aj mi samo reci kroz koliko ti vremena uplate, evo ja sve odradio kao sto pise u uputama,al nema nista!!!dijabola je napisao/la:http://www.wettnetzwerk.com/bonus/bet-at-home-gutschein
Za sve koji su švorc (ko ja), pomoću ove stranice možete dobiti bonus bez depozita od 5 eura u bet-at-home kladionici. Ja provjerio, radi, na linku imate uputstva šta i kako treba. Jest na njemačkom, al google translate radi svojeEto nadam se da nije offtopic
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Stern des Südens
Za dan-dva, s tim da im moraš javit gdje si post-o ono što si trebo, imaš tu u uputstvima link za kontakt (ja sam to bio zaboravio pa te napominjem). Na toj njemačkoj stranici u inboxu će ti dat code i uputsvo šta s njim.proFCB je napisao/la:aj mi samo reci kroz koliko ti vremena uplate, evo ja sve odradio kao sto pise u uputama,al nema nista!!!dijabola je napisao/la:http://www.wettnetzwerk.com/bonus/bet-at-home-gutschein
Za sve koji su švorc (ko ja), pomoću ove stranice možete dobiti bonus bez depozita od 5 eura u bet-at-home kladionici. Ja provjerio, radi, na linku imate uputstva šta i kako treba. Jest na njemačkom, al google translate radi svojeEto nadam se da nije offtopic
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
I ne pademiky_hz je napisao/la:Imas ti jos fore da se pocnes radovati,za ovaj z2 na Realu ti fali jos jedan golEdin TM87 je napisao/la:Posto niko nije pratio, sami ste kriviEdin TM87 je napisao/la:Evo da se Mandrax ne ljuti![]()
PSG 1 1,70 pp![]()
Memphis 1 1,35![]()
Chelsea - Newcastle ps2 2,00![]()
Rhein neckar lowen 1 1,80![]()
Bilbao - Real z2 2,00![]()
16,52![]()
![]()

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
napisi da ti je ona u kladionici pogrijesila i stavila zx2 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Aha ok ok,ja konto to odmah dodje,pa reko da nisam sta pogrijesio. Poslao sam im sve,razumijem njemacki. A code dolazi u inbox na wettnetzwerk???dijabola je napisao/la:Za dan-dva, s tim da im moraš javit gdje si post-o ono što si trebo, imaš tu u uputstvima link za kontakt (ja sam to bio zaboravio pa te napominjem). Na toj njemačkoj stranici u inboxu će ti dat code i uputsvo šta s njim.proFCB je napisao/la:aj mi samo reci kroz koliko ti vremena uplate, evo ja sve odradio kao sto pise u uputama,al nema nista!!!dijabola je napisao/la:http://www.wettnetzwerk.com/bonus/bet-at-home-gutschein
Stern des Südens
AhaproFCB je napisao/la: Aha ok ok,ja konto to odmah dodje,pa reko da nisam sta pogrijesio. Poslao sam im sve,razumijem njemacki. A code dolazi u inbox na wettnetzwerk???

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Ma jok, nisam uplatio, bezveze stavioLenBias je napisao/la:napisi da ti je ona u kladionici pogrijesila i stavila zx2

Roger Federer the greatest of all time!
- Citizen-X
- Kontakt:
ja mislim da bi danas Zahlavova-Strycova moglo danas proci - kvota 2.3
gudlakiram
gudlakiram

