Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

htcxone
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la htcxone » 24 apr 2013, 15:12

Ponos Torina je napisao/la:Lulic bi bio najbolje rijesenje sto se lijeve strane tice :) :) Najvece pojacanje bi bio odlazak Marotte :lol: 8-) :mrgreen: Samo da nedovodimo Brazilce i Argentince u ekipu i bice super :)
upravo to :)
ako dovedemo vise od JEDNOG brazilca il argentinca u ekipu nigdje nas nema, jedan se i moze trpiti al cim su dvojica eto ti raspada... :)
lulic je i po meni super rjesenje prava radilica sa sjajnim centarsutem i dobrom brzinom, zna postici i gol i moze igrati bukvalno SVE
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 apr 2013, 15:19

Lulić apsolutno da.. bio bi solidno pojačanje, igrač koji može da odgovori zadacima na više pozicija u timu kad zatreba.

Ibra će doći koliko će Ronaldo da se vrati u Manču ove polusezone, novinari napucavaju...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 apr 2013, 15:20

htcxone je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Lulic bi bio najbolje rijesenje sto se lijeve strane tice :) :) Najvece pojacanje bi bio odlazak Marotte :lol: 8-) :mrgreen: Samo da nedovodimo Brazilce i Argentince u ekipu i bice super :)
upravo to :)
ako dovedemo vise od JEDNOG brazilca il argentinca u ekipu nigdje nas nema, jedan se i moze trpiti al cim su dvojica eto ti raspada... :)
lulic je i po meni super rjesenje prava radilica sa sjajnim centarsutem i dobrom brzinom, zna postici i gol i moze igrati bukvalno SVE
Upravo tako oni bi samo narusili atmosferu u klubu uvjek su nesto nezadovoljni,nije im sve po mjeri itd....
Treba pametno raditi i dovesti igrace koji su potrebni da bi ti mbio kvalitetniji bar jednog ali vrijednog nego otpatke drugih klubova i starudije....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 24 apr 2013, 15:20

Sta reci?Ma sa Lulicem po Ligu Prvaka,ni Mourinho nas ne zaustavi,haha cuj Lulic,bolje kupit 1 klasu svake godine i tak gradit ekipu,nego kamaru polovnjaka svako ljeto,al et sta ja znam.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 apr 2013, 15:27

Kod Contea uvijek malo primjetna Lippijeva filozofija. I onomad u onoj strašnoj ekipi nije bilo previše zvijezda... sačinjavali su je igrači koji su bili kvalitetni ali imali ogromnu želju za uspjehom i pobjedama.

Iuliano, Birrindelli, Porrini, Rampulla, Padovano onako na brzinu ih se sjetih.

Lulić može igrati i desno i lijevo, može beka, može krilo, polivalentan a to Conte očito voli... imao bi više opcija za više postavki 4-3-3 ili 3-5-2... neka solidnih igrača, trebaju ovom Juveu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 apr 2013, 15:29

Sta sad ispada Lulic polovnjak :lol: :lol: :roll: :roll: svasta ce covjek cut ovdje,pa igraca poput Lulica ima malo na ovom svijetu i takvi igraci su najzahvalniji pogotovo kada je timski rad u pitanju,covjek koji sve stize da uradi koji pokriva citav teren i on je polovnjak neki :roll: :roll: :cry:

Samo molim boga da mi Hernanesa ne dovede Marotta idiot to bi sve pokvarilo u klubu,sve sto se gradilo u ovih par godina,tim bi se raspao i bacili bi pare na idiota....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 24 apr 2013, 15:31

Dobar je Lulić, ja sam za.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 24 apr 2013, 15:44

Netreba nam Lulic.. Nadam se da ovo nije istina..

Kad ce vise taj derby..... :twisted:

FORZA JUVE
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 apr 2013, 15:50

Ni ja nisam za Lulića, prosječan igrač.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 apr 2013, 15:53

a za koga jeste na lijevom beku? vec 10x pitam i niko da navede igraca koji bi nas pojacao, nevalja Lulic, Kolarov itd itd?

koji to bocni valja za nas ( osim Pelusa naravno) posebno ako ostane 3-5-2 jer eto mozda bi Radu valjao u 4-3-3 , Bejl jedino - suvisno je i komentarisati nase sanse da ga dovedemo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 apr 2013, 15:54

De ba momci, drag je i meni Lula jer je nas ali daleko od toga kako je on kalibar za Juventusa, titule i jurisa na CL. On je po meni za Lazia, Rome, Fiorentine.... takvih timova. Koji mogu imati solidne sezone cak i u kontinuitetu ali titula im uvijek ostaje samo san. Neko gore napisa, bolje je dovesti jednog provjereno kvalitetnog igraca po godini dana nego gomilati polovnjake. Nebih rekao da je Lulic polovnjak, ima potencijal sigurno ali tesko da on ikada moze izrasti u igraca vrijednog institucije kakav je Juventus. Umjesto da "lovite" Lewandowskog ili neko pojacanje za napad vi se povezujete sa Lulicem....

