TEMA FKŽblrs je napisao/la:hamo,zasto pp?nisi valjda ocekivao da odgovorim na one notorne gluposti?ti da vidis koliko je neko pametan?![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
TEMA FKŽblrs je napisao/la:hamo,zasto pp?nisi valjda ocekivao da odgovorim na one notorne gluposti?ti da vidis koliko je neko pametan?![]()
![]()
Šta je tebi majke ti? Jesi ti danas dežurni dopisnik iz BL? Svaka čast, prvi ste za prvi dio sezone i koliko ja znam ima još ovoliko da se igra.blrs je napisao/la:hamo,zasto pp?nisi valjda ocekivao da odgovorim na one notorne gluposti?ti da vidis koliko je neko pametan?![]()
![]()
Ako se ne pojacate, ali debelo na svim pozicijama u timu, osim na GOLU gdje vam brani TURCIN, ZELJO ce vas zgaziti na Grbavici da cete opet kukati i traziti krivca u Jagodicu kao sto je to prosle sezone bio Maric. Mi smo danas bili losi, a vi, ako je ono vase pravo lice ouuuuu na proljece vam se ne pise dobro, u to budite sigurni, a ja vec znam koji vam igraci odlaze na polusezoni. Pobjedili ste nas iz nase gresko, cisto iz neuigranosti stoperskog para Vasilic-Kerla. Ali eto, vidjet cemo se mi na Grbavici, a sve u svemu pokazali smo mi vama ove godine kako se deru guzovi.blrs je napisao/la:da,da poštujem sto je tema željeznicar...da nastavimo s pricom kako smo vas uzeli danas,moze?
blrs je napisao/la:ovdje sve neki vidovnjaci.vidjece te na kosevu,pa travniku,pa vamo,pa tamo,pa mi u bl vas uzimamo,pa sad na proljece...skontajte se vec jednom kad ce nam kraj doći
pokusaj to nacrtati mandraku &co...zeljovac87 je napisao/la:Ja i par mojih jarana sad stigosmo iz BL. Utakmica ništa posebno. Eto oni bolji za jedan gol. Suđenje onakvo kako smo i navikli od našeg Dominikovićaali jbg mi nismo ni zaslužili gol.
Publika dosta korektna. Sr anja su poćela kad su manijaci poćeli sa onom pjesmom o četnicima. Gadno izgleda ovih -8.
NIšta ja nikom neću crtati. Mani se ti mene, molim te. Samo sam napisao kako je bilo.blrs je napisao/la:pokusaj to nacrtati mandraku &co...zeljovac87 je napisao/la:Ja i par mojih jarana sad stigosmo iz BL. Utakmica ništa posebno. Eto oni bolji za jedan gol. Suđenje onakvo kako smo i navikli od našeg Dominikovićaali jbg mi nismo ni zaslužili gol.
Publika dosta korektna. Sr anja su poćela kad su manijaci poćeli sa onom pjesmom o četnicima. Gadno izgleda ovih -8.
Zar bi iko ko ima vise od 16 ovako podjebavo. Bi, al **** bi.. Sta ti je ba ohladi malo.. Jesmo vam prosle godine uzeli titulu, jesmo vam u kupu tri uvalili, jesul vas manijaci poderali na tribinama danas, jesil ti svjestan da je Zeljo institucija, jesil svjestan da smo vas nekolko puta izbacili iz lige, jesili svjestan da ni kup niste trebali uzeti prosle godine nego je bio dogovor da bi sto vise ekipa iz BiH otislo u europu, jesil svjestan da neznate ni "vasu" cirilicu pisat. Ocigledno si jedino svjestan da si nesvjestanblrs je napisao/la:pokusaj to nacrtati mandraku &co...zeljovac87 je napisao/la:Ja i par mojih jarana sad stigosmo iz BL. Utakmica ništa posebno. Eto oni bolji za jedan gol. Suđenje onakvo kako smo i navikli od našeg Dominikovićaali jbg mi nismo ni zaslužili gol.
Iako je ovo (boldovano) živa istina nije nešto sa čim se ja ponosim.Amar_TM87 je napisao/la:Zar bi iko ko ima vise od 16 ovako podjebavo. Bi, al **** bi.. Sta ti je ba ohladi malo.. Jesmo vam prosle godine uzeli titulu, jesmo vam u kupu tri uvalili, jesul vas manijaci poderali na tribinama danas, jesil ti svjestan da je Zeljo institucija, jesil svjestan da smo vas nekolko puta izbacili iz lige, jesili svjestan da ni kup niste trebali uzeti prosle godine nego je bio dogovor da bi sto vise ekipa iz BiH otislo u europu, jesil svjestan da neznate ni "vasu" cirilicu pisat. Ocigledno si jedino svjestan da si nesvjestanblrs je napisao/la:pokusaj to nacrtati mandraku &co...zeljovac87 je napisao/la:Ja i par mojih jarana sad stigosmo iz BL. Utakmica ništa posebno. Eto oni bolji za jedan gol. Suđenje onakvo kako smo i navikli od našeg Dominikovićaali jbg mi nismo ni zaslužili gol.
Publika dosta korektna. Sr anja su poćela kad su manijaci poćeli sa onom pjesmom o četnicima. Gadno izgleda ovih -8.![]()
Zar bi iko ko ima vise od 16 ovako podjebavo. Bi, al **** bi.. Sta ti je ba ohladi malo.. Jesmo vam prosle godine uzeli titulu, jesmo vam u kupu tri uvalili, jesul vas manijaci poderali na tribinama danas, jesil ti svjestan da je Zeljo institucija, jesil svjestan da smo vas nekolko puta izbacili iz lige, jesili svjestan da ni kup niste trebali uzeti prosle godine nego je bio dogovor da bi sto vise ekipa iz BiH otislo u europu, jesil svjestan da neznate ni "vasu" cirilicu pisat. Ocigledno si jedino svjestan da si nesvjestanAmar_TM87 je napisao/la:pokusaj to nacrtati mandraku &co...
Amar_TM87 je napisao/la:Zar bi iko ko ima vise od 16 ovako podjebavo. Bi, al **** bi.. Sta ti je ba ohladi malo.. Jesmo vam prosle godine uzeli titulu, jesmo vam u kupu tri uvalili, jesul vas manijaci poderali na tribinama danas, jesil ti svjestan da je Zeljo institucija, jesil svjestan da smo vas nekolko puta izbacili iz lige, jesili svjestan da ni kup niste trebali uzeti prosle godine nego je bio dogovor da bi sto vise ekipa iz BiH otislo u europu, jesil svjestan da neznate ni "vasu" cirilicu pisat. Ocigledno si jedino svjestan da si nesvjestanblrs je napisao/la:pokusaj to nacrtati mandraku &co...zeljovac87 je napisao/la:Ja i par mojih jarana sad stigosmo iz BL. Utakmica ništa posebno. Eto oni bolji za jedan gol. Suđenje onakvo kako smo i navikli od našeg Dominikovićaali jbg mi nismo ni zaslužili gol.
Publika dosta korektna. Sr anja su poćela kad su manijaci poćeli sa onom pjesmom o četnicima. Gadno izgleda ovih -8.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.