Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la bavarian_bk » 03 sep 2010, 01:39

Luksemburg je Evropski Dubai ;)

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 03 sep 2010, 18:51

Ma Luxemburg je vojvodina, bogata zemlja, lijepa, a mala pravo. Država smještena između Belgije, Francuske i Njemačke, vjerovatno dosta turista sto dolaze u ove tri zemlje dodju i u ovo vojvodstvo. Inače Luxemburg je treća najmanja država u Evropi, koja ima da primi petaka od nas.

SRETNO ZMAJEVI.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 03 sep 2010, 20:33

da sad cujem one koji su kritikovali Papeta i nase zlatne momke :D koliko dobro igramo imam vremena da skoknem n forumu :D
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 sep 2010, 21:17

"Lulić nema pojma", "Pjanić ne može sa Misketom", "Ibro nema mjesta u prvih 11", "Nadarević van forme", "Ibišević krampa", "Sušić će nas uništiti svojom taktikom"
....su samo neki od stručnih komentara pred ovu utakmicu.
100% sportski i krajnje opušten potpis

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 03 sep 2010, 22:22

i jos se niko ne javlja i nedaje komentar :D
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 03 sep 2010, 22:34

Evo javljam se ja koji sam pozitivac sto se tice Sušića i naših 11 zmajeva. Znači, sve ste mogli vidjeti, rutinska pobjeda, da nam je trebalo vise golova dali bi jos, ovako, nakon 3:0, opuštena varijanta i babo ručo. Svaka čast svima.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2010, 23:33

RiNo je napisao/la:"Lulić nema pojma", "Pjanić ne može sa Misketom", "Ibro nema mjesta u prvih 11", "Nadarević van forme", "Ibišević krampa", "Sušić će nas uništiti svojom taktikom"
I sad cekaju svoju priliku do slijedeceg susreta. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 04 sep 2010, 00:35

RiNo je napisao/la:"Lulić nema pojma", "Pjanić ne može sa Misketom", "Ibro nema mjesta u prvih 11", "Nadarević van forme", "Ibišević krampa", "Sušić će nas uništiti svojom taktikom"
zaboravio si: "kako cemo protiv luksa ako nemozemo ni katar dobiti"
i komentara tog tipa je bilo dosta

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 04 sep 2010, 00:49

Ja sam i dalje skeptik kad je Susic u pitanju, ali o igracima uglavnom sve najbolje... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 sep 2010, 00:54

Da,i svi su nas razuvjerili impresivnom partijom protiv Luksemburga :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 sep 2010, 00:57

Dylan Dog je napisao/la:
sta je sad, ne valja ni kad pobjedimo? jeli bilo ispod vasih ocekivanja? sta ste ocekivali, 20:0?

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 04 sep 2010, 00:58

Igrali smo protiv 117 reprezentacije na svijetu,jedne od najlošijih u Europi, a ne protiv Brazila :D
Ja i dalje stojim iza toga da su Sušić i trenerski posao 2 različita svijeta.
Koliko mi je drag kao igrač,toliko ga ne podnosim kao trenera, jer nema kvalitet. Volju ima ali kvalitet ne. A zašto je ne bi imao kada će mu to biti odskočna daska,kako on kaže.
I haman,ako protiv ovakve raspadnute Francuske izvuče bod u utorak, povući ću sve što sam rekao protiv njega,i zakačit ću njegov avatar do kraja kvalifikacija,a fakat će mi biti teško :D :lol:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 sep 2010, 01:01

calcio je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
sta je sad, ne valja ni kad pobjedimo? jeli bilo ispod vasih ocekivanja? sta ste ocekivali, 20:0?
Ja sam zadovoljan,od ovih svih nabrojanih stvari jedino bi se mogao djelom sloziti sa "Ibro nema mjesta u prvih 11",mada meni je postao nesimpatican sa svojim igrama na beku gdje ga ne zelim nikada vise vidjeti,kao vezni mi ne smeta,ali uopste govoreci ne smatram pobjedu protiv Luxemburga nikakvim mjerilom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2010, 01:09

neko_iz_mase je napisao/la:
Igrali smo protiv 117 reprezentacije na svijetu,jedne od najlošijih u Europi, a ne protiv Brazila :D
Ja i dalje stojim iza toga da su Sušić i trenerski posao 2 različita svijeta.
Koliko mi je drag kao igrač,toliko ga ne podnosim kao trenera, jer nema kvalitet. Volju ima ali kvalitet ne. A zašto je ne bi imao kada će mu to biti odskočna daska,kako on kaže.
I haman,ako protiv ovakve raspadnute Francuske izvuče bod u utorak, povući ću sve što sam rekao protiv njega,i zakačit ću njegov avatar do kraja kvalifikacija,a fakat će mi biti teško :D :lol:
A u slucaju pobjede?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 sep 2010, 01:13

Dylan Dog je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Ja sam zadovoljan,od ovih svih nabrojanih stvari jedino bi se mogao djelom sloziti sa "Ibro nema mjesta u prvih 11",mada meni je postao nesimpatican sa svojim igrama na beku gdje ga ne zelim nikada vise vidjeti,kao vezni mi ne smeta,ali uopste govoreci ne smatram pobjedu protiv Luxemburga nikakvim mjerilom.
dobro, nije mozda neko mjerilo ali ne vidim ni nekog razloga za kritiku. lagana pobjeda sa pola snage, dobro postavljena ekipa, ofanzivni bekovi.... poslije svega sto su sve pisali "kriticari" ipak nije lose.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 04 sep 2010, 01:17

harishp je napisao/la: A u slucaju pobjede?
Ja sam uvijek za kompromis. U slučaju pobjede biraj šta hoćeš. Tebi puštam na izbor :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 sep 2010, 01:18

Dobro, nije mjerilo, i ja se djelomično slažem. Ali kako je onda mjerilo prijateljska utakmica? Nemojte hipokrizije, ba, sad :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 sep 2010, 01:20

Ja vjerujem u Lulića, ali manje nakon ove utakmice. Preloš je bio večeras. On i Rahimić su baš bili loši. Ma haman ništa od ovih pobrojanih citata nije večeras demantovano, iako ne stojim ni iza jednog od njih.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 sep 2010, 01:23

Cuj ovog Rahimic los. To je igrac bez kojeg nasa selekcija ne moze igrati, dokaz je Katar. Veceras je odradio svoj posao fenomenalno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 sep 2010, 01:26

Fakat, i ja se pitam gdje Rahimića nađe. Odradio svoje na terenu po meni odlično, uvijek na pravom mjestu, bez komplikacija, jedan porešan pas za cjelu utakmicu koliko sam upratio.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Bing [Bot] i 20 gostiju.