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Lindstedt R. / Tecau H. - Andujar P. / Garcia-Lopez G. 1 1,35
Brunstrom Jo. / Marx P. - Fruttero J. P. / Klaasen R. 1 1,60
Brown D. / Waske A. - Falla A. / Giraldo S. 1 1,50
Cabal J.S. / Farah R. - Bachinger M. / Moser F. 1 1,80
Knowle J. / Marrero D. - Charroin O. / Marray J. 1 1,40
Zopp J. - Naso G. 1 1,45
Mislim da bi ovo stvarno trebalo doci. Sta vi kazete ?
Potencijalno iznenadjenje : Qureshi A. U. H. / Rojer J-J. - Huey T. C. / Inglot D. 2 2,40
Brunstrom Jo. / Marx P. - Fruttero J. P. / Klaasen R. 1 1,60
Brown D. / Waske A. - Falla A. / Giraldo S. 1 1,50
Cabal J.S. / Farah R. - Bachinger M. / Moser F. 1 1,80
Knowle J. / Marrero D. - Charroin O. / Marray J. 1 1,40
Zopp J. - Naso G. 1 1,45
Mislim da bi ovo stvarno trebalo doci. Sta vi kazete ?
Potencijalno iznenadjenje : Qureshi A. U. H. / Rojer J-J. - Huey T. C. / Inglot D. 2 2,40
povrede i suspenzije:
Lechia Gdansk v Legia Warszawa
Lechia Gdansk: Dawidowski, Kosecki, Tadic, Wisniewski, Vucko
Legia Warszawa: Hubnik
tip 2
Lechia Gdansk v Legia Warszawa
Lechia Gdansk: Dawidowski, Kosecki, Tadic, Wisniewski, Vucko
Legia Warszawa: Hubnik
tip 2
Bet Info Team
Mioveni - Concordia TIP:2 @2.00
Miami 2
West ham G.G
Cracovia - ruch 2
F.Lopez-Stakhovsky 1
Garcia Loppez-B.Paire 2

Miami 2
West ham G.G
Cracovia - ruch 2
F.Lopez-Stakhovsky 1
Garcia Loppez-B.Paire 2

