FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
blrs jesi ti popio lijekove ?
' ' ' " ' $ ", на овог ? " је & " на $ " " " ?, ' " ' $ за " све...blrs je napisao/la:ne znam sto se to vise toliko spominje,kad je to nesto najnormalnije u bl?pa nismo mi sarajevo da se bodemo nozevima.jedino bih besliji jednu klepku trebalo opaliti u ono masnu prljavu kosu zbog arogantnog ponasanja na terenuRBA 1987 je napisao/la:Наравно $ " % & ? па " ' $ за вас, " ' " & " $ ? $ %, " $ " " $...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Vi jeste zapad, al divlji zapadRBA 1987 je napisao/la:' ' ' " ' $ ", на овог ? " је & " на $ " " " ?, ' " ' $ за " све...blrs je napisao/la:ne znam sto se to vise toliko spominje,kad je to nesto najnormalnije u bl?pa nismo mi sarajevo da se bodemo nozevima.jedino bih besliji jednu klepku trebalo opaliti u ono masnu prljavu kosu zbog arogantnog ponasanja na terenuRBA 1987 je napisao/la:Наравно $ " % & ? па " ' $ за вас, " ' " & " $ ? $ %, " $ " " $...

pukli...RBA 1987 je napisao/la:' ' ' " ' $ ", на овог ? " је & " на $ " " " ?, ' " ' $ за " све...blrs je napisao/la:ne znam sto se to vise toliko spominje,kad je to nesto najnormalnije u bl?pa nismo mi sarajevo da se bodemo nozevima.jedino bih besliji jednu klepku trebalo opaliti u ono masnu prljavu kosu zbog arogantnog ponasanja na terenuRBA 1987 je napisao/la:Наравно $ " % & ? па " ' $ за вас, " ' " & " $ ? $ %, " $ " " $...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- zeljovac87
- Kontakt:
Ma vi ste čudo jedno. Ali i dalje ne vjerujem da ćete biti prvaci. Nego zanima me kako ćete sačuvati pojednine igraće? Čujem da je Avdukić već lagano na izlaznim vratima.RBA 1987 je napisao/la:' ' ' " ' $ ", на овог ? " је & " на $ " " " ?, ' " ' $ за " све...blrs je napisao/la:ne znam sto se to vise toliko spominje,kad je to nesto najnormalnije u bl?pa nismo mi sarajevo da se bodemo nozevima.jedino bih besliji jednu klepku trebalo opaliti u ono masnu prljavu kosu zbog arogantnog ponasanja na terenuRBA 1987 je napisao/la:Наравно $ " % & ? па " ' $ за вас, " ' " & " $ ? $ %, " $ " " $...
Ma vi ste istok, zapad, sjever ,jug...nema šta, rodila vas majka takve napredne...glavna pjesma vam Amar- sisajRBA 1987 je napisao/la:' ' ' " ' $ ", на овог ? " је & " на $ " " " ?, ' " ' $ за " све...blrs je napisao/la:ne znam sto se to vise toliko spominje,kad je to nesto najnormalnije u bl?pa nismo mi sarajevo da se bodemo nozevima.jedino bih besliji jednu klepku trebalo opaliti u ono masnu prljavu kosu zbog arogantnog ponasanja na terenuRBA 1987 je napisao/la:Наравно $ " % & ? па " ' $ за вас, " ' " & " $ ? $ %, " $ " " $...

