ma kakvi nikad u to nisam vjerovao,pored ovakvih igraca da Barsa bude one man team hehe,i dobro mi djeluje ovaj sastav i formacijasoxx je napisao/la:One man team?
Takvi su vam komentari.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Veci je belaj što nema Busquetsa u vezi i Puyola (ili Mascherana) na stoperu.
Messi je bio totalno rovit i u Minhenu, što se vidjelo odmah...i bolje da igra neki drugi spreman igrac.
Messi je bio totalno rovit i u Minhenu, što se vidjelo odmah...i bolje da igra neki drugi spreman igrac.
Jbg nebi se predao prije tekmehule_barca je napisao/la:Vidjeli bi tebe šta bi komentarisao da Chelsea ima Messiasoxx je napisao/la:One man team?
Takvi su vam komentari.

Ne kazem ja da ste OMT nego vi tako komentarisete ovdje. Nece covjeka uvijek biti.

-
- Kontakt:
odbrana nam je najkriticniji dio tima,osakacena povredama i kartonima,Song moze dobro da odigra umjesto Busketsabluemania je napisao/la:Veci je belaj što nema Busquetsa u vezi i Puyola (ili Mascherana) na stoperu.
Ma ne predaje se niko prije tekme, nego je raja realna.soxx je napisao/la:Jbg nebi se predao prije tekmehule_barca je napisao/la:Vidjeli bi tebe šta bi komentarisao da Chelsea ima Messiasoxx je napisao/la:One man team?
Takvi su vam komentari.![]()
Ne kazem ja da ste OMT nego vi tako komentarisete ovdje. Nece covjeka uvijek biti.
Jbg hajmo realno, kad ti dođe jedan nikad jaci Bayern sa 4-0 iz prvog meča (a ti nemaš odbrane), onda realno ni tri klonirana Messija tu ne mogu pomoći

Cesc umjesto Lionela

Bitno je odigrati dobru tekmu, da navijaci kojih ce biti 100 hiljada ne odu razocarani.
Smiješno mi je i pomislit' na to da su se predali već, pa da zato neće rizikovat sa Messijem ništa.
Al' stvarno nema logike, igrao prvu tekmu, pa protiv Bilbao-a uletio, pa čak i trenirao na slobodan dan, sve djelovalo ok, i sad ovo odjednom da ne igra.
Čudno...
Al' stvarno nema logike, igrao prvu tekmu, pa protiv Bilbao-a uletio, pa čak i trenirao na slobodan dan, sve djelovalo ok, i sad ovo odjednom da ne igra.

Čudno...
Opet ce iz prekida biti preopasni.
Umjesto onolikog Dantea ulazi jos jedan veci, Buyten.
Da je Tito bio pametan Messija bi na klupi ostavio i u prvoj utakmici ..
Umjesto onolikog Dantea ulazi jos jedan veci, Buyten.
Da je Tito bio pametan Messija bi na klupi ostavio i u prvoj utakmici ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ne sikirajte se,veceras je historijska utakmica.Razvalit cemo Bayern 1-0
Kao sto sam rekao odmah nakon prve utakmice,vecerasnji revans je cista formalnost,neka pokusaju da pobjede cisto da osvjetlaju obraz,a Bayo ide u finale ionako.

Kao sto sam rekao odmah nakon prve utakmice,vecerasnji revans je cista formalnost,neka pokusaju da pobjede cisto da osvjetlaju obraz,a Bayo ide u finale ionako.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Skinuli smo gaće, naguzili se, još samo da nam ga ljudi pristave...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bravo Pique.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pique igra fantastičnu utakmicu do sada.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Zajebavaju li se ovaj Pedro i Alves sa ovim pasovima i centarsutevima,dva cista centarsuta Alves pod tribine je poslao!p.s evo prozvo sam ga fala bogu nabaci napokon,daj ubaci Telja nemoze Pedro pored Lama meda
Vrhunski štoper, nema štamandraX je napisao/la:Bravo Pique.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
da ga nema veceras ponovio bi se rezultat iz minhenamandraX je napisao/la:Bravo Pique.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nema od nas ništa.
Okrenuti se primeri i ćao.
Odo gledat Farmu na pinku
Okrenuti se primeri i ćao.
Odo gledat Farmu na pinku

Pobjeda je bolja od orgazma!
Kako su vas samo ljudi procitali...
Meda vi njima ne mozete.
Sto bi reko Romario agregate 0:4,a vi sanse nemate.cak je Bayo i opasniji i imali su i dvije dobre sanse.
Martinez jede Iniestu (opet).

Meda vi njima ne mozete.
Sto bi reko Romario agregate 0:4,a vi sanse nemate.cak je Bayo i opasniji i imali su i dvije dobre sanse.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dzoni je napisao/la:Kako su vas samo ljudi procitali...![]()
Meda vi njima ne mozete.
Opet taj Džoni moron, željan pažnje.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma nek je Romarioo napisao esej o tome kako je Real loše odigrao utakmicu sinoć 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
-
- Kontakt:
kakav je ovaj Martinez igracina,i Lahm se igra sa PedromDzoni je napisao/la:Kako su vas samo ljudi procitali...![]()
Meda vi njima ne mozete.
Ma ništa...Martinez i Svinja ponovo razyebali sredinu i igru....Xavi vraca lopte nazad, nema protoka, nema tempa i to je to.
Bayern rutinski igra i privodi kraju....vjerovatno ce zabiti koji gol iz kontre.
Tito ništa nije naucio iz prvog meča
Bayern rutinski igra i privodi kraju....vjerovatno ce zabiti koji gol iz kontre.
Tito ništa nije naucio iz prvog meča

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.