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cracovia-Ruch Chorzow 2 1,80
Svakako je s razlogom Ruch ovdje favorit.
Cracovia je posljednoplasirani tim Extraklase, i ispali su u drugu ligu.
Ruch ja na 3 mjestu i treba im pobjeda Bolji su tim i ocekujem da ce od samog starta ut. dominirati i traziti gol.
Ako se poklope neki cudni rez. Ruch bi mogao danas sa pobjdom u Krakowu izbiti na 1. mjesto.
Ruch je trenutno 14 7 7 uz gol razliku 40:27 od toga u gostima imaju 6 4 4, gol razlika 18:16.
Sto se tice medjusobnih duela ovih dviju ekipa, tradicija je na strani gostiju.
Ruch je u zadnjih 5 ut. svaki put uspio pobijediti Cracoviu, tako da bez sumnje danas vjerujem da gosti mogu doci do pobjede.
Danas gosti sa velikim ambicijama i motivom jurisaju na pobjedu.
Nedostaju Cracovia: Hosek, Nykiel, Struna i Suvorov.
Ruch Ch. Dokic i Malinowski.
19.11.11, Ruch Chorzow - Cracovia Krakow 2 : 0
01.05.11, Ruch Chorzow - Cracovia Krakow 1 : 0
17.10.10, Cracovia Krakow - Ruch Chorzow 2 : 3
27.03.10, Cracovia Krakow - Ruch Chorzow 1 : 4
19.09.09, Ruch Chorzow - Cracovia Krakow 2 : 0
Lechia Gdansk-Legia Warszawa 2 1,90
Nedostaju:
Lechia Gdansk: Dawidowski, Kosecki, Tadic, Wisniewski i Vucko.
Kod gostiju samo Hubnik.
Lechia nije 100% sigurna u ostanak ali tesko da moze ispasti u 2 ligu.
Danas imaju problema sa izostancima zbog prosle ut., utakmice sezone u kojoj su slavili i tako obezbijedili 99% ostanak.
Pobijedili su Lodz u gostima 0:1 i danas im valja platiti danak, jer im nedostaju 4-5 veoma bitnih igraca.
Legija je malom padu forme (ponajvise zbog 0:0 kod Lodza, ali to je bilo pred finale kupa Poljske + derbi Lech, pa su se igraci malo cuvali i za te ut. a vjerovatno je bilo i malog potcjenjivanja), ali danas oni nece kalkulisati i ici ce na pobjedu.
Trenutno su u najboljoj situaciji, ali danas jednostavno trebaju bodove ukolio zele titulu, jer u 30 kolu docekuju ekipu Korone K. koja se bori za plasman u EL pa cak i titulu (Korona ima samo 2 boda manje a danas igraju kuci sa Widzew Lodzom, i tu bi trebali pobijediti).
Svakako je s razlogom Ruch ovdje favorit.
Cracovia je posljednoplasirani tim Extraklase, i ispali su u drugu ligu.
Ruch ja na 3 mjestu i treba im pobjeda Bolji su tim i ocekujem da ce od samog starta ut. dominirati i traziti gol.
Ako se poklope neki cudni rez. Ruch bi mogao danas sa pobjdom u Krakowu izbiti na 1. mjesto.
Ruch je trenutno 14 7 7 uz gol razliku 40:27 od toga u gostima imaju 6 4 4, gol razlika 18:16.
Sto se tice medjusobnih duela ovih dviju ekipa, tradicija je na strani gostiju.
Ruch je u zadnjih 5 ut. svaki put uspio pobijediti Cracoviu, tako da bez sumnje danas vjerujem da gosti mogu doci do pobjede.
Danas gosti sa velikim ambicijama i motivom jurisaju na pobjedu.
Nedostaju Cracovia: Hosek, Nykiel, Struna i Suvorov.
Ruch Ch. Dokic i Malinowski.
19.11.11, Ruch Chorzow - Cracovia Krakow 2 : 0
01.05.11, Ruch Chorzow - Cracovia Krakow 1 : 0
17.10.10, Cracovia Krakow - Ruch Chorzow 2 : 3
27.03.10, Cracovia Krakow - Ruch Chorzow 1 : 4
19.09.09, Ruch Chorzow - Cracovia Krakow 2 : 0
Lechia Gdansk-Legia Warszawa 2 1,90
Nedostaju:
Lechia Gdansk: Dawidowski, Kosecki, Tadic, Wisniewski i Vucko.
Kod gostiju samo Hubnik.
Lechia nije 100% sigurna u ostanak ali tesko da moze ispasti u 2 ligu.
Danas imaju problema sa izostancima zbog prosle ut., utakmice sezone u kojoj su slavili i tako obezbijedili 99% ostanak.
Pobijedili su Lodz u gostima 0:1 i danas im valja platiti danak, jer im nedostaju 4-5 veoma bitnih igraca.
Legija je malom padu forme (ponajvise zbog 0:0 kod Lodza, ali to je bilo pred finale kupa Poljske + derbi Lech, pa su se igraci malo cuvali i za te ut. a vjerovatno je bilo i malog potcjenjivanja), ali danas oni nece kalkulisati i ici ce na pobjedu.
Trenutno su u najboljoj situaciji, ali danas jednostavno trebaju bodove ukolio zele titulu, jer u 30 kolu docekuju ekipu Korone K. koja se bori za plasman u EL pa cak i titulu (Korona ima samo 2 boda manje a danas igraju kuci sa Widzew Lodzom, i tu bi trebali pobijediti).
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- elninho_resTO
- Kontakt:
Nieminen - Veic
Jarko u zadnje vrijeme ulazi u formu i odigrao je par dobrih meceva dok Veic nikad nije imao potencijal da igra sa Nieminenom koji je blizu svoje prave forme...
Lipsky/R.Ram - Sela/Kerr 1 /1.55
iako nisu igrali puno turnira zajedno Lipsky i R.Ram su mnogo kvalitetniji dubl igraci od ove dvojice
Mallise/d.Norman - kohlman/murray 2
jednostavno neki filing za dubl
Jarko u zadnje vrijeme ulazi u formu i odigrao je par dobrih meceva dok Veic nikad nije imao potencijal da igra sa Nieminenom koji je blizu svoje prave forme...
Lipsky/R.Ram - Sela/Kerr 1 /1.55
iako nisu igrali puno turnira zajedno Lipsky i R.Ram su mnogo kvalitetniji dubl igraci od ove dvojice
Mallise/d.Norman - kohlman/murray 2
jednostavno neki filing za dubl