Samo još da naucite slova poredati kako treba kad se pravi koreografija i bicete pravi.
idem...navraticu kasnije kad dođu mandrak.essi tm87...sto vise duvača to bolje,odnosno ljepše.
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
' ' ' " ' $ ", на овог ? " је & " на $ " " " ?, ' " ' $ за " све...[/quote]
Ma vi ste istok, zapad, sjever ,jug...nema šta, rodila vas majka takve napredne...glavna pjesma vam Amar- sisaj
mora da ste se dobro potrudili da je smislite jer valjalo je tu dubokoumnost smisliti.
Samo još da naucite slova poredati kako treba kad se pravi koreografija i bicete pravi.[/quote]
Pa kad onda zagrmi "Amar sisaj", ima da odjekuje citavom BiH..
Ma vi ste istok, zapad, sjever ,jug...nema šta, rodila vas majka takve napredne...glavna pjesma vam Amar- sisaj

Samo još da naucite slova poredati kako treba kad se pravi koreografija i bicete pravi.[/quote]
Pa kad onda zagrmi "Amar sisaj", ima da odjekuje citavom BiH..
- KB-TM87
- Kontakt:
Doviđenja za sva vremenablrs je napisao/la:idem...navraticu kasnije kad dođu mandrak.essi tm87...sto vise duvača to bolje,odnosno ljepše.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- zeljovac87
- Kontakt:
Ma navijanje je danas bilo korektno. Bio je po koji ispad ali ok. Nismo imali nikakvih problema dok manijaci ne poćeše sa onom pjesmom o ćetnicima e onda su počeli da nam spominju familiju i td. Tu sam se malo prepao ali i to je brzo prošlo. Šteta što izgubišmo. Bojim se da je ovih 8 razlike puno. Oni na gostovanjima igraju dobro i ne znam kako ćemo ih stići na proljeće.
Zadnja izmjena: zeljovac87, dana/u 13 nov 2010, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
kasnite...RBA 1987 je napisao/la:' $ ' ' ? - за $ ?![]()
![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

POKUŠAJ KOREOGRAFIJE NAŠIH "DRUGOVA" LEŠINARA
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
Odavno bezidejnu i anemicniju ekipu u BL nisam gledao, pa Zvijezda je u poredjenu sa Zeljom odigrala kao Man.Uni.
Šta reći za vašu igru u KupuSrdjanBL je napisao/la:Odavno bezidejnu i anemicniju ekipu u BL nisam gledao, pa Zvijezda je u poredjenu sa Zeljom odigrala kao Man.Uni.

Realno, i jedni i drugi su bili loši. Vi ste iskoristili propust naše odbrane i to je to. Dovoljno za pobjedu
- KB-TM87
- Kontakt:
Hvala što si nas prosvijetlioSrdjanBL je napisao/la:Odavno bezidejnu i anemicniju ekipu u BL nisam gledao, pa Zvijezda je u poredjenu sa Zeljom odigrala kao Man.Uni.
niste ništa bolji bili, dali ste nafakaški gol i to je toSrdjanBL je napisao/la:Odavno bezidejnu i anemicniju ekipu u BL nisam gledao, pa Zvijezda je u poredjenu sa Zeljom odigrala kao Man.Uni.

Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
I odigrali pametno bez srljanja i glupih poteza, sasvim dovoljno za pobjedu. Plus imali smo dve dobre prilike od kojih smo morali jednu realizovati. Za razliku od vas koji niste imali ni plupriliku a prilika je za vas bila misaona imenica danas. 

Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 13 nov 2010, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
- KB-TM87
- Kontakt:
" pobijedu "SrdjanBL je napisao/la:I odigrali pametno bez srljanja i glupih poteza, sasvim dovoljno za pobijedu. Plus imali smo dve dobre prilike od kojih smo morali jednu realizovati. Za razliku od vas koji niste imali ni plupriliku a prilika je za vas bila misaona imenica danas.

Ups, hvala na ukazanoj gresci. 

vidiš ja se ne bih složio s tobom, pogledaj snimak ili pregled pa onda dođi da popričamo.SrdjanBL je napisao/la:I odigrali pametno bez srljanja i glupih poteza, sasvim dovoljno za pobjedu. Plus imali smo dve dobre prilike od kojih smo morali jednu realizovati. Za razliku od vas koji niste imali ni plupriliku a prilika je za vas bila misaona imenica danas.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Kajkutenjoyer, Levin, MoSaZeLjo1921 i 44 gosta.