FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljovac87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovac87 » 14 nov 2010, 16:36

Sve si ti ovo fino zamislio. Iz tvojih usta u božije uši :D Ali Borac nije izgubio ni jednu utakmicu na gostovanju do sada a primili samo jedan gol. Mi na gostovanjima nismo toliko uspješni kao oni a na proljeće je uvijek manje gostujućih pobjeda. Neće biti lako pobijediti ni Drinu jer se oni bore ostanak a ni njima nema bodova protiv Veleža, Slobode i tako dalje. Očekujem da ih Leotar pobjedi da priđemo na -5.

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 14 nov 2010, 16:56

RBA 1987 je napisao/la:
zeljovac87 je napisao/la:Sve si ti ovo fino zamislio. Iz tvojih usta u božije uši :D Ali Borac nije izgubio ni jednu utakmicu na gostovanju do sada a primili samo jedan gol. Mi na gostovanjima nismo toliko uspješni kao oni a na proljeće je uvijek manje gostujućih pobjeda. Neće biti lako pobijediti ni Drinu jer se oni bore ostanak a ni njima nema bodova protiv Veleža, Slobode i tako dalje. Očekujem da ih Leotar pobjedi da priđemo na -5.
Jes se ti naklatio na nas, levatu jedan, odoh ja lagano sada da gledam našeg jedinog pravog konkurenta za učešće u L.Š. :D
Nisam juče na utakmici vidio takve naci navijače kao ti. Srećom veliki dio ljudi na onoj natkrivenoj tribini je normalno gledao utakmicu i navijao za svoje. Ukoliko mislite do titule trebaće vam još bolja ekipa. Igraći kao što su Zeba, Kerla i Bešlija za vas su samo san.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2010, 16:58

[quote="zeljovac87"Nisam juče na utakmici vidio takve naci navijače kao ti. Srećom veliki dio ljudi na onoj natkrivenoj tribini je normalno gledao utakmicu i navijao za svoje. Ukoliko mislite do titule trebaće vam još bolja ekipa. Igraći kao što su Zeba, Kerla i Bešlija za vas su samo san.[/quote]

Njima ne treba ova titula, oni igraju samo za raju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 nov 2010, 17:02

PL BiH -1 je napisao/la:Cinjenica je da velika vecina vas sa foruma ima veoma malo "navijackog staza". Psovka i prepucavanje za vrijeme utakmice je postojalo i postojat ce dok je i fudbala. Sad ima nekih stvarno ogavnih psovki koje covjek ne moze docekat da prestanu. Ali sve u svemu to je dio navijanja. Meni smetaju psovke dijece, i vrijedjanje na nacionalnoj osnovi jer to je izliv primitivizma. Dok recimo u BiH ima uzrecica "**** mater" koja se ne smetra psovkom jer je iz raje i jalijska je pa ne para bas usi. Znaci neka psovka se moze tolerisati.

Sto se tice utakmice u Banjaluci po meni je to dobra stvar. Jer se stvara sve veci rivalitet. Sta to znaci da kad Borac bude gostovao na Grbavici na proljece ona ce sigurno biti ispunjena do posljednjeg mijesta. Nema veze ko je pobjedio vazno je da se vrati raja na tribine. Onaj ko se razumije u nogomet/fudbal svjestan je da je bilo koji tim mogao slaviti jucer. Igrom slucaja Borac je bio spretniji i slavio je.

-8 je nikakva prednost. I najveci optimista ne bi smio vec slaviti titulu. Jedan medjusobni susret skida tu prednost na 5 bodova. A ped bodova se istopi za dva kola.Veoma opasno.

Ja volim realistiku i analize pa da probamo to.