@ultrasstyle_tz

Alex Sandro, Leighton Baines, Daley Blind, Jetro Willems... Ako vec trazis solidnog beka, mladog a da puca od potencijala. Mozda jedino Baines ne moze da se uklopi u ovu recenicu ali je on vec dokazao klasu u Engleskoj ligi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 24 apr 2013, 16:05

Rooney88 je napisao/la:De ba momci, drag je i meni Lula jer je nas ali daleko od toga kako je on kalibar za Juventusa, titule i jurisa na CL. On je po meni za Lazia, Rome, Fiorentine.... takvih timova. Koji mogu imati solidne sezone cak i u kontinuitetu ali titula im uvijek ostaje samo san. Neko gore napisa, bolje je dovesti jednog provjereno kvalitetnog igraca po godini dana nego gomilati polovnjake. Nebih rekao da je Lulic polovnjak, ima potencijal sigurno ali tesko da on ikada moze izrasti u igraca vrijednog institucije kakav je Juventus. Umjesto da "lovite" Lewandowskog ili neko pojacanje za napad vi se povezujete sa Lulicem....
e nek je lewan wc igrac... kad bi dosao on kao "pojacanje" ja bih prestao gledati fudbal...toliko ... meni izvikan i prosjecan igrac za njega su ibra,edin falcao itd izmislili fudbal
lulic ne valja a dobar nam je padoin, pdc ili asamoah , lulic je izmislio igru na lijevoj strani za svu trojicu, asamoah je za sredine, nije za krilo.... po mnogima jedan od 3 najbolja igraca lazia u ovoj sezoni

31 31 31 31 31 31 31

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 apr 2013, 16:08

htcxone je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:De ba momci, drag je i meni Lula jer je nas ali daleko od toga kako je on kalibar za Juventusa, titule i jurisa na CL. On je po meni za Lazia, Rome, Fiorentine.... takvih timova. Koji mogu imati solidne sezone cak i u kontinuitetu ali titula im uvijek ostaje samo san. Neko gore napisa, bolje je dovesti jednog provjereno kvalitetnog igraca po godini dana nego gomilati polovnjake. Nebih rekao da je Lulic polovnjak, ima potencijal sigurno ali tesko da on ikada moze izrasti u igraca vrijednog institucije kakav je Juventus. Umjesto da "lovite" Lewandowskog ili neko pojacanje za napad vi se povezujete sa Lulicem....
e nek je lewan wc igrac... kad bi dosao on kao "pojacanje" ja bih prestao gledati fudbal...toliko ... meni izvikan i prosjecan igrac za njega su ibra,edin falcao itd izmislili fudbal
lulic ne valja a dobar nam je padoin, pdc ili asamoah , lulic je izmislio igru na lijevoj strani za svu trojicu, asamoah je za sredine, nije za krilo.... po mnogima jedan od 3 najbolja igraca lazia u ovoj sezoni
Ja o Poljaku jer njega mozes dovesti za 20-tak milioncica zahvaljujuci retardiranoj upravi BvB-a. Ugrabi ti eto Falcaoa za te pare ako mozes, spomenik bi ti digli u sred Torina. :mrgreen: Mislio sam opcenito kako vam treba napadac a Lewat je sigurno odlican izbor. Ne pije prijatelju vode ta tvoja kako je prosjecan igrac, sa klasicnog spica jedino je statistika bitna, klasicnog. Lewat ima odlicnu i to dokazuje kako je vec sada WC napadac. Bas kao i Edin, Ibra ili Falcao. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 24 apr 2013, 16:49

lewa jeste dobar napadac ali nista nebi donio juveu jer osim guranja lopte između dvije stative nista drug ne zna da ti oci ispadnu :)
dok imas ove ostale nabrojane koji imaju mnogo prednosti nad lewom...
E sad drga je prica NOVAC :) jbg za te pare (20 mil) mozemo dovesti ibru i platiti mu jednu sezonu u naprijed :D a realno je ibra jedno 10 stepenica iznad lew

31 31 31 31 31 31 31

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 apr 2013, 16:59

Za 20 miliona da dovedes Ibru i platis ga trogodisnjim ugovorom, recimo? :? Kako je to moguce? Tesko brate. Slazem se ja s tobom kako je Ibra kvalitetniji napadac od Poljaka, to ne sporim cisto da se razumijemo. Zlatan ima 31 godinu, kostao bi vise od 20 milki a plus mu moras dati masnu platu. Kostao bi on vise od Lewandowskog sigurno, pristojno vise. A to da Poljak ne zna nista van peterca se i nebih slozio, poceo je itekako i da se vraca po loptu te ucestvuje u akcijama BvB-a, ima nevjerovatan njuh za gol i mislim da bi odlicno legao Juventusu. Sta ce biti od svega vidjet` cemo, nek` dodje ko god samo nek` trpa i da Juve i iduce godine bude prvak. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 apr 2013, 17:18

ma bolji je i Levandovski od nasih napadaca, ali i on je nerealna meta jer imat ce u Bajernu ili gdje vec sigurno vise od 7 miliona platu plus i obesetecenje od 25 miliona je upitno za Juventus.

taj igrac ne spada u realne domete Juventusa, Ibra sa OGROMNIM smanjenjem plate na max 7-8 miliona ( a nesto ne vjerujem da ce tip covjeka koji fudbal igra samo za pare na to pristati) i obesetecenjem do 15 miliona je maksimalan domet Juventusa...

transfera vecih od 20 miliona tesko da ce biti, zbog Marotinog kukavicluka i/li zbog lose finansijske pozicije kluba. Takodjer, treba rijesiti i par hitnijih pozicija od napadaca ( LB i krilo) tako da prevelikog trosenja nema.

sto se tice kvaliteta pojacanja i igraca koji se povezuju sa Juventusom, ovdje je tesko realno diskutovati na ovoj temi jer jedan Markizio je wc igrac, Peluso i Padoin su bolji od Kolarova i Lulica, Matri od Levandovskog i Gomeza itd itd

ps sta je sa Polija , da li je taj transfer 100% zavrsen i samo prolongiran za ljeto jer se nije stigao zavrsiti u januaru ili je to odgodjeno?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 24 apr 2013, 17:48

Lik sa Sky Deutchland istice da se Juve interesuje za Robbena, eh sto imam osjecaj kad bi dosao da bi se odmah povrijedio kod nas, :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 apr 2013, 17:54

ultrasstyle_tz je napisao/la: transfera vecih od 20 miliona tesko da ce biti, zbog Marotinog kukavicluka i/li zbog lose finansijske pozicije kluba. Takodjer, treba rijesiti i par hitnijih pozicija od napadaca ( LB i krilo) tako da prevelikog trosenja nema.
Ne moze to nikako bit bitnije od napadaca :D

Ma treba neko ko ce bit koristan i protiv bunkera a ne samo neko ko ce trpati kada mu se sve na tanjiru ponudi.
Alessandro Del Piero !

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 24 apr 2013, 18:01

Ovo ljeto ce se opet potrositi oko 50 mil.€, a posljednje dvije sezone smo preko 80 mil.€ trosili.
Dosta smo bolji finansijski, najvise zbog LP i TV prava, uskoro izlazimo iz minusa i vi kazete da je finansijsko stanje kluba lose.

Najlakse je uvaliti se u kredite i dugove od preko 200 mil.€ pa se kajati za par godina nakon sto rezultati ne budu konstantni. Vrlo lako se sve moze obiti o glavu kad se vodi takva politika.

Ovo sto mi sada imamo i ova uzlazna putanja je sjajna. Marotta jeste skrt, ali sve je to dio Agnellijeve taktike i politike kluba koja nas sigurno vodi u vrh Evropskog nogometa.

Rijesiti cemo se otpadaka, dovesti cemo stopera, lijevog beka i jos jednog napadaca (za kojeg ne znam hoce li biti klasa jer vec imamo dvojicu sjajnih poluspiceva Giovinco/Vucinic od kojih ce jedan biti na klupi, a drugi igrati iza Llorentea). Odradit ce se Mercato na najbolji nacin jer sigurno se iduce sezone ide po Ligu Prvaka.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 24 apr 2013, 19:03

http://football-italia.net/33463/when-ibra-left-juve

“I won’t judge, but I’ll just say that at the time, the moment we went into Serie B, he did everything possible to show he wanted to leave,” former director Secco told TMW.

Nije potreban , jeste da je najbolji , al nek' ide negdje drugo radije bih gledao LLorente-a i Vučinića...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.