FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 13 nov 2010, 19:37

blrs je napisao/la:hamo,zasto pp?nisi valjda ocekivao da odgovorim na one notorne gluposti?ti da vidis koliko je neko pametan? :D :D :D
TEMA FKŽ :!: Zato moj ti banjalučanine.Nego si se pravo naložio na titulu. ;) POMOZ BOG ti i ohladi malo.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 13 nov 2010, 19:39

da,da poštujem sto je tema željeznicar...da nastavimo s pricom kako smo vas uzeli danas,moze?
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 nov 2010, 19:40

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, poražen je u Banja Luci kod Borca sa minimalnih 1:0.

Željo je s ovim porazom prepustio Borcu naslov jesenjeg prvaka Premijer lige Bosne i Hercegovine.
"Čestitam Borcu na zasluženo osvojenoj jesenjoj tituli Premijer lige. Pokazali da su ozbiljna ekipa i to se vidi po igri i rezultatima. Mi moramo još mnogo raditi kako bi popravili svoj bilans u proljetnom dijelu sezone", rekao je nakon susreta strateg sarajevskih plavih Amar Osim.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 13 nov 2010, 19:41

blrs je napisao/la:hamo,zasto pp?nisi valjda ocekivao da odgovorim na one notorne gluposti?ti da vidis koliko je neko pametan? :D :D :D
Šta je tebi majke ti? Jesi ti danas dežurni dopisnik iz BL? Svaka čast, prvi ste za prvi dio sezone i koliko ja znam ima još ovoliko da se igra.

Ako ti je ovo mljevenje, onda si tek počeo gledati fudbal. Mljeli ste jedino u bukvalnom smislu te riječi: 38 faulova ste napravili! Nije igre uopšte bilo. Zabili ste iz jedine šanse. Mi smo još imali jednu (kad je Ćulum glavom pucao u golmana) i to je sve vrijedno pominjanja na ovoj utakmici. Teren također jako loš. I ako ti nad ovakvom predstavom svršavaš, onda bi se trebao dobro zamisliti. Na Grbavici se nerjetko dešavalo zviždanje nakon ovakvih pobjeda.

Slabo smo i mi igrali, ali je smiješno slaviti kad Borac na svom terenu uradi sve da bude što manje efektivne igre. Opet čestitam na jesenjoj titulu, najkonstantniji ste bili ove jeseni, ali pokušaću biti što objektivniji i ocjeniti da ćete teško ostati prvi do kraja. Nemate igru i to je to. Nijedne smislene akcije niste imali, čak ni kad smo sve bacili u napad.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 nov 2010, 19:42

blrs je napisao/la:da,da poštujem sto je tema željeznicar...da nastavimo s pricom kako smo vas uzeli danas,moze?
Ako se ne pojacate, ali debelo na svim pozicijama u timu, osim na GOLU gdje vam brani TURCIN, ZELJO ce vas zgaziti na Grbavici da cete opet kukati i traziti krivca u Jagodicu kao sto je to prosle sezone bio Maric. Mi smo danas bili losi, a vi, ako je ono vase pravo lice ouuuuu na proljece vam se ne pise dobro, u to budite sigurni, a ja vec znam koji vam igraci odlaze na polusezoni. Pobjedili ste nas iz nase gresko, cisto iz neuigranosti stoperskog para Vasilic-Kerla. Ali eto, vidjet cemo se mi na Grbavici, a sve u svemu pokazali smo mi vama ove godine kako se deru guzovi.

