SrdjanBL je napisao/la:Ne znam gdje si nasao tu info. da FSRS ostaje pri svojoj odluci? Ja koliko znam ovako je nesto bilo:
"Na novinarsko pitanje da li su stavovi FSRS promijenjeni, Kovačević je odgovorio:
- Nemam hrabrost ni mehanizam da bez stava svih struktura FSRS promijenim odluku. Mišel Platini i Jozef Sep Blater do sada nisu imali pravu istinu od prethodnika u FS BiH i vjerujem da će Komitet prezentovati sve činjenice i probleme. Do održavanja Skupštine FS BiH Izvršni odbor FSRS će donijeti odluku hoće li biti potrebno održavanje Skupštine FSRS."
Kao sto sam vec rekao, imate formirano misljenje koje ne mogu i ne zelim da mijenjam... Ali bar se informisite malo sire a ne samo SAN i SS.ba, koji izvlaci zakljucke koje nemaju veze sa onim sto su ljudi rekli, ali to je vec druga tema, tema neprofesionalizma, amaterizma u novinarstvu....

Slusao sam izjavu Osima sinoc, njemu vjerujem. No nebitno.
Druze, evo vidjecemo veceras poslije ovog sastanka. Niko sretniji od mene da se usvoji statut.
Ako si citao faze UEFE. Prvo ti ide usvajanje statuta, pa se onda izabira novi Izvrsni Odbor i predsjednik koji ce se rotirati. IO po planu 6-5-4.
Ambasadori nogometa imaju za zadatak da podignu imidz BH nogometa.
Sto se tice finasija. Njemacki savez je vec ponudio pomoc a i uefa i fifa ce pomoci.
Dakle sve je krenulo na bolje, samo da se usvoji taj famozni statut i vjerujem u ove ljude koji su postavljeni u komitet da nam mogu donijeti bolje dane.
Zar treba sve da sada bacimo u vodu i totalno unistimo nogomet.
Inace, citamo se veceras, pa da vidimo sta kazu posliej ovog sastanka?