16. (vec u ovome kolu prednost moze biti smajena na 5 bodova)
kolo: Zeljeznicar - Olimpik 1
Siroki - Borac 1

17. (zvijezda nije nepobjediva znaci ukoliko Zeljo uzme bod to -4 a ukoliko uzme 3 to je -2)
Borac - Drina 1
Zvijezda - Zeljo 1

18. (ako u predhodnom kolu Zeljo izgubi kao sto je stavljeno ovom pobjedom se vraca ponovo na -5)
Zeljo - Travnik 1
Velez - Borac 1

19. (bodovna razlika se ne mijenja)
Zeljo - Sloboda 1
Borac - Celik 1

20. (podjednako teska gostovanja bodovna razlika ostaje ista)
Slavija - Borac 1
Leotra - Zeljo 1

21. (u ovome kolu je sve moguce statisticki gledano Siroki rijetko uzima bodove sa grbavice a posto je FKS u rasulu neka ovo ostane domacinsko kolo)
Zeljo - Siroki 1
Borac - Sarajevo 1

22. (jedno od najlaksih gostovanja gdje ja mislim da Drina nece moci izdrzati jer su novi u PL BiH a Zrinjski takodjer igra dobro na proljece znaci ovdje se bodovna razlika moze spustiti na-2 ili eventualni remijem Borca na -3)
Drina - Zeljo 2
Zrinjski - Borac 1

23. (bodovna razlika ostaje na -2,-3)
Zeljo - Velez 1
Borac - Buducnost 1

24. (ovdje je tesko prognozirati ipak niko ne moze unaprijed upisati bodove na Tusnju i u Zenici neka ostane domacinsko kolo bodovna razlika se ne mijenja)
Celik - Zeljo 1
Sloboda - Borac 1

25. (bodovna razlika se ne mijenja ostaje na -2 ili -3)
Zeljo - Slavija 1
Rudar - Borac 2

26. (ovo kolo je tesko prognozirati tako da ovdje ostaje upitnik)
Sarajevo - Zeljo
Borac - Olimpik

27. (ne racunajuci 26. kolo ovdje je Zeljo vec stigao Borca. recimo ako su u 26. kolu slavili i Borac i Zeljo u ovome kolu Zelo stize Borca. Recimo da je bodovna razlika ovdje ponovo skoci na -5 najgore moguce za Zelju a najbolje moguce za Borac)
Zeljo - Zrinjski 1
Zvijezda - Borac 1

28. (ostaje ili -5 ili -3 ili je Zeljo na +1
Borac - Travnik 1
Buducnost - Zeljo 2

29. (eh znaci 26 kolo ce odluciti sta ce biti. ukoliko Zeljo slavi uderbiji ili izvuce bod ovdje je presisao borac na +2,+3 ili +4)
Zeljo - Borac 1

30. (znaci do zadnje kola se nece znati sampion ali Zeljo ima bolji raspored)
Borac - Leotar 1
Rudar - Zeljo 2

Ukoliko Zeljo ne kiksa na derbiju titula je na Grbavici. Vecinu utakmica sam tretirao kao domacinske tako da je ovo preducirano bez razmisljanja o formi klubova bez uzimanja u obzir da je proljece plavo. Ili bez procjene da ce Borac uzeti opet 10-tak bodova sa gostovanja.

Znaci ja kao navijac ijednog od ova dva kluba ne bih smio slaviti titulu sve to 29. kola.
Tek se sada vidi koliko će biti teško ih sustići, ako ostanu u ovoj formi i zadrže igrački kadar. Ali, pobjeda protiv Sarajeva u gostima, te protiv Širokog i Borca kući bi mnogo toga riješilo. Gostovanje kod Čelika - tu bi se moglo svašta izdešavati jer je derbi, nikad se ne zna. Uglavnom, biće pravo zanimljivo, nadam se duploj kruni.

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 14 nov 2010, 17:08

RBA 1987 je napisao/la:
Pa gdje si bio jade jedan, žao mi je što sam te mimoišao...
Sjedio sam sa našim igraćima koji nisu bli u protokolu za utakmicu. Nisi ti ni bio na tribinama. Sudeći po tvojim postovima jasno je ko si i šta si. većina ljudi juće u BL razmišlja drugaćije i nismo imali nikakvih problema.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 14 nov 2010, 17:09

Slobodno stavi dvicu na Leotar - Željo. Također, oni neće pobijediti u Prijedoru.

