NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 15 apr 2014, 16:38

Sarajlijc@ je napisao/la:Smijesno na koji nacin ce vasa uprava izgubiti prvo mjesto. :oops:
Suti i gledaj nas kako uzimamo ovo prvenstvo :D samo polako ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 apr 2014, 11:30

ma nije im trener sad toliko ni bitan, ali bi bilo puno bolje da imaju konstantu i trenera koji će znati šta mu nedostaje za PL. ovako će između sezona dovesti nekog ko ne poznaje ekipu, vjerovatno dovesti dosta novih igrača, pa dok se poslože i snađu, već će biti u grčevitoj borbi za opstanak.

vitez je dao pravi primjer kako ući u viši rang - ostaviti trenera i okosnicu ekipe.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 apr 2014, 15:22

gollum je napisao/la:ma nije im trener sad toliko ni bitan, ali bi bilo puno bolje da imaju konstantu i trenera koji će znati šta mu nedostaje za PL. ovako će između sezona dovesti nekog ko ne poznaje ekipu, vjerovatno dovesti dosta novih igrača, pa dok se poslože i snađu, već će biti u grčevitoj borbi za opstanak.

vitez je dao pravi primjer kako ući u viši rang - ostaviti trenera i okosnicu ekipe.
Trener je itekako bitan za ekipu koja izgleda sve manje podnosi pritisak. Biscani ako su trebali zamijeniti trenera to su morali puno prije uraditi jer su i sami postavili neiskusnog trenera (sad prave alibi za eventualni neuspjeh), diletantski potez uprave Jedinstva, pogotovo u zavrsnici prvenstva, gdje igraci Jedinstva bas i nemaju profesionalni odnos (kao i velika vecina igraca ovog ranga takmicenja) da bi neki trener mogao uticati na njih. Mislim da je ovo veliki zayeb ljudi koje vode Jedinstvo.
🔴⚫️

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 apr 2014, 15:35

Ajde vrijeđajte na drugim temama i pišite svašta ali nemojte svoja gofna donositi ovdje. Mi smo kriminalci eto vi ste poštenjačine, pričajte to sebi svaku noc kad krenete spavati ali nemojte naa ovdje u laz pokusati uvjeriti.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 16 apr 2014, 17:12

Eto, naša Uprava već daje opravdanje za neuspjeh. Hahaha. Koje gluposti. Ali dobro, mislite šta hoćete.
Ovaj potez opravdavam, samo problem je što je trebao doći puuno jači trener, ali opet, dobro i ovako. Igrači su zadnjih nekoliko utakmica igrali kao mrtvi, a to je do trenera. Igrati znaju sigurno, i sad im samo treba neko novi da pokažu to.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 apr 2014, 17:43

NKJ je napisao/la:Eto, naša Uprava već daje opravdanje za neuspjeh. Hahaha. Koje gluposti. Ali dobro, mislite šta hoćete.
Ovaj potez opravdavam, samo problem je što je trebao doći puuno jači trener, ali opet, dobro i ovako. Igrači su zadnjih nekoliko utakmica igrali kao mrtvi, a to je do trenera. Igrati znaju sigurno, i sad im samo treba neko novi da pokažu to.
Ti izgleda ne znas nista smisleno napisati, samo sam konstatirao ono sto ste trebali ranije uraditi, a ne sada. Ja sam momak taj koji vam je prvi govorio za vaseg trenera, ali ako je vasa uprava dala Smajlagicu priliku, trebali su ga podrzati do kraja, a ne covjeka ovako omalovaziti, mozda bi ste dobili dobrog trenera i ulazak u PL. Ovako ste potrosili covjeka, a i mozda prolongirali ulazak u PL.
NKJ je napisao/la:
Skver je napisao/la:Gdje je sada Kecalovic, mislim da je on bio bolje rjesenje od sadasnjeg trenera, ipak se vi borite za ulazak u PL, a dali ste priliku ipak neiskusnom treneru.
Boli te k. za našim trenerom. I mi se ne borimo za Premier Ligu, nemamo sa kim.
Ovo sam prije napisao, a bas ti mi ovako odgovorio, izgleda vasa uprava cita ovaj PDF :)
P.S. Apsolutno nemam nista protiv Jedinstva. Bihac i biscani su mi jako dragi i sigurno da bi volio vidjeti Jedinstvo u PL, naravno poslije Slobode.
🔴⚫️

