ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:01Teza da cijeli svijet mrzi Novaka jer je Srbin je doslovno nacionalistička i mitomanska. Da ponovim za ovog boomera: Kako to da niko ne hejta Nikolu Jokića ili Luku Dončića?
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Grand Slam
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Etnički je Srbin, al nije to ni bitno. Mogao je Đoković nastupati i pod američkom zastavom, isto bi bilo da ga ne vole jer je Srbin.ronaldo99 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:39Od kad je Doncic srbin?ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:01Teza da cijeli svijet mrzi Novaka jer je Srbin je doslovno nacionalistička i mitomanska. Da ponovim za ovog boomera: Kako to da niko ne hejta Nikolu Jokića ili Luku Dončića?
A j.ebo majku svi srbi pa ne mozes vjerovati,evo sad ce i Doncica svojatati,nevjerovatan narodArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:47Etnički je Srbin, al nije to ni bitno. Mogao je Đoković nastupati i pod američkom zastavom, isto bi bilo da ga ne vole jer je Srbin.ronaldo99 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:39Od kad je Doncic srbin?ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:01Teza da cijeli svijet mrzi Novaka jer je Srbin je doslovno nacionalistička i mitomanska. Da ponovim za ovog boomera: Kako to da niko ne hejta Nikolu Jokića ili Luku Dončića?
Djokovic je dozivio munjevit uzlet kad je poceo da se dopinguje...
Narkos Djoković
Narkos Djoković
Vrabac kriminalac
- OldFashioned
- Kontakt:
Pazi ovog padobranca sa mahalskim doskočicama.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hahahahahaaha Vucica i poruka, spominje premijera Australije i izbore njihove.
Pokusavam zamisliti jednog Bidena ili Putina kako javno ovako s IG se prosipa
Nemoguce hahahaha
Pokusavam zamisliti jednog Bidena ili Putina kako javno ovako s IG se prosipa
Nemoguce hahahaha
Srbi moraju u Australiji organizovati svoju teritorijalnu jedinicu, ovako više ne ide, Australija je očigledno nemoguća država!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
vrhunski

Zatvorise saleta malog opet 
Ja koliko znam Dončić je etnički slovenac, bar nisam nigdje pročitao da za sebe kaže da je srbin o.OArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:47Etnički je Srbin, al nije to ni bitno. Mogao je Đoković nastupati i pod američkom zastavom, isto bi bilo da ga ne vole jer je Srbin.ronaldo99 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:39Od kad je Doncic srbin?ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:01Teza da cijeli svijet mrzi Novaka jer je Srbin je doslovno nacionalistička i mitomanska. Da ponovim za ovog boomera: Kako to da niko ne hejta Nikolu Jokića ili Luku Dončića?
A ovo je komedija šta Vučko priča, kaže maltretiraju Novaka samim tim maltretiraju sve srbe
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ima li ko da nije Srbin?
- Simpatizer
- Kontakt:
Doncicev otac je Srbin a majka Slovenka.
A ime dedinog brata je zanimljivo - Srbobran.
Luka, kao sto vidimo, nema vezu sa Srbima.
Inace, odlucivace se pred vijecem. A to nije ono sto je drzava Australija zeljela. Nema vise zalbi i to je to, samo neka se zavrsi pa kako god. Osvojice Novak jos dovoljno da bude nedostizan.
A ime dedinog brata je zanimljivo - Srbobran.
Luka, kao sto vidimo, nema vezu sa Srbima.
Inace, odlucivace se pred vijecem. A to nije ono sto je drzava Australija zeljela. Nema vise zalbi i to je to, samo neka se zavrsi pa kako god. Osvojice Novak jos dovoljno da bude nedostizan.
HAJ FAJV
Simpatizer je napisao/la: ↑15 jan 2022, 09:05Doncicev otac je Srbin a majka Slovenka.
A ime dedinog brata je zanimljivo - Srbobran.![]()
Luka, kao sto vidimo, nema vezu sa Srbima.![]()
Inace, odlucivace se pred vijecem. A to nije ono sto je drzava Australija zeljela. Nema vise zalbi i to je to, samo neka se zavrsi pa kako god. Osvojice Novak jos dovoljno da bude nedostizan.![]()
Max Allegri
Pa valjda se luka pita ko je i sta je a ne vi 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Luka je Bosanac koliko ja znam
luka je vanzemaljac 
Ja evo jos ne vjerujem da su uspjeli sad reci i da je Luka srbin,kakav narod
- Simpatizer
- Kontakt:
Napisao sam da mu je otac Srbin, deda-stric Srbobran.
Nigdje nisam pisao o tome kako se Luka izjasnjava. I napisao sam kakvu vezu ima sa Srbima.
Jasno mi je da tebi, ronaldu i slicnima pregore lampice kad se pise o Srbima, ali daj malo koncentracije.
I jesi li jos zaposlen u klubu ili te nabilo s noge na nogu?
HAJ FAJV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.