I don't get it. Kakve veze otac Ozil ima sa ocem Modrićem?
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
I don't get it. Kakve veze otac Ozil ima sa ocem Modrićem?
Sjeti se samo sta su pojedinci pisali o Modricu prije nego sto ce doci u Madrid.
Kao Ozil Zidane za njega ovo ono a momak uz Ronalda najbolje odradi polusezonu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Naravno da nije najbolje odradio polusezonu, a ti idioti što su uspoređivali dva različita tipa igrača su upravo to - idioti.
Ozil je nadmoćan na svoj način, Luka na svoj.
2012/2013
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
RealMoudrid je napisao/la:Naravno da nije najbolje odradio polusezonu, a ti idioti što su uspoređivali dva različita tipa igrača su upravo to - idioti.
Isco (Málaga): "Morata, Nacho i Carvajal insistiraju da pređem u Real Madrid, vidjet ćemo šta će se dogoditi. Pokušavam ostati smiren, jer igramo finale Europskog prvenstva. Trenutno ne razmišljam o mojoj budućnosti, koncentriran sam na taj meč."
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
LenBias je napisao/la:Isco (Málaga): "Morata, Nacho i Carvajal insistiraju da pređem u Real Madrid, vidjet ćemo šta će se dogoditi. Pokušavam ostati smiren, jer igramo finale Europskog prvenstva. Trenutno ne razmišljam o mojoj budućnosti, koncentriran sam na taj meč."
Isco je vec igrac Reala ali nije offc. zbog EP.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
Fino, fino. Isco je lijepo rekao, dvije ponude su na stolu, Realova i Cityjeva. Nadam se da ima mozga te da će izabrati `kraljevski klub´ ispred ovog umjetnog. Odluka se čeka...
Fino, fino. Isco je lijepo rekao, dvije ponude su na stolu, Realova i Cityjeva. Nadam se da ima mozga te da će izabrati `kraljevski klub´ ispred ovog umjetnog. Odluka se čeka...
nikakve razlike između reala i city-a trenutno, al nikakve.
Ovakvo nešto može samo izvaliti netko tko nije dobro upućen u historijski fudbal, il' zapravo samo spama?
Čovječe, prekomično zvučiš. City i Madrid su dva potpuno različita svijeta, i uvijek će biti.
Zadnja izmjena: Axl, dana/u 17 jun 2013, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kako nema, real vec desetljecima kupuje igrace a city tek koju godinu.
Pustite tu pricu, to je smjesno. Pa Realu treba jos par igraca da osvoji lp, dok Cityu pored igraca treba desetak godina iskustva, jer iz svakog poraza klub izlazi jaci..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."