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 13 nov 2010, 19:47

ovdje sve neki vidovnjaci :o .vidjece te na kosevu,pa travniku,pa vamo,pa tamo,pa mi u bl vas uzimamo,pa sad na proljece...skontajte se vec jednom kad ce nam kraj doći

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 13 nov 2010, 19:51

Ja i par mojih jarana sad stigosmo iz BL. Utakmica ništa posebno. Eto oni bolji za jedan gol. Suđenje onakvo kako smo i navikli od našeg Dominikovića :D ali jbg mi nismo ni zaslužili gol.
Publika dosta korektna. Sr anja su poćela kad su manijaci poćeli sa onom pjesmom o četnicima. Gadno izgleda ovih -8.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 13 nov 2010, 19:52

blrs je napisao/la:ovdje sve neki vidovnjaci :o .vidjece te na kosevu,pa travniku,pa vamo,pa tamo,pa mi u bl vas uzimamo,pa sad na proljece...skontajte se vec jednom kad ce nam kraj doći

Borac je danasnjom pobjedom postao sampion i do kraja treba samo da kuci uzme bodove i da zavrsi posao! :idea:

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 13 nov 2010, 19:53

zeljovac87 je napisao/la:Ja i par mojih jarana sad stigosmo iz BL. Utakmica ništa posebno. Eto oni bolji za jedan gol. Suđenje onakvo kako smo i navikli od našeg Dominikovića :D ali jbg mi nismo ni zaslužili gol.
Publika dosta korektna. Sr anja su poćela kad su manijaci poćeli sa onom pjesmom o četnicima. Gadno izgleda ovih -8.
pokusaj to nacrtati mandraku &co...

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 13 nov 2010, 19:55

blrs je napisao/la:
zeljovac87 je napisao/la:Ja i par mojih jarana sad stigosmo iz BL. Utakmica ništa posebno. Eto oni bolji za jedan gol. Suđenje onakvo kako smo i navikli od našeg Dominikovića :D ali jbg mi nismo ni zaslužili gol.
NIšta ja nikom neću crtati. Mani se ti mene, molim te. Samo sam napisao kako je bilo.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 13 nov 2010, 20:07

blrs je napisao/la:
Zar bi iko ko ima vise od 16 ovako podjebavo. Bi, al **** bi.. Sta ti je ba ohladi malo.. Jesmo vam prosle godine uzeli titulu, jesmo vam u kupu tri uvalili, jesul vas manijaci poderali na tribinama danas, jesil ti svjestan da je Zeljo institucija, jesil svjestan da smo vas nekolko puta izbacili iz lige, jesili svjestan da ni kup niste trebali uzeti prosle godine nego je bio dogovor da bi sto vise ekipa iz BiH otislo u europu, jesil svjestan da neznate ni "vasu" cirilicu pisat. Ocigledno si jedino svjestan da si nesvjestan :evil: :evil:

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 13 nov 2010, 20:09

Amar_TM87 je napisao/la:
blrs je napisao/la:
Zar bi iko ko ima vise od 16 ovako podjebavo. Bi, al **** bi.. Sta ti je ba ohladi malo.. Jesmo vam prosle godine uzeli titulu, jesmo vam u kupu tri uvalili, jesul vas manijaci poderali na tribinama danas, jesil ti svjestan da je Zeljo institucija, jesil svjestan da smo vas nekolko puta izbacili iz lige, jesili svjestan da ni kup niste trebali uzeti prosle godine nego je bio dogovor da bi sto vise ekipa iz BiH otislo u europu, jesil svjestan da neznate ni "vasu" cirilicu pisat. Ocigledno si jedino svjestan da si nesvjestan :evil: :evil:
Iako je ovo (boldovano) živa istina nije nešto sa čim se ja ponosim.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 13 nov 2010, 20:12

pokusaj to nacrtati mandraku &co...[/quote]
Zar bi iko ko ima vise od 16 ovako podjebavo. Bi, al **** bi.. Sta ti je ba ohladi malo.. Jesmo vam prosle godine uzeli titulu, jesmo vam u kupu tri uvalili, jesul vas manijaci poderali na tribinama danas, jesil ti svjestan da je Zeljo institucija, jesil svjestan da smo vas nekolko puta izbacili iz lige, jesili svjestan da ni kup niste trebali uzeti prosle godine nego je bio dogovor da bi sto vise ekipa iz BiH otislo u europu, jesil svjestan da neznate ni "vasu" cirilicu pisat. Ocigledno si jedino svjestan da si nesvjestan :evil: :evil:[/quote]

Iako je ovo (boldovano) živa istina nije nešto sa čim se ja ponosim.[/quote]
Ni ja se tim ne ponosim, ja se ponosim zalaganjem igraca, borbenoscu, titulom, europom al ovo gore je samo odgovor ovom, neznam ni kako da ga nazovem.

