Suti i gledaj nas kako uzimamo ovo prvenstvoSarajlijc@ je napisao/la:Smijesno na koji nacin ce vasa uprava izgubiti prvo mjesto.

Moderator/ica: GracanicaAA
Suti i gledaj nas kako uzimamo ovo prvenstvoSarajlijc@ je napisao/la:Smijesno na koji nacin ce vasa uprava izgubiti prvo mjesto.
Trener je itekako bitan za ekipu koja izgleda sve manje podnosi pritisak. Biscani ako su trebali zamijeniti trenera to su morali puno prije uraditi jer su i sami postavili neiskusnog trenera (sad prave alibi za eventualni neuspjeh), diletantski potez uprave Jedinstva, pogotovo u zavrsnici prvenstva, gdje igraci Jedinstva bas i nemaju profesionalni odnos (kao i velika vecina igraca ovog ranga takmicenja) da bi neki trener mogao uticati na njih. Mislim da je ovo veliki zayeb ljudi koje vode Jedinstvo.gollum je napisao/la:ma nije im trener sad toliko ni bitan, ali bi bilo puno bolje da imaju konstantu i trenera koji će znati šta mu nedostaje za PL. ovako će između sezona dovesti nekog ko ne poznaje ekipu, vjerovatno dovesti dosta novih igrača, pa dok se poslože i snađu, već će biti u grčevitoj borbi za opstanak.
vitez je dao pravi primjer kako ući u viši rang - ostaviti trenera i okosnicu ekipe.
Ti izgleda ne znas nista smisleno napisati, samo sam konstatirao ono sto ste trebali ranije uraditi, a ne sada. Ja sam momak taj koji vam je prvi govorio za vaseg trenera, ali ako je vasa uprava dala Smajlagicu priliku, trebali su ga podrzati do kraja, a ne covjeka ovako omalovaziti, mozda bi ste dobili dobrog trenera i ulazak u PL. Ovako ste potrosili covjeka, a i mozda prolongirali ulazak u PL.NKJ je napisao/la:Eto, naša Uprava već daje opravdanje za neuspjeh. Hahaha. Koje gluposti. Ali dobro, mislite šta hoćete.
Ovaj potez opravdavam, samo problem je što je trebao doći puuno jači trener, ali opet, dobro i ovako. Igrači su zadnjih nekoliko utakmica igrali kao mrtvi, a to je do trenera. Igrati znaju sigurno, i sad im samo treba neko novi da pokažu to.
Ovo sam prije napisao, a bas ti mi ovako odgovorio, izgleda vasa uprava cita ovaj PDFNKJ je napisao/la:Boli te k. za našim trenerom. I mi se ne borimo za Premier Ligu, nemamo sa kim.Skver je napisao/la:Gdje je sada Kecalovic, mislim da je on bio bolje rjesenje od sadasnjeg trenera, ipak se vi borite za ulazak u PL, a dali ste priliku ipak neiskusnom treneru.
Ne mozes dovesti nekog jaceg ko ne poznaje trenutno ekipu, to bi znacilo definitivno oprostaj od PL, Kare dobro poznaje ekipu i svaku utakmicu ih prati kod kuce, sigurno je da u ovom trenutku zna maksimum svih igraca i poznaje ih sviju veoma dobro, uostalom i bio je trener 7 dana i vodio ih je jednu utakmicu, bolje je on nego neki novi Katalinic da dodje koji nema pojma o ekipi, siguran sam da je ovo samo privremeno rijesenje to znaci do kraja ove sezone, ako udjemo mislim da ce doci bolji i kvalitetniji trener.NKJ je napisao/la:Eto, naša Uprava već daje opravdanje za neuspjeh. Hahaha. Koje gluposti. Ali dobro, mislite šta hoćete.
Ovaj potez opravdavam, samo problem je što je trebao doći puuno jači trener, ali opet, dobro i ovako. Igrači su zadnjih nekoliko utakmica igrali kao mrtvi, a to je do trenera. Igrati znaju sigurno, i sad im samo treba neko novi da pokažu to.
jarane,de ako mogu fino da te zamolim da promjenis avatar...Interista je napisao/la:Igraci nisu htjeli cvrstu ruku iak one opravdam ni Evija jer realno igra je bila 0 ali nije dao izlaz po diskotekama do jutra i ostalo zbog toga je i otjeran Arnes htio je Evi nesto da napravi po tom pitanju ali ocito se pojedinoj gospodi to ne svidja
Eto ljudi smo nismo...staragarda je napisao/la:jarane,de ako mogu fino da te zamolim da promjenis avatar...Interista je napisao/la:Igraci nisu htjeli cvrstu ruku iak one opravdam ni Evija jer realno igra je bila 0 ali nije dao izlaz po diskotekama do jutra i ostalo zbog toga je i otjeran Arnes htio je Evi nesto da napravi po tom pitanju ali ocito se pojedinoj gospodi to ne svidja
hvala,gromada si ljudska...a ne ko sarajlijeInterista je napisao/la:Eto ljudi smo nismo...staragarda je napisao/la:jarane,de ako mogu fino da te zamolim da promjenis avatar...Interista je napisao/la:Igraci nisu htjeli cvrstu ruku iak one opravdam ni Evija jer realno igra je bila 0 ali nije dao izlaz po diskotekama do jutra i ostalo zbog toga je i otjeran Arnes htio je Evi nesto da napravi po tom pitanju ali ocito se pojedinoj gospodi to ne svidja
Dobre su Sarajlije bar onaj postotak izvornih koji su manjinastaragarda je napisao/la: hvala,gromada si ljudska...a ne ko sarajlije![]()
vratio se jedan jedini Bog sportsport foruma,haman te ruke zabolile od onog izvlacenja na stadionu,pa nisi mogao kucat,dusa dragaanonymous001 je napisao/la:steta sto nece moci igrati Malbasic protiv Bratstva ..
Trenutno korisnika/ca: BihacSN, BosnianRahatluk, Jas63Ko, legendarnadruga, nebeskasila, Nulatridva, samoposteno, Venom i 23 gosta.