Kada navijaš za najveći klub na svijetu, ništa drugo ti ne preostaje.Gefufna je napisao/la:Ti si ovdje najprepotentniji, ha? Chopor tag je na tebi, radujemo se predstojecoj Utd sezoni, bit ces poparen.Nitro je napisao/la:Doveli smo jedinog igrača Juventusa koji je mogao upasti u naših prvih 11. Možda još Bonucci i to je to. Ostali bi bilo dobri za rotacije.Format je napisao/la:Treba jos 120 za Dybalu ponudit hah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Čitam i ne vjerujem kako ljudi razmišljaju ...Baader je napisao/la:I da, shizologika juventina na forumu ne poznaje granice. Kada je zbog novca prije 4 godine izabrao Juventus onda je bio ok, sada kad se vraća kući onda je plaćenik. Platiš 95 miliona Higuaina, master si transfera, platiš 110 miliona Pogbu - kupuješ uspjeh. Ekipica treba kolektivno apaurin prije ulaska na forum spucat, ovo je nepodnošljivo, onaj jedan napisao da nije Higuain koštao 95 miliona, nego klauzula, a to nije isto
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Svake godine ostat bez najboljeg igraca nije fino koliko god se mi lagali ovde
Zeljeznicar! 1921 !
Kako ne preostaje, uvijek mozes poceti navijati za neki klub koji osvaja i trofeje.Nitro je napisao/la:Kada navijaš za najveći klub na svijetu, ništa drugo ti ne preostaje.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
E sad si se osramotio.Gefufna je napisao/la:Kako ne preostaje, uvijek mozes poceti navijati za neki klub koji osvaja i trofeje.Nitro je napisao/la:Kada navijaš za najveći klub na svijetu, ništa drugo ti ne preostaje.
-
reddevil96
- Kontakt:
Milan ima 7 lige prvaka i 18 internacionalnih trofeja, najviše od europskih klubova i igrali su u Milanu veći igrati nego u juveu ( kaka Ronaldo Ronaldinho...) sad je Milan u krizi pa je juve daleko bolje trenutno ali nebi rekao da su kroz povijest veći klubGefufna je napisao/la:Tebi kao najmladjem ovdje chopor obecava amnestiju.reddevil96 je napisao/la:Tesko da je juve najveći u Italiji
Sent from my iPhone using Tapatalk
Milan će još dugo biti najveći talijanski klub (iako simpatišem Inter), jer je 7 mnogo veće od 2 ... a niti jedna od ovih cifara se neće u dogledno vrijeme pomijerati naprijed.
United se ne može porediti niti sa njima niti sa bilo kojim drugim klubom, jer je davno prestao biti samo 'klub' i zato je uz Real ubjedljivo najveći na svijetu.
United se ne može porediti niti sa njima niti sa bilo kojim drugim klubom, jer je davno prestao biti samo 'klub' i zato je uz Real ubjedljivo najveći na svijetu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Momci nemoj da vam se mi nakačimo na temu 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Navijači drugog najvećeg kluba na svijetu su uvijek dobro došli, ali ove Juventine ne gotivimo.Lillard je napisao/la:Momci nemoj da vam se mi nakačimo na temu
I 34 je vece od boli me qrac.
"Klub" > Mas Che Un Club
Mancesterski sizofrenici.
"Klub" > Mas Che Un Club
-
reddevil96
- Kontakt:
32 titule imaju a ne 34Gefufna je napisao/la:I 34 je vece od boli me qeac.![]()
"Klub" > Mas Che Un Club
100, 120 - isti klinac.
Mino Raiola's percentage in the Pogba deal will be paid by Juventus.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Moze zezancija uvijek ali ne treba pretjerati I zatrpati temu. Nitro vas navlaci mangupski a vi se primate rutinski. Ja cekam vijesti o transferu a ono vi opleli o irelevantnim temama.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma pristat ce sad na sve, rate pritisnule sa svih strana 
100% sportski i krajnje opušten potpis
Kakve vijesti, zar nije sve gotovo i blah, blah, blah?Rooney88 je napisao/la:Moze zezancija uvijek ali ne treba pretjerati I zatrpati temu. Nitro vas navlaci mangupski a vi se primate rutinski. Ja cekam vijesti o transferu a ono vi opleli o irelevantnim temama.
U dobrim smo odnosima sa Perezom, prebit cemo slijedece sezone tih 25M vec nekako. #HalaMadridPoliceman je napisao/la:Mino Raiola's percentage in the Pogba deal will be paid by Juventus.
Ocigledno da nije gotovo, Pogba je igrac Juventusa a bgmi sjeti se da je on jos par puta "presao u United" ovo ljeto.Gefufna je napisao/la:Kakve vijesti, zar nije sve gotovo i blah, blah, blah?Rooney88 je napisao/la:Moze zezancija uvijek ali ne treba pretjerati I zatrpati temu. Nitro vas navlaci mangupski a vi se primate rutinski. Ja cekam vijesti o transferu a ono vi opleli o irelevantnim temama.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
reddevil96
- Kontakt:
Paul Pogba has just landed in Los Angeles. It is currently 13:30 local time. (FF)
Govore da ce tamo imati medicinski pregled , ne znam zasto je zbog toga morao u la ici a ne ostati u Miamiju ili u manchester obaviti
Govore da ce tamo imati medicinski pregled , ne znam zasto je zbog toga morao u la ici a ne ostati u Miamiju ili u manchester obaviti
http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/mouri ... zda/201761
Lista identicna i na Skyu, dakle cistika. Jedino mi zao Mensaha ako je ovo istina, ostali manje vise mogu da lete. Klinjo je bio sjajan u vecini prilika koje mu je LVG dao. Cak mi je i za veoma dragog Bastiana teska srca... Ali evidentno je da to vise nije taj nivo. Ne znam da li bi mozda pod Joseom uspio da povrati dio forme, ali ocito da su godine, ozljede, mozda malo i zasicenje obavile svoje. Nazalost.
Lista identicna i na Skyu, dakle cistika. Jedino mi zao Mensaha ako je ovo istina, ostali manje vise mogu da lete. Klinjo je bio sjajan u vecini prilika koje mu je LVG dao. Cak mi je i za veoma dragog Bastiana teska srca... Ali evidentno je da to vise nije taj nivo. Ne znam da li bi mozda pod Joseom uspio da povrati dio forme, ali ocito da su godine, ozljede, mozda malo i zasicenje obavile svoje. Nazalost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.