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 14 nov 2010, 17:31

elSaik je napisao/la:Slobodno stavi dvicu na Leotar - Željo. Također, oni neće pobijediti u Prijedoru.
Ispravka krivog navoda: ;) Nažalost oni će pobijediti u Prijedoru.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 nov 2010, 17:32

Halo kakve su ovo statistike.Hajmo malo rezonski.Mi smo to prosle sezone stigli jer smo imali puno bolju ekipu tj Bekrica i Bucana a ne balerinu zebu koji zna ali nece.Na polusezoni odose Seha i Kerla.Ko ce to stic Borca,ko ce dat go,nema ga.Nikad gori napad nismo imali.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 14 nov 2010, 17:37

Juce su se Borcevi igraci zalili nasim da je kod njih finansiska kriza( nije loziona), mozda bude novih musterija za hrenovke

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 14 nov 2010, 17:37

treba biti maksimalno realan. s ovom igrom tesko ista komkretno mozemo uraditi. odraditi rudara a onda, koliko je moguce, pojacati ekipu gdje skripi, ali taj posao prepustiti struci. ako se neke stvari ne promijene, daj boze da se sa sirokim mozemo nositi u dvije utakmice kupa.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 nov 2010, 17:38

Alipasino je napisao/la:Halo kakve su ovo statistike.Hajmo malo rezonski.Mi smo to prosle sezone stigli jer smo imali puno bolju ekipu tj Bekrica i Bucana a ne balerinu zebu koji zna ali nece.Na polusezoni odose Seha i Kerla.Ko ce to stic Borca,ko ce dat go,nema ga.Nikad gori napad nismo imali.
jah et prosle sezone smo 2 puta kiksali na grbavici ove nijednom bezveze trubite,ista nam je ekipa pogledaj sta je bekric uradio na polusezoni sta zeba?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 14 nov 2010, 17:47

zeljovac87 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Slobodno stavi dvicu na Leotar - Željo. Također, oni neće pobijediti u Prijedoru.
Zamaptit ćemo ovo pa ćeš vidjeti. ;)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 nov 2010, 17:51

elSaik je napisao/la:
zeljovac87 je napisao/la:
Zamaptit ćemo ovo pa ćeš vidjeti. ;)
Jednom doašao na gradski i odmah počeo da navija za Borac, jel željovac, ajd ako si bio ispričaj malo momcima kakav je stadion, jesi li ljubomoran...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 nov 2010, 17:57

Treba iskoristiti par stvari. Nisam jednom čuo da je kriza kod Borca, da im se ne isplaćuju plate redovno itd. Može se uzeti neko i iz Sarajeva, tamo je situacija alarmantna, igrači bi otišli u neki klub i za 300 KM, ali samo da je redovno. Uglavnom, nadam se baš jakim pojačanjima, šteta što nemamo love, jer ne znam odakle će ih stručni štab stvoriti. Valjda će biti boljih vremena i love. Trebamo dostići nivo da bez problema kupujemo najbolje igrače iz PL BIH.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 14 nov 2010, 18:09

Slažem se da je ovo juče izgledalo loše, ali brate šta onda reći za Borac? Pa mi onako kući da igramo mene bi stid bilo.
Uporedi neku našu prosječnu utakmicu na Grbavici sa najboljom Borca, nigdje veze, ko nebo i zemlja. Njih vadi odbrana, ali i to će stati. Po meni Široki igra deset puta bolje od njih, ali eto oni su čak i iza nas, što govori da mi uopšte nismo loši, čak po meni smo jači nego prošle sezone. Jedino što pod hitno treba je napadač. Kad se samo sjetim koliko je utakmica Alen riješio prošle sezone, dok Lazo ne pamti kad je dao gol.
Amar će sigurno nešto skontati na pauzi, ne treba uopšte sumnjati u to. Ja očekujem da titulu riješimo prije utakmice sa Borcem ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 nov 2010, 18:12

