Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Trequartista
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Što se tiče tekme protiv Bika
, sasvim je logično da se započne sa 4-3-3 jer oni igraju neku ultra ofanzivnu 4-2-4 formaciju i na Areni do isključnja Glicka ili koga već, bili su jako opasni iz kontra napada.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- L'Avvocato
- Kontakt:
B. Rogers:"Po prvi put na njemu vidim koliko je umoran od kritika. Razumjecu ga (Suareza) ako bude zelio napustiti Englesku, ali bi trebao razmisliti o tome."
Aj ti sinko kod nas, Conte ce tebe u red da dovede
Aj ti sinko kod nas, Conte ce tebe u red da dovede

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
[youtube][/youtube]
Oficijalna stranica na FB sad ima 5+ mil lajkova
[youtube][/youtube]
Nadam se 4-3-3, ali samo da ne bude Đakerini igrao krilnog napadača. Gio-Matri-Vučinić i neka se Gio i Vučinić rotiraju po krilima tokom utakmice. Ali kao da gledam Gio-Vučinić-Đaks
Oficijalna stranica na FB sad ima 5+ mil lajkova

[youtube][/youtube]
Nadam se 4-3-3, ali samo da ne bude Đakerini igrao krilnog napadača. Gio-Matri-Vučinić i neka se Gio i Vučinić rotiraju po krilima tokom utakmice. Ali kao da gledam Gio-Vučinić-Đaks
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Stovani juBeovci
sala ,sto se tice robena mozete samo sanjati istina roben ove sezone nije bas ucestalo igrao ali kad
je dobio priliku do max.ju je iskoristio ,zadnji primjer je barc ne treba o tome pisati pred.da ste vidjeli ,roben je bio jedna o temelja na kojima se ovaj bayern izgradio a ,uz to dosta puta je izjavio da se osjeca fantasticno u klubu tu mu je rodjeno 2 od 3 djece i da bi volio zavrsiti karijeru u bayernu ,uli je svjestan koliko roben znaci u ovakmi tekmama tipa protiv juveta,barce,pa cak i kad je povrijeden ,ono to sve nadoknadi ,mislim moguce je je svasta da se desei naljeto ali mislim da ce pep biti razumna a i svjestan da je njemu igrac tipa robena jako potreban ,bez obzira na gecea.Gece ce se forsirati na 10 i tu ce biti rat tomasa milera ,gecea i krosa ,a najvise bi tu mogao kros izvuci deblji kraj bez obzira na produzenje ugovora.

je dobio priliku do max.ju je iskoristio ,zadnji primjer je barc ne treba o tome pisati pred.da ste vidjeli ,roben je bio jedna o temelja na kojima se ovaj bayern izgradio a ,uz to dosta puta je izjavio da se osjeca fantasticno u klubu tu mu je rodjeno 2 od 3 djece i da bi volio zavrsiti karijeru u bayernu ,uli je svjestan koliko roben znaci u ovakmi tekmama tipa protiv juveta,barce,pa cak i kad je povrijeden ,ono to sve nadoknadi ,mislim moguce je je svasta da se desei naljeto ali mislim da ce pep biti razumna a i svjestan da je njemu igrac tipa robena jako potreban ,bez obzira na gecea.Gece ce se forsirati na 10 i tu ce biti rat tomasa milera ,gecea i krosa ,a najvise bi tu mogao kros izvuci deblji kraj bez obzira na produzenje ugovora.
- TheGreatest10
- Kontakt:
juBeovci?GAL je napisao/la:Stovani juBeovcisala ,sto se tice robena mozete samo sanjati istina roben ove sezone nije bas ucestalo igrao ali kad

Ma vala ja prvi ne sanjam o njemu, nego samo kažem ako će se odlučivati između njega i Nanija više bi volio Robbena. Ni jedan ni drugi nisu za Juve, nisu baš u najboljoj formi kao nekada pogotovo Nani.
Nek on ostane kod vas, nemam ništa protiv, a vi možete sanjati o Vidalu

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Zar ima ljudi koji sanjaju Robbena, ko da je Messi pa samo mozes sanjat njegovo dovodjenje a zapravo lik pola sezone presjedi u bolnici.Al su se nafurali previse.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Ovo ništa ne valja, ovaj žuti je sve samo ne dres

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- IlCapitano
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kad ovaj na klipu rece "imam ideju" taman se covjek ponada da ce rec kako ce oba "talenta" otic u totalu za 45 miliona 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Pribliziva se derby 

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Ovaj tiŽu je fakat...
... bljuvotina, prvi nije loš, malo pruge smanjene stalo ih više čini mi se...
Robbena ne bih volio... prije Quadrada i Lulića

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma ovaj žuti je vjerovatno majica, ima čak i dugmićramiral je napisao/la:Ovaj tiŽu je fakat...... bljuvotina, prvi nije loš, malo pruge smanjene stalo ih više čini mi se...

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Ova žuti se meni baš ne sviđa , bolji mi je bio onaj sivi 2009.-te čini mi se...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Arturo Vidal: "Ne planiram otići, želim ostati ovdje gdje jesam, jer sam ponosan što nosim ovaj dres. Želim nastaviti svoju avanturu u Juventusu i nastaviti davati sve od sebe za ovaj tim!"
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Zuti je vrh
Raiola:"Ako Carlo Ancelotti napusti PSG, napustic ce ga i Ibrahimovic."
A sve je izglednije da Carlo ide u Real M.

Raiola:"Ako Carlo Ancelotti napusti PSG, napustic ce ga i Ibrahimovic."
A sve je izglednije da Carlo ide u Real M.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zuti dres perverzija.
To je taj retro fazon:

To je taj retro fazon:

★★★
Ovo je samo najava kakvi mogu biti ali promijenit ce se dosta toga do zvanicne verzije 

- EnzoFerrari
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.