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 13 nov 2010, 20:17

Amar_TM87 je napisao/la:pokusaj to nacrtati mandraku &co...
Zar bi iko ko ima vise od 16 ovako podjebavo. Bi, al **** bi.. Sta ti je ba ohladi malo.. Jesmo vam prosle godine uzeli titulu, jesmo vam u kupu tri uvalili, jesul vas manijaci poderali na tribinama danas, jesil ti svjestan da je Zeljo institucija, jesil svjestan da smo vas nekolko puta izbacili iz lige, jesili svjestan da ni kup niste trebali uzeti prosle godine nego je bio dogovor da bi sto vise ekipa iz BiH otislo u europu, jesil svjestan da neznate ni "vasu" cirilicu pisat. Ocigledno si jedino svjestan da si nesvjestan :evil: :evil:[/quote]

Iako je ovo (boldovano) živa istina nije nešto sa čim se ja ponosim.[/quote]
Ni ja se tim ne ponosim, ja se ponosim zalaganjem igraca, borbenoscu, titulom, europom al ovo gore je samo odgovor ovom, neznam ni kako da ga nazovem.[/quote]

Ma pusti ovaj još i dobar. Kad dođe onaj fašista Rba vba ili kako već. E taj me opasno zabrinjava svojim postovima. Srećom nisam sreo njemu slićne danas u BL.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 nov 2010, 20:18

Amar_TM87 je napisao/la:
blrs je napisao/la:

$ $ на $ претраге, $ " $ за &, & ?, % ? $ " ову ", јер ? $ " " $ ?...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 13 nov 2010, 20:20

nazovi ga papak to mu je pravo ime :lol: :lol: :lol: :lol:

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 13 nov 2010, 20:21

$ $ на $ претраге, $ " $ за &, & ?, % ? $ " ову ", јер ? $ " " $ ?...[/quote]
Mi o Lesinaru a lesinar na temu :D :D Hvala i hocu ;) Al sam mislio iako sam glup da pokrenem nesto u svrhu vaseg obrazovanja da naucite cirilicu i kako se pise.. Hvala, cao, tvoji me postovi nezanimaju niti misljenja takvih slicnih tebi.

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 13 nov 2010, 20:22

$ $ на $ претраге, $ " $ за &, & ?, % ? $ " ову ", јер ? $ " " $ ?...[/quote]

inace rba je grupa nastala kad i lesinari jelde???
cuo sam do su to bili bogati klinci koji su kupovali pirotehniku i furali se
ovo sam cuo od momka koji je u lesinarima od nastanka momak koji je stajao uz koncara
mrzim guzonjine sinove
ajmo fajront odavde maleni

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 13 nov 2010, 20:30

Ma pustite frikove. RBA pod hitno popiti terapiju
Ovakvih ima na sve strane. Budala pa ga je bi. Nego koga od pojačanja. Danas sam u BL ćuo da bi mogli i našeg Avdukića pokupiti.Da im uzmemo Turčina. :) Njemu ugovor traje do kraja sezone pa se nešto šuškalo o njemu.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 nov 2010, 20:31

' ја ' ? $ - $ $ % јер се $ $ $ је УЕФА ? " о ¥ у еуро "... Па то у " &, ? $ $ & $ ? & " ? & $ се " ? " & у $ је ? ' " "...

&, за & ? "...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.