Omar500 je napisao/la:Treba iskoristiti par stvari. Nisam jednom čuo da je kriza kod Borca, da im se ne isplaćuju plate redovno itd. Može se uzeti neko i iz Sarajeva, tamo je situacija alarmantna, igrači bi otišli u neki klub i za 300 KM, ali samo da je redovno. Uglavnom, nadam se baš jakim pojačanjima, šteta što nemamo love, jer ne znam odakle će ih stručni štab stvoriti. Valjda će biti boljih vremena i love. Trebamo dostići nivo da bez problema kupujemo najbolje igrače iz PL BIH.
Ma polako, počinje lagano da se stvara ona klima koje ja vladala za vrijeme prvog Amarovog mandata, kad su svi igrači u ligi htjeli da igraju za nas, čak i za manje para, zbog više faktora:dobar trener, dobar tim, dobar izlog Evropi itd.. Glavni grad je glavni grad. :D
Nama se samo može desiti da nam iz nekog razloga ode Amar (pu, pu gluho i daleko bilo), jer je on jedini pravi menadžer u ligi. Ima tu još par kvalitetnih ljudi, ali zna se ko je tata. :D
Pa eno i Borčev igrač izjavljuje na izvoru da bi volio igrati za nas bez obzira što su evo jesenji prvaci, što im je snsd napravio stadion, i što ih pumpaju velikom lovom za naše uslove. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 14 nov 2010, 18:56

RBA 1987 je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Treba iskoristiti par stvari. Nisam jednom čuo da je kriza kod Borca, da im se ne isplaćuju plate redovno itd. Može se uzeti neko i iz Sarajeva, tamo je situacija alarmantna, igrači bi otišli u neki klub i za 300 KM, ali samo da je redovno. Uglavnom, nadam se baš jakim pojačanjima, šteta što nemamo love, jer ne znam odakle će ih stručni štab stvoriti. Valjda će biti boljih vremena i love. Trebamo dostići nivo da bez problema kupujemo najbolje igrače iz PL BIH.
Ma polako, počinje lagano da se stvara ona klima koje ja vladala za vrijeme prvog Amarovog mandata, kad su svi igrači u ligi htjeli da igraju za nas, čak i za manje para, zbog više faktora:dobar trener, dobar tim, dobar izlog Evropi itd.. Glavni grad je glavni grad. :D
Nama se samo može desiti da nam iz nekog razloga ode Amar (pu, pu gluho i daleko bilo), jer je on jedini pravi menadžer u ligi. Ima tu još par kvalitetnih ljudi, ali zna se ko je tata. :D
Pa eno i Borčev igrač izjavljuje na izvoru da bi volio igrati za nas bez obzira što su evo jesenji prvaci, što im je snsd napravio stadion, i što ih pumpaju velikom lovom za naše uslove. :mrgreen:
Ma jebga, pa kada se već lažete, onda se morate malko organizovati, ova vaša tema je stvarno za ginisa, koliko gluposti skoncentrisane na jednom mjestu, da vam nije onog STOLETA, mislim da bi vas ljudi već proučavali...
Ovaj napisa kako u Borcu nema love, a onda ovaj kasni9je piše kako SNSD pumpa neviđenu lovu za naše uslove, ahhahahaha, kakvi pacijenti...
Bojim se da te niko ništa nije pitao!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 nov 2010, 18:58

Opa, evo nam SS-ovca. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 14 nov 2010, 18:59

Haj odlepršaj

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 14 nov 2010, 18:59

Ovaj RBA isto glumio finjak duži period ali ne može da izdrži više...evo i on pokazuje svoje pravo napaceno lice...samo razmišljaju o obrezanim falusima :o :shock: kakav poremecaj, pa to je nevjerovatno :shock: :o

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: seha77, strucnjak9 i 65 gostiju.