Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 26 apr 2013, 21:09

Nadam se da će ostvariti ono što priželjkujem, a o tome se danas šuška: "Marotta all'Udinese: Isla per la metà di Cuadrado". :)

La Juve su Wilfried Bony.

Nepunih 25 godina, 36 golova u holandskoj ligi ove sezone, treba više holandskih napadača dovoditi, ne razočaraju nikada.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 26 apr 2013, 21:14

Cuadrado 8-) 4-3-3 i konacno lik koji prolazi 1:1.

p.s.Agnelli kaze da mu je trebalo 10 godina da dobije odobrenje za izgradnju stadiona.Valjda od vlasti, lokalnih i saveznih ili kako se vec vrh u Italiji naziva i ko se zapravo stara o tome.Uglavnom nije ni cudo sto je liga infrastrukturno krs.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 apr 2013, 21:37

Cuadrado je zvijer po čitavoj desnoj strani i iako mi nije nešto posebno drag jer je poprilično prgav i bezobrazan mislim da će nam svima postati miljenik jako brzo.

8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 26 apr 2013, 21:46

Cuadrado veliko DA :)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 26 apr 2013, 22:51

prije svega treba znati i cinjenicu i da se fiorentina nesto pita,,jeste da je on igrac udinesea na posudbi,,ali nesto sam citao da ako zele da ga kupe da imaju prednost u odnosu na ostale,,,a svi znamo u kakvim smo odnosima sa fiorentinom,,bojim se da ga oni namjerno nekupe samo da nama naskode....

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 26 apr 2013, 23:34

Mene strah za ovog Pogbu da mu sudije ne počnu svirati faulova nekon ovakvih svemirskih skokova. :mrgreen:

Momak je očigledno superioran na ostale i ima košarkaški odraz, njemu je normalno dići onoliko nogu, a sudije odmah sviraju faul. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 27 apr 2013, 00:01

slika

:lol: :lol: :lol:
Keep walking.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 apr 2013, 02:13

Sad je Robben sebican,nevalja a Cuadrado eto nije sebican covjek bi najradije kuci ponjeo loptu sa sobom isto i za Vucinica i Quagliarellu vrijedi...

Nevalja Lulic nevalja ovaj peti deseti uvjek neko nezadovoljstvo :roll: :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 apr 2013, 09:11

Cuadrado je sebičan, Robben je gnjida i bezobrazan.

adointer
Kontakt:

Re: R: Juventus F.C.

Post Postao/la adointer » 27 apr 2013, 10:38

jbte u Italiji sad Juve postao jaci od Barce jer su izgubili manje protiv Bayerna :lol:

Inviato dal mio GT-I9100 con Tapatalk 2
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 27 apr 2013, 11:02

adointer je napisao/la:jbte u Italiji sad Juve postao jaci od Barce jer su izgubili manje protiv Bayerna :lol:

Pa ne gledam ja to tako, ali eto.

Sa ove distance, igrali smo sa najboljom ekipom u Evropi, nismo imali sreće sa prvim golom u MInhenu koji je mnogo toga poremtio, kao i sa izostankom Vučinića i Giovnica. U revanšu bez Lichta i Vidala se nije moglo puno.

Bolja ekipa je prošla, a mislim da bi sa svim ostalim ravnopravno mogli igrati, dok protiv Bayerna nije bilo ni sreće bar da ih namučimo i pružimo bolju igru, jer Juve može bolje. Pozitivna stvar je iskustvo koje smo stekli i dobili smo jedan pokazatelj da moramo dovesti još dva-tri kvalitetna igrača.

Sve u svemu, možemo biti ponosni na Juve ove sezone. Jedina žal je što i Kup nismo osvojili, jer realno smo za klasu bolji od svih i šteta je da i srebrenu zvijezdicu nismo zakačili.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 apr 2013, 12:35

Bice prilika za kup. Pored toga, toliko je bezvrijedan da se i ne isplati osvajati ga. Samo vrijedi trofeja radi, simbolike prve srebrene zvijezde i tako tih stvari.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 apr 2013, 12:38

Trofej je trofej i drago mi je da se Conte vodi tom politikom pokušavajući osvojiti svako takmičenje u kojem nastupa, pa makar bilo i prijateljsko.

Inače, Barzagli upisuje 100. nastup aBd protiv pacova. 8-)

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 27 apr 2013, 13:46

Svi igrači koji se povezuju sa nama u zadnje vrijeme su klasa za razliku od Padoina, Pelussa... ;)

Ne znam šta fali Luliću, Kolarovu, Robbenu, Gomezu :?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 apr 2013, 13:49

jbga tom logikom je Malaga sila od ekipe jer ju je Borussia ofsajdom samo izbacila a Reala nakantase,,pa Juventus je bio najgora ekipa cetvrtfinala jbte,pa ni gola nisu zabili i jos obje izgubise :-? sve zajedno,sabrano,oduzeto,pomnozeno izmnozeno,najgora ekipa od 8 su bili,,al niko to ne govori,naprotiv,kazu da su bolji od Barce jer su manje golova primili hehe :smile:

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 27 apr 2013, 13:50

adointer je napisao/la:jbga tom logikom je Malaga sila od ekipe jer ju je Borussia ofsajdom samo izbacila a Reala nakantase,,pa Juventus je bio najgora ekipa cetvrtfinala jbte,pa ni gola nisu zabili i jos obje izgubise :-? sve zajedno,sabrano,oduzeto,pomnozeno izmnozeno,najgora ekipa od 8 su bili,,al niko to ne govori,naprotiv,kazu da su bolji od Barce jer su manje golova primili hehe :smile:

Mi smo loši, vi ste svjetska velesila... ma nema vas nigdje drug ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 27 apr 2013, 13:55

I ja sam za kvadrada, odlican krilni igrac, brz, dobar dribling
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 27 apr 2013, 14:48

Andrej je napisao/la:Zuti je vrh ;) ;)

Raiola:"Ako Carlo Ancelotti napusti PSG, napustic ce ga i Ibrahimovic."
A sve je izglednije da Carlo ide u Real M. :!:
A sa njima nadajmo se i Verati !
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 apr 2013, 14:54

TheGreatest10 je napisao/la:
adointer je napisao/la:jbga tom logikom je Malaga sila od ekipe jer ju je Borussia ofsajdom samo izbacila a Reala nakantase,,pa Juventus je bio najgora ekipa cetvrtfinala jbte,pa ni gola nisu zabili i jos obje izgubise :-? sve zajedno,sabrano,oduzeto,pomnozeno izmnozeno,najgora ekipa od 8 su bili,,al niko to ne govori,naprotiv,kazu da su bolji od Barce jer su manje golova primili hehe :smile:

Mi smo loši, vi ste svjetska velesila... ma nema vas nigdje drug ;)
ne kazem ja da smo mi dobri,ne mora znacit da ako je neko los,drugi mora da bude dobar,,mogu oni biti oba losa,,ili los i losiji,,ili los i katastrofa(ove godine mi),,samo kazem,citajuci medije,kao da Juventus nije ispao bez ispaljenog metka,,a kada neko ispadne bez ispaljenog metka,meni je los,,:-? naprotiv,Juve je dobar jer nije primio puno golova

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 apr 2013, 14:58

Koliko gluposti u jednom postu :lol:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.