:Haas,Feli,Brasov.Ja danas idem ovako pa kud puklo.

Zbog kiše prekinuto, igraju sutra.unavita je napisao/la:jedno pitanje za ova teniske eksperte...cekam jos par vagnozzi-marrai..i svugdje pise petak u 14:00 medjutim meca ni na mapi...jel to sta odgodjeno ili o cemu se vec radi?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
zahvaljujem kolega 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Baš si dobro odigr'opintol_TM87 je napisao/la:Jihlava vs Most x2 @2.3
Brasov prvo poluvrijeme x
Boulogne manje golova

Na ovoj temi se svaki dan može pronaći nekoliko dobrih parova. Doktore ja tebe najviše pratim. Ispoštovao i ova dva para i, k'o obično, prošlo. Svaka čast!dr.van nostrand je napisao/la:Kalmar FF - GAIS 3+ 1,90
Ovde bi trebao biti over.
Od zadnje 3 utakmice Kalmara na domacem terenu, 2 su otisle u over golova, Kalmar-AIK I 1:2, Kalmar-BK Hacken P - 3:1, ista je stvar i kad je GAIS bio gost, Elfsborg-GAIS I - 2:1, Aatvidaberg-GAIS I - 2:1.
Kad su se god sastajali na Kalmarovom terenu bilo je 3 i vise golova:
23/06/2011 Allsvenskan Kalmar-GAIS 2:1
18/09/2010 Allsvenskan Kalmar-GAIS 3:1
17/10/2009 Allsvenskan Kalmar-GAIS 2:2
14/04/2008 Allsvenskan Kalmar-GAIS 4:0
16/09/2007 Allsvenskan Kalmar-GAIS 2:2
14/04/2006 Allsvenskan Kalmar-GAIS 1:2
17/06/2001 Superettan Kalmar-GAIS 6:1
FC Brasov-V.Sibiu 1 1,70
Brasov je sasvim solidna domacinska ekipa.
Imaju omjer kod kuce 8-2-4 uz gol razliku 21:13.
Kod kuce su dobijali i jake ekipe poput Dinamo B. Rapida B.
a danas im je potrebna pobjeda za miran ulazak u posljednja kola prvenstva.
Za njih je veoma vazno da danas pobijede jer onda u sljedecem kolu gostuju kod otpisane ekipe Mioveni, i onda imaju dvije teze ut. Steaua i Targu Mures u gostima, direktan konkurent.
V.Sibiu je los na gostovanjima, zabili su samo 7 golova, posljednji gol prosle godine i to ekipi Mioveni.
Filadelfija-1
lejkersi -2
kobi-preko
noah-ispod

lejkersi -2
kobi-preko
noah-ispod

Imal ko kakvog tenisa za sutra pametnog, bolje je sad, uglavnom su veće kvote dan ranije
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- 10DelPiero
- Kontakt:
I ja bih da pohvalim temu, preporucujem svaki dan da se uzmu od razlicith forumasa po 1 par i nekih 3-4 para da se odigraju na 10 KM, meni je licno ovaj sistem dobar i zasada sam na dobitku
Ja ne postavljam jer ne zelim da vas bacam u crvenilo ali eto da ne bude sve off preporuka za sutra.
VfB Stuttgart - Wolfsburg - 1 - 1,95
AS Roma - Catania - 1 - 1,60
Bez neke analize cisto na osjecaj

Ja ne postavljam jer ne zelim da vas bacam u crvenilo ali eto da ne bude sve off preporuka za sutra.
VfB Stuttgart - Wolfsburg - 1 - 1,95
AS Roma - Catania - 1 - 1,60
Bez neke analize cisto na osjecaj

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.