FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slusam Vedu na N1 tu je u gradu vec 2 sedmice bice jos 1 sedmicu,hadzija na tebe je red reaguj brzo.
Benji sretno, al se ponio kao zadnji debil. Ozbiljan fudbal nek zaboravi, ko što rekoh. Vraća se on za godinu ovdje negdje u region, eventualno Turska. Jednostavno taj lik nema mentalitet za nešto više. Bljesnuo ove sezone, reprezentacija, ali se vidjelo da mu je to limit. Ali eto, nek obezbijedi sebi egzistenciju. Zaslužio je igrama, al više golovima.
Nadam se da će dovesti nekog kvalitetnog na tu poziciju, zamjene su nam totalna katastrofa. Jukić, Velkoski, Dervišagić.
Ako niko ne dođe, ja bi volio Dala malog da vidim lijevo. Hebibović isto možda ne bio loša opcija.
Nadam se da će dovesti nekog kvalitetnog na tu poziciju, zamjene su nam totalna katastrofa. Jukić, Velkoski, Dervišagić.
Ako niko ne dođe, ja bi volio Dala malog da vidim lijevo. Hebibović isto možda ne bio loša opcija.
Zabit će ga Boris danas 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Evo bio sad Ibisevic na N1 kaže čeka ponude. Bas me zanima je li ga Hadzija čisto onako pitao bi li ovdje igrao. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑08 feb 2021, 10:19Danas kad pobijedimo ide prica iskorak u europi grupne faze a ako ne dobijemo onda ide upitna europa![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
i da ima 5 nastupa zabit ce ga boris njima..boris cmiljanic booris cmiljanic
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jukić i Velkoski katastrofa, a Hebibović ne bi bio loša opcija na poziciji koju nikad nije igrao iako je na prirodnoj kataklizma. Jesi realan?Stroj1946 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 10:25Benji sretno, al se ponio kao zadnji debil. Ozbiljan fudbal nek zaboravi, ko što rekoh. Vraća se on za godinu ovdje negdje u region, eventualno Turska. Jednostavno taj lik nema mentalitet za nešto više. Bljesnuo ove sezone, reprezentacija, ali se vidjelo da mu je to limit. Ali eto, nek obezbijedi sebi egzistenciju. Zaslužio je igrama, al više golovima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jukic, Milanovic, Hebibovic, Fanimo, Velkoski, sasvim dovoljno krila.
Mustedanagic, Susic, Varesanovic, Salcin, Velkoski, sasvim dovoljno za pozicije prednjeg veznog.
Nema potrebe da se dovode zamjene za Benju i Rahmana.
Mustedanagic, Susic, Varesanovic, Salcin, Velkoski, sasvim dovoljno za pozicije prednjeg veznog.
1946~
Da je to tacno, svi ti igraci bi imali vecu minutazu od Rahmanovica i Tatara. Posto nisu, ocito je da nisu bili na tom nivou i da je potrebna adekvatna zamjena.ThrillerHz je napisao/la: ↑08 feb 2021, 11:00Jukic, Milanovic, Hebibovic, Fanimo, Velkoski, sasvim dovoljno krila.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- robertkosar
- Kontakt:
Za Tatara treba zamjena jer nijedno od krila koje imamo nije dovoljno kvalitetno da nosi igru u nastavku. Ali za prednjeg veznog vala ne treba, Sušić je sasvim dovoljan tu. A sve i da on bude opet igrao iza, imamo dovoljno dobre igrače tu. Moramo vjerovat u mlade igrače.Napapijri je napisao/la: ↑08 feb 2021, 11:04Da je to tacno, svi ti igraci bi imali vecu minutazu od Rahmanovica i Tatara. Posto nisu, ocito je da nisu bili na tom nivou i da je potrebna adekvatna zamjena.ThrillerHz je napisao/la: ↑08 feb 2021, 11:00Jukic, Milanovic, Hebibovic, Fanimo, Velkoski, sasvim dovoljno krila.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Danas ako pobjedimo Triglav "ulazimo u grupnu fazu" ako kiksamo "izgubit cemo titulu".
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
'naci troglavi nam je protivnik u play offu.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Ocigledno se racuna na Milanovica u nastavku,pa mozda nece niko ni dolaziti umjesto Tatara,e sad je drugo kakav ce biti,po meni opet Jukic nekako najbolji od trenutnih..
- ThrillerHz
- Kontakt:
Govorim da na platnom spisku imamo vec dovoljan broj igraca na tim pozicijama i da sumnjam da ce se iko dovoditi, jer nema prostora za dovodjenje novih.Napapijri je napisao/la: ↑08 feb 2021, 11:04Da je to tacno, svi ti igraci bi imali vecu minutazu od Rahmanovica i Tatara. Posto nisu, ocito je da nisu bili na tom nivou i da je potrebna adekvatna zamjena.ThrillerHz je napisao/la: ↑08 feb 2021, 11:00Jukic, Milanovic, Hebibovic, Fanimo, Velkoski, sasvim dovoljno krila.
1946~
Ma igrati bez krila 442
Kovacevic
Oremus Milicevic Dupovac Pidro
Djokanovic
Pejovic Susic
Salcin
Fanimo Cmiljanic
Kovacevic
Oremus Milicevic Dupovac Pidro
Djokanovic
Pejovic Susic
Salcin
Fanimo Cmiljanic
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Pitao ga je prije i Cmiljanica i Tatara i prije svega,jasno je kakav je odgovor dobio.(to sam procitao u nekom od medija nedavno da nebude da sam kafe pio sa nekim

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".