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Danas imamo još jednu 3za3 tekmu obrađenu koja će biti postavljena u 17:00.
Budite na forumu sa nama ili na portalu http://majorgate.com/" onclick="window.open(this.href);return false; i odigrajte ako vam se sviđa analiza.
P.S. Admini, ako vam se ne sviđa reklamiranje izbrišite link, a meni se mogu na pm javiti svi koji žele da im kažem link. Moram ovako, zatrpaju mi inbox. Nadam se da se ne ljutite i da razumijete ocvu našu zajedničku borbu protiv kladionica sa jasnim ciljem: ODERIMO IH.
Budite na forumu sa nama ili na portalu http://majorgate.com/" onclick="window.open(this.href);return false; i odigrajte ako vam se sviđa analiza.
P.S. Admini, ako vam se ne sviđa reklamiranje izbrišite link, a meni se mogu na pm javiti svi koji žele da im kažem link. Moram ovako, zatrpaju mi inbox. Nadam se da se ne ljutite i da razumijete ocvu našu zajedničku borbu protiv kladionica sa jasnim ciljem: ODERIMO IH.
- Citizen-X
- Kontakt:
joj mojne tih dramaticnih objava zivota ti.
spucaj par i tip ovdje i to je to
interesantno je kako redom dodju ovdje svi da se reklamiraju - s tim da nemam pojma sta im ta reklama predstavlja.
ovaj pdf ne bi nikad bio to sto jest sad da nije bilo dobre raje sa dobrim tipovima i analizama bez nekih samoreklama...
ovdje smo se uvijek takmicili u boljim tipovima i pokusavali dici novce i bilo je strasnih i tipova i pogodaka.
ne treba mi da idem na forume gdje se neko gadja kvotom 1.2 1.3 i pada na kvoti 1.05 ili 1.1
spucaj par i tip ovdje i to je to
interesantno je kako redom dodju ovdje svi da se reklamiraju - s tim da nemam pojma sta im ta reklama predstavlja.
ovaj pdf ne bi nikad bio to sto jest sad da nije bilo dobre raje sa dobrim tipovima i analizama bez nekih samoreklama...
ovdje smo se uvijek takmicili u boljim tipovima i pokusavali dici novce i bilo je strasnih i tipova i pogodaka.
ne treba mi da idem na forume gdje se neko gadja kvotom 1.2 1.3 i pada na kvoti 1.05 ili 1.1
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Svako ima svoje mišljenje.
Ja ne kažem da j etip 100% dobitan, ali jeste 100% analiziran.
Do vas je, iskreno, zaboli me za reklamu.
Ne postavljam link da bi nesto zaradio ja ili forum na kojem radim, nego da bi vi imali prave informacije.
Ako ne želite ovakve analize, slobodno recite.
Ja ne kažem da j etip 100% dobitan, ali jeste 100% analiziran.
Do vas je, iskreno, zaboli me za reklamu.
Ne postavljam link da bi nesto zaradio ja ili forum na kojem radim, nego da bi vi imali prave informacije.
Ako ne želite ovakve analize, slobodno recite.
Samo ti postavi jer je i jučer relativno dobra kvota prošla - 1,80. 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
danas je vecaLjumanM95 je napisao/la:Samo ti postavi jer je i jučer relativno dobra kvota prošla - 1,80.
Super onda, iako su i ovakve kvote od 1,80 odlične. Nemorate sada gledati da budu veće kvote, a nesigurnije bolje postaviti i 1,50 kvotu, ali da je sigurno.Nexus je napisao/la:danas je vecaLjumanM95 je napisao/la:Samo ti postavi jer je i jučer relativno dobra kvota prošla - 1,80.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
U klađenju ništa nije sigurno.LjumanM95 je napisao/la:Super onda, iako su i ovakve kvote od 1,80 odlične. Nemorate sada gledati da budu veće kvote, a nesigurnije bolje postaviti i 1,50 kvotu, ali da je sigurno.Nexus je napisao/la:danas je vecaLjumanM95 je napisao/la:Samo ti postavi jer je i jučer relativno dobra kvota prošla - 1,80.
Ali svaki tip treba detaljno analizirati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.