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 apr 2014, 17:45

NKJ je napisao/la:Eto, naša Uprava već daje opravdanje za neuspjeh. Hahaha. Koje gluposti. Ali dobro, mislite šta hoćete.
Ne mozes dovesti nekog jaceg ko ne poznaje trenutno ekipu, to bi znacilo definitivno oprostaj od PL, Kare dobro poznaje ekipu i svaku utakmicu ih prati kod kuce, sigurno je da u ovom trenutku zna maksimum svih igraca i poznaje ih sviju veoma dobro, uostalom i bio je trener 7 dana i vodio ih je jednu utakmicu, bolje je on nego neki novi Katalinic da dodje koji nema pojma o ekipi, siguran sam da je ovo samo privremeno rijesenje to znaci do kraja ove sezone, ako udjemo mislim da ce doci bolji i kvalitetniji trener.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 16 apr 2014, 17:48

Igraci nisu htjeli cvrstu ruku iak one opravdam ni Evija jer realno igra je bila 0 ali nije dao izlaz po diskotekama do jutra i ostalo zbog toga je i otjeran Arnes htio je Evi nesto da napravi po tom pitanju ali ocito se pojedinoj gospodi to ne svidja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 apr 2014, 17:53

Interista je napisao/la:Igraci nisu htjeli cvrstu ruku iak one opravdam ni Evija jer realno igra je bila 0 ali nije dao izlaz po diskotekama do jutra i ostalo zbog toga je i otjeran Arnes htio je Evi nesto da napravi po tom pitanju ali ocito se pojedinoj gospodi to ne svidja
jarane,de ako mogu fino da te zamolim da promjenis avatar...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 16 apr 2014, 18:30

staragarda je napisao/la:
Interista je napisao/la:Igraci nisu htjeli cvrstu ruku iak one opravdam ni Evija jer realno igra je bila 0 ali nije dao izlaz po diskotekama do jutra i ostalo zbog toga je i otjeran Arnes htio je Evi nesto da napravi po tom pitanju ali ocito se pojedinoj gospodi to ne svidja
Eto ljudi smo nismo... ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 apr 2014, 18:38

Interista je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Eto ljudi smo nismo... ;)
hvala,gromada si ljudska...a ne ko sarajlije :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 16 apr 2014, 18:45

staragarda je napisao/la: hvala,gromada si ljudska...a ne ko sarajlije :D :D
Dobre su Sarajlije bar onaj postotak izvornih koji su manjina :D :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 17 apr 2014, 16:02

steta sto nece moci igrati Malbasic protiv Bratstva .. :(

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 17 apr 2014, 16:55

anonymous001 je napisao/la:steta sto nece moci igrati Malbasic protiv Bratstva .. :(
vratio se jedan jedini Bog sportsport foruma,haman te ruke zabolile od onog izvlacenja na stadionu,pa nisi mogao kucat,dusa draga :lol:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 17 apr 2014, 18:29

Price su to da nije dao po kafana ide poslije 11-12. Ja sam prvi vidio jednog koji je u Santosu oko 1 bio a i dalje trenira. Mozda svi nemaju isti tretman

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 18 apr 2014, 17:01

Igraci su danas u 14h otputovali na utakmicu sezone, volje i zelje za pozitivnim rezultatom ne manjka...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 18 apr 2014, 17:06

SAAAMOO SRCEEEEM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 apr 2014, 17:07

Samo hrabro. :thumbup:

Sretno momcima.

Odgovori