Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

EnzoFerrari
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la EnzoFerrari » 28 apr 2013, 10:06

slika
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 28 apr 2013, 10:22

Što se Gomeza tiče u ovoj taktici on nebi ništa mogao, bio bi sličan kao i Matri, nijedan ne znaju ''igrati lopte''.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 apr 2013, 10:47

Ocekivani sastavi za vecerasnji Derby della Mole 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 28 apr 2013, 11:37

effe_sa je napisao/la:Što se ove gore rasprave tiče, samo da kažem da smatram da je Juve ekipa broj 5 ove sezone u Evropi. U dosta utakmica je Juve taktkički odigrao zrelo, kompaktno, a sad ovo protiv Bayerna je bilo tako kako je, jer je naša ekipa u top formi i pružila sjajno izdanje protiv Juventusa. A eto ovo polufinale je potvrdilo da se Juve nije loše držao. A naravno kod vas treba neko da rastereti Pirla, teško je njega i sad čuvat, ali kad to ekipa perfektno uradi, onda tu nastaju problemi.

Što se Robbena tiče, ima on još potencijala i spada i dalje među najbolja krila....E sad ako stvarno bude išao iz Bayerna, a ima naznaka, ne znam koliko njemu odgovara talijanska liga. Mogao bi biti dobar, jer kad ovako odigra u ovakvom Bayernu što ne bi u Juveu, ali kažem drugačije stil igre i nekako ne znam dal taj stil njemu odgovara.
A prije bi vama legao Gomez, ja mislim da bi on razvaljivao u Juveu, samo čini mi se i kad bi se tu šta više zakuhalo oko tog transfera, vaša mišljenja su po pitanju njega podijeljena....
Ja bi tog hadalja sa tvog avatara. :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 28 apr 2013, 12:05

Verratti-Real Madrid, oggi l'agente sarà in Spagna

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=137910

Igrač koji će biti back-up Pirlu je izgleda Poli. :roll:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 apr 2013, 12:08

Šta fali Poliju?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 28 apr 2013, 12:13

Fali mu sto je solidan igrac, igrac za Lazia il Rome. :D

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 28 apr 2013, 12:19

Upravo to , solidan igrač , nije dostojna zamjena Pirla , a kad Verratti jednom ode u Real nemoguće ga je dovesti jedino ako 'propadne'...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 apr 2013, 12:19

chi3llo je napisao/la: Ja bi tog hadalja sa tvog avatara. :D :D
Eh njega bi mnogi.... :D Njega ne damo ni za kakve pare.... :D Ja sam za Muller tamo uvijek govorio i kad su ga neki kritikovali da je najkorisniji igrač i da kad on dobro igra, tad i Bayern dobro igra. Jedan od najbitniji igrača uz Riberyja, Schweinija, te još neke koji su ono baš nezamjenjivi. A Thomas bi se u svaku ekipu uklopio, a naravno da bi odgovarao i Juve zbog svoje trke i što je ratnik, a takva Juveova ekipa.
A ne bi ja ni Gomeza nikad puštao, samo je dosta izvjesno da će biti na izlaznim vratima, pogotovo ako sad Lewandowski dođe, a Mario će gdje god da ode potvrdit opet klasu. A pošto mi je drag, radije bi da ode u Juve nego negdje drugo.

E sad gore neko reče ne bi bio bolji od Matrija, ja mislim da svakako bi. I kad bi ga Pirlo hranio loptama, Gomez bi mogao glat zabit 20 golova. Može se on uklopit u svaki sistem skoro....Kod njega je samo problem što su ljudi stvorili predrasude, a posebno kod nas, na ovim prostorima se uvijek više cijene igrači s nekim umjetničkim dojmom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 28 apr 2013, 12:32

Vidim nekakvo sranje u Italiji, oko politicara, atentat ovo ono nije tema al eto :?

http://www.calciomercato.com/altre-noti ... -fe-384968" onclick="window.open(this.href);return false;

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 apr 2013, 12:34

Dobro pa se zaključuju stvari, a momak nije odigrao ni minute u velikom klubu.

Kad jedan Padoin koji je bio totalni antitalent igra odlično sa Conteom, zamislite šta je u stanju momak koji zapravo ima talenta na izvoz. 8-)

@effe_sa, nije problem u Gomezovim sposobnostima kao strijelca nego u tome što u ovoj formaciji 3-5-2 napadači moraju biti odlični tehničari da zadrže loptu, predriblaju nekog itd., a Gomez to nije u stanju. Kad bi se igrala 4-3-3 bio bih više nego sretan da on dođe.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 28 apr 2013, 12:38

Jedino što imaju zajedničko Poli i Pirlo je njihovo ime, Andrea :)

Za Serije A je dobar, ali ako želimo uspjeh na europskoj sceni trebaju nam provjerena i iskusnija pojačanja ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 apr 2013, 12:43

Iskusna pojačanja ni pod razno, naš prosjek godina se bliži 28 što nije dobro, ali je dobro što nam je vezni red mlad i bit će i mlađi još.

Napad i odbranu podmladiti je imperativ, kao i bekovi, mnogi su fokusirani na napad, a on će biti pojačan, u to nema sumnje, ali ako se ništa ne uradi sa bekovima/krilima (ovisno od formacije), imat ćemo problem, imperativ je dovesti jednog dobrog beka, lijevi po mogućnosti, a stava sam, više nego ikada, da bi napravili veliki iskorak ako bi se doveo igrač ala Isco koji bi mogao igrati sve pozicije od veze do napada, fantazista koji bi dao ovoj ekipi još 20% najmanje.

Što se tiče Gomeza, nemam ništa protiv, ali već imamo Llorentea koji je kompletniji igrač i bolji na zemlji od Gomeza, bolji sa loptom u nogama što je najbitnije, tako da se neće ići za tim profilom igrača.

Poli je ok, ali on ne igra na mestu Pirla već Marchisia, lijevi u vezi od 3.

Sve bi ovo bilo lijepo da se sve više ne govori o našem budžetu koji se kreće od 30-40 miliona, a to je zaista malo ako želimo ekipu koja će ići na LP, mora se više ulagati, a to je i Conte rekao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 28 apr 2013, 12:48

Pogba je napisao/la:Iskusna pojačanja ni pod razno, naš prosjek godina se bliži 28 što nije dobro, ali je dobro što nam je vezni red mlad i bit će i mlađi još.

Napad i odbranu podmladiti je imperativ, kao i bekovi, mnogi su fokusirani na napad, a on će biti pojačan, u to nema sumnje, ali ako se ništa ne uradi sa bekovima/krilima (ovisno od formacije), imat ćemo problem, imperativ je dovesti jednog dobrog beka, lijevi po mogućnosti.

Što se tiče Gomeza, nemam ništa protiv, ali već imamo Llorentea koji je kompletniji igrač i bolji na zemlji od Gomeza, bolji sa loptom u nogama što je najbitnije, tako da se neće ići za tim profilom igrača.

Poli je ok, ali on ne igra na mestu Pirla već Marchisia, lijevi u vezi od 3.
Mislio sam na iskusnija od Polija, ne mora značiti po godinama već i iskustvo igranja u Ligi prvaka ili u nekom jačem klubu od Sampdorije.

Bekovi su i po meni prioritet :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 28 apr 2013, 12:50

Napadač je prioritet!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 apr 2013, 13:15

Juventini jeste spremni za Derby sa manjim Torinskim klubom :D :D

FORZAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D

Kako javlja Sky da su se sukobile dvije manje grupe navijaca Juvea i Torina oko stadiona ali da je to smireno i sve je ok :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 apr 2013, 13:54

Forza Juventus
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 28 apr 2013, 14:05

Po pobjedu, po sve pobjede do kraja.

Prvi cilj je Scudetto, trebaju nam četiri boda. Drugi cilj je dobiti Doriju i tako pobijediti sve rivale u ligi ove sezone, treći cilj je rušenje rekorda po broju bodova iz 2006., trenutno imamo tri manje i četvrti cilj je deklasirati konkurenciju, pobjeći milanskim timovima preko 20 bodova. Ovaj podatak treba istražiti, ne znam jel se ikad u historiji desilo to, a također možemo i rimske klubove računati.

Mnogo rekorda je u igri.

I da, Toro nam nije dao gol od 2002. da ne zaboravimo ako su oni već zaboravili. :mrgreen: :lol: a da ne govorim da su nas posljednji put dobili 1995. Doduše, većinom su u nižem rangu bili, ali velike su ovo brojke. :roll: :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 28 apr 2013, 14:17

:mrgreen: ...

0-2 Pogba,Gio..

Danas se ne povezujemo ni sa kim slika
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 apr 2013, 14:27

Napadnut naš autobus i razbijeno jedno staklo, no, navikli smo. :?

Sastav potvrđen.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.