FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
Ostali ste u ligi. 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Pa opet recite Bratstvo vas izbacilo iz lige.Budite zahvalni Muji i Dasi(BRKI) a ne onim kome ste davali bodove
Ove sezone ste od Bratstva imali 6 bodova i opet nevaljamo a svi znamo 30.05.2009. 29.kolo u Banovićima ste nas baš vi istjerali iz lige zbog 6000KM.Al "ko tebe kamenom ti njega hljebom" 

Haj ne piši gluposti sviju ti. Dali ste nam 3 boda za pare, to znaju i ptice na grani, da je bilo na lijepe oči k'o što ste vi tražili ne bilo ništa od toga, a u utakmici u Banovićima ste nadigrani i to je to. Vi ste nama prodali ali ste uredno dobili pare za to, druga stvar što mi nismo htjeli to uraditi za siću. Nemoj mi majke ti prosipati te gluposti kao vi ste nas ostavili u ligi kad svi znamo da imate pik na nas. Uostalom, ja ne znam da je iko od naših pisao da nas je Bratstvo, Sloboda ili neko treći izbacio, tako da smanjite sa lupetanjem. I ovo što postoji mogućnost da Malešići ne uđu, ne vjerujem u to dok ne bude i zvanično, ali opet nismo mi krivi ako ljudi nisu finansijski spremni da istrpe ovu ligu. Nama će to dobro doći da klub ne potone još više, al' ne znam baš koliko je to dobro...BLUTUD je napisao/la:Pa opet recite Bratstvo vas izbacilo iz lige.Budite zahvalni Muji i Dasi(BRKI) a ne onim kome ste davali bodoveOve sezone ste od Bratstva imali 6 bodova i opet nevaljamo a svi znamo 30.05.2009. 29.kolo u Banovićima ste nas baš vi istjerali iz lige zbog 6000KM.Al "ko tebe kamenom ti njega hljebom"
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Valja se naviknuti na ovaj pdf Nize lige.
J.e.b.e.n.o me sramota sta uradise od j.e.b.e.n.o dobrog kluba i stabilnog Premijerligasa.
FUJ

J.e.b.e.n.o me sramota sta uradise od j.e.b.e.n.o dobrog kluba i stabilnog Premijerligasa.
FUJ

1947!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Malešani su finansijski moćni da igraju svaku ligu u BiH, ne sikiraj se za to, druga je stvar što Mujo neće. 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- samo_lijevo
- Kontakt:
nista sada kupite sve utakmice i vratite se u stilu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- ASD
- Kontakt:
Hoce li Rizvic ostati trener?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
LogičnoASD je napisao/la:Hoce li Rizvic ostati trener?

Ovdje se nikad ništa neće promjeniti.
1947!
Kako stvari stoje neće biti potrebe za to. Mogao bi ti čir proraditi zbog Malešića.samo_lijevo je napisao/la:nista sada kupite sve utakmice i vratite se u stilu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- samo_lijevo
- Kontakt:
ma jok,nije to nista novo,iako im ne treba novac pogurajte ih malo da ne ulaze u ligu.LjumanM95 je napisao/la:Kako stvari stoje neće biti potrebe za to. Mogao bi ti čir proraditi zbog Malešića.samo_lijevo je napisao/la:nista sada kupite sve utakmice i vratite se u stilu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- ASD
- Kontakt:
Kako je krenulo imat ce veci staz od Fergusona.Ljumani_Banovici je napisao/la:LogičnoASD je napisao/la:Hoce li Rizvic ostati trener?![]()
Ovdje se nikad ništa neće promjeniti.
Ako, ako.samo_lijevo je napisao/la:ma jok,nije to nista novo,iako im ne treba novac pogurajte ih malo da ne ulaze u ligu.LjumanM95 je napisao/la:Kako stvari stoje neće biti potrebe za to. Mogao bi ti čir proraditi zbog Malešića.samo_lijevo je napisao/la:nista sada kupite sve utakmice i vratite se u stilu.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nemojte se sikirati mozda se vratite jer podgrmec ce sigurno istupiti iz lige ovo nije sala ovo je istina 100 posto zato se pripremite ponovo za 1 ligu federacije u podgrmecu je rasulo nema paraLjumani_Banovici je napisao/la:Valja se naviknuti na ovaj pdf Nize lige.![]()
FUJ![]()
Ljumani_Banovici je napisao/la:Valja se naviknuti na ovaj pdf Nize lige.![]()
FUJ![]()
- ASD
- Kontakt:
Koliko ima istine u tome?meho1234 je napisao/la:nemojte se sikirati mozda