Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Jest to meni vise smijesno postalo, a sta da je ostao gdje bi sad bio 32 godine i ne bi apsolutno nista osvojio u svojoj karijeri. Niti je roden u Torinu pa da je citav zivot vezan za Juventus niti se obavezao kako za klub. Kad vec pricamo o tome nije Inter bio jedini klub koji ga je htio kupiti a njemu ga je upravo Juventusova uprava prodala medutim on je jedini krivac u svemu tome. Nisam za njegovo dovodenje ali dosta vise price o nekom izdavanju.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ono što je najbitnije da nikad nije pričao loše o Juventusu, jeste napravio grešku što je otišao u Inter, ali ponovo tu je i uprava kriva, mogli su blokirati transfer u Inter. Na upravi je da vide da li mogu dogovoriti uvjete sa njim i PSGom. Svi bi mi rado Suareza, Falcaoa, Cavania, Rooneya, ali to nije realno, po meni Ibrica ili da se da šansa nekom od (Gabiadini, Boakye, Immobile, Beltrame, Padovan) samo da se ne dovode igrači tipa Matrija, Q, Anelke, Bendtnera.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
meni, koji volim juve, od malih nogu i da imam 25 godina i da sam najveci potencijal u fudbalu u tom trenutku (Uz par igraca) i da moram provesti sezonu u drugoj ligi, DOBRO BIH razmislio, a zamislite covjeku koji je u juve dosao a da nikad nije navijao za taj klub, pun zelje za trofejima, igrom, dokazivanjem, i mora igrati po drugoligaskim stadionima uz mogucnost da se i nakon povratka u saariju A ne osvoji nista iducih sezona...
jbg malo smo previse subjjektivni i nerealni!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma problem meni sto se njega tice najvise predstavljaju godine, mada on moze igrati na vrhunskom nivou jos 2 sezone eventualno 3. I ne bih zelio da se ekipa podredi njemu nikako zato uglavnom i jesam protiv dolaska.
Alessandro Del Piero !
Jupp Heynckes:"Vidal? L'offerta alla Juventus è stata di 45 milioni di euro, ma è stato dichiarato incedibile".

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- EnzoFerrari
- Kontakt:
To je dokaz da smo opet postali Stile Juve, mada da je mene ko upitao za 45 bi ga prodaoAndrej je napisao/la:Jupp Heynckes:"Vidal? L'offerta alla Juventus è stata di 45 milioni di euro, ma è stato dichiarato incedibile".![]()
![]()

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma to je to nema sumnje da se radi odlicno.
Alessandro Del Piero !
Dal' će Marotta produžiti sebi ugovor pitanje je sad 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
EnzoFerrari je napisao/la: To je dokaz da smo opet postali Stile Juve, mada da je mene ko upitao za 45 bi ga prodao![]()

A to bi uradio zato što?
Zašto bi Vidal koštao gotovo kao Javi Martinez

Imamo ponajbolji vezni red na svijetu i to se ne smije narušiti nikako, samo još pojačati tu sa jednim kvalitetnim veznjakom.
Ovaj tim je zasnovan na veznom redu, to je Conteova filozofija i on je neće narušiti, a i sam je ponovio par puta da nema namjeru pojačavati ekipe koje su mu konkurencija u Evropi i samim tim stvoriti još veći jaz između Juventusa i top evropskih ekipa.
Čudna mi je vaša logika i silna želja da se "riješimo" jednog veznjaka (zbog para), kako bi iste uložili u napadača, vi fakat želite da se mi pretvorimo u prošlogodišnji Milan ili ovogodišnji Napoli, da ni na šta ne ličimo, ali da trenutak magije napadača riješi sve, a da veznjaci ne mogu meda sa kašike.
Ne bih dao nijednog veznjaka kada bi nam Adilović predvodio napad narednih 5 godina.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
povlacim sve sto sam rekao za lewa
ocam' 

31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Kazem ti ja prijatelju, zna momak znanje.htcxone je napisao/la:povlacim sve sto sam rekao za lewaocam'

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
http://www.tempi.it/juve-lascia-stare-v ... XhFp6L-HTo
Zna znanje , kapa dole majstoru...mogao se dovesti i za manje od 18. miliona datih za Matria...
Zna znanje , kapa dole majstoru...mogao se dovesti i za manje od 18. miliona datih za Matria...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- L'Avvocato
- Kontakt:
Bravo!Pogba je napisao/la:EnzoFerrari je napisao/la: To je dokaz da smo opet postali Stile Juve, mada da je mene ko upitao za 45 bi ga prodao![]()
![]()
A to bi uradio zato što?
Zašto bi Vidal koštao gotovo kao Javi Martinez, Pastore, peti ili deseti, nema trenutno boljeg veznjaka od Vidala, nema?!
Imamo ponajbolji vezni red na svijetu i to se ne smije narušiti nikako, samo još pojačati tu sa jednim kvalitetnim veznjakom.
Ovaj tim je zasnovan na veznom redu, to je Conteova filozofija i on je neće narušiti, a i sam je ponovio par puta da nema namjeru pojačavati ekipe koje su mu konkurencija u Evropi i samim tim stvoriti još veći jaz između Juventusa i top evropskih ekipa.
Čudna mi je vaša logika i silna želja da se "riješimo" jednog veznjaka (zbog para), kako bi iste uložili u napadača, vi fakat želite da se mi pretvorimo u prošlogodišnji Milan ili ovogodišnji Napoli, da ni na šta ne ličimo, ali da trenutak magije napadača riješi sve, a da veznjaci ne mogu meda sa kašike.
Ne bih dao nijednog veznjaka kada bi nam Adilović predvodio napad narednih 5 godina.
Kakva crna prodaja Marchisia ili Vidala. Van svake pameti.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Trequartista
- Kontakt:
Niko iz startnih 11 se neće prodati, ne znam kako vam nešto takvo pada na pamet.
Suarez je sam sebe prekrižio na listi, ovaj mi Sanchez niti smrdi niti miriše. Možda pokušati ugrabiti Higuaina ili Benzemu. Moramo se nekako skrpiti, Llorente je nedovoljan, ne može on iznjeti na svojim plečima 60 utakmica.
Treba nam i neko u odbrani, ali to nije toliki prioritet koliko je napad.
Gdje su pohvale za Marottu što je odbio 45 miliona? Ne valja vam to.

Suarez je sam sebe prekrižio na listi, ovaj mi Sanchez niti smrdi niti miriše. Možda pokušati ugrabiti Higuaina ili Benzemu. Moramo se nekako skrpiti, Llorente je nedovoljan, ne može on iznjeti na svojim plečima 60 utakmica.
Treba nam i neko u odbrani, ali to nije toliki prioritet koliko je napad.
Gdje su pohvale za Marottu što je odbio 45 miliona? Ne valja vam to.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
koliko god je napad prioritet skoro pa toliko je i odbrana,,,uozbiljimo se................
- Trequartista
- Kontakt:
Po čemu je odbrana veći prioritet od napada?
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Kakva crna prodaja Marchisia, on ostaje u Torinu do penzije
. Momak je pao u formi, a ovdje se odmah piše da je prosječan igrač 
Svaka čast Marotti i upravi, ako je istina da odbili ponudu za Vidala, moje mišljenje da Vidal treba ostati u ekipi, ali i kad bi se odlučili da ga prodaju cifra od 45 miliona je malo, kad pogledamo divljanje na tržištu.
Danas se navršava 18 godina od smrti bivšeg igrača Juventusa, Andrea Fortunata

Svaka čast Marotti i upravi, ako je istina da odbili ponudu za Vidala, moje mišljenje da Vidal treba ostati u ekipi, ali i kad bi se odlučili da ga prodaju cifra od 45 miliona je malo, kad pogledamo divljanje na tržištu.
Danas se navršava 18 godina od smrti bivšeg igrača Juventusa, Andrea Fortunata

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ta logika se zove prodat za dobre pare a imas dostojnu zamjenu, ta logika se zove Moggi style koja je od Juventusa bez centa duga napravila nastabilnijim klubom u svijetu.Pored Asamoaha i Isle, te Marchisia i Pogbe Vidal se za 45 miliona moze hladno prodat ako je takva ponuda bila.Pogba je napisao/la:EnzoFerrari je napisao/la: To je dokaz da smo opet postali Stile Juve, mada da je mene ko upitao za 45 bi ga prodao![]()
![]()
A to bi uradio zato što?
Zašto bi Vidal koštao gotovo kao Javi Martinez, Pastore, peti ili deseti, nema trenutno boljeg veznjaka od Vidala, nema?!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Na svijetu trenutno nema dostojne zamjene za ovog Vidala, kamo li u Juventusu. Neka daju 60-70 miliona pa ćemo i pričati možda.
U neka stara vremena tu ponudu bi Moggi objeručke prihvatio, ali danas kad je tržište kakvo jeste nema šanse da se Vidala pusti ispod 60 miliona.
U neka stara vremena tu ponudu bi Moggi objeručke prihvatio, ali danas kad je tržište kakvo jeste nema šanse da se Vidala pusti ispod 60 miliona.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma znalo se da nace prodati Vidala, hiljadu puta je Marotta rekao da nece prodavati najbolje igrace, a zna se da je Vidal jedan od najboljih, svi smo kontali ako dodje neka astronomska ponuda da ce ga prodati, ali eto hvala Bogu da nece
Prodaja Marchisia ne dolazi u obzir, na ljeto sigutno klub napustaju, Isla, vjerovatno Pepe, Quagliarella, Bendtner, Padoin. Matri ce vjerovatno ostati iz razloga sto ce se pomiriti s cinjenicom da ce biti na klupi veci dio sezone, a njemu to ne smeta kao sto je i sam izjavio.
Dakle po meni treba se fokusirati na kupovinu desnog krila jer tamo ce ostati Licht jedini, vjerovatno ce dovesti jos jednog prosjecnog napadaca za kojeg se ni malo necemo nadati, jer uvijek to urade, nikad ne dovedu onoga o kojem novine pisu. Sto se tice odbrane, treba vratiti malog Masija, ostaviti Pelusa.
Sent from my SHV-E250S using Tapatalk 2

Prodaja Marchisia ne dolazi u obzir, na ljeto sigutno klub napustaju, Isla, vjerovatno Pepe, Quagliarella, Bendtner, Padoin. Matri ce vjerovatno ostati iz razloga sto ce se pomiriti s cinjenicom da ce biti na klupi veci dio sezone, a njemu to ne smeta kao sto je i sam izjavio.
Dakle po meni treba se fokusirati na kupovinu desnog krila jer tamo ce ostati Licht jedini, vjerovatno ce dovesti jos jednog prosjecnog napadaca za kojeg se ni malo necemo nadati, jer uvijek to urade, nikad ne dovedu onoga o kojem novine pisu. Sto se tice odbrane, treba vratiti malog Masija, ostaviti Pelusa.
Sent from my SHV-E250S using Tapatalk 2
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.