Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- 1988risha
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Ma bezveze,pisu kako imamo zastavu žuto i plavo,a igramo u dresovima bijelim ili plavim,što će reći oslanjamo se na onu prvu zastavu ILI TI GA LJILJANKU... 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Otkud nam pare za orginal.Rustem je napisao/la:Nije ovo orginal Adidas, nema cetri linije.
Donnie Darko je napisao/la:Otkud nam pare za orginal.Rustem je napisao/la:Nije ovo orginal Adidas, nema cetri linije.

Ervin Zukanovic
Sirotinja smo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
gdje li su one pare sto su dobili od FIFA-e 

15.10.2013.
Ovaj desni je buduci DMF sa Besicem u repci!klasik je napisao/la:
Mladi reprezentativci, Kenan Piric i Gojko Cimirot.
Mislim da se vidi polo majica i gornji dio trenerke.
1946
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel taj desno onaj 25-ica iz Sarajeva? Ne pratim nasu ligu nikako, ali mi se strasno svidio u finalu kupa ovdje na Bilinom. Strasan igrac.
To je taj,Gojko Cimirot.Donnie Darko je napisao/la:Jel taj desno onaj 25-ica iz Sarajeva? Ne pratim nasu ligu nikako, ali mi se strasno svidio u finalu kupa ovdje na Bilinom. Strasan igrac.
1946
A ovaj lijevi nasljednik Asmira BegovicaHead je napisao/la:Ovaj desni je buduci DMF sa Besicem u repci!klasik je napisao/la:
Mladi reprezentativci, Kenan Piric i Gojko Cimirot.
Mislim da se vidi polo majica i gornji dio trenerke.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Trebo si gledat revans da ti se jos vise svidi..Donnie Darko je napisao/la:Jel taj desno onaj 25-ica iz Sarajeva? Ne pratim nasu ligu nikako, ali mi se strasno svidio u finalu kupa ovdje na Bilinom. Strasan igrac.

istice se isto da Schweinsteigera dovedes u nasu ligu ...
Vidis pitara kako reaguju kad ga spomenes

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
I skontao sam otprilike da tako nešto piše, ali je konstatacija niđe veze. Lafo dres mora korespondirati bojama zastave.1988risha je napisao/la:Ma bezveze,pisu kako imamo zastavu žuto i plavo,a igramo u dresovima bijelim ili plavim,što će reći oslanjamo se na onu prvu zastavu ILI TI GA LJILJANKU...
Emerici Gudelji diljem foruma, jesmo li zadovoljni? Mozemo li halaliti savezu?
Koja romantika od opreme

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Kako mocno izgledamo u novoj opremi 

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Legea

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 01 jun 2014, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
klasik je napisao/la:[youtube][/youtube]Kaunas je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Blackwargreymon, CAGarfia, Drum, Google Adsense [Bot], hurem, invincible1921, Proximic, signalidunapark, Sveti, UtdBiH21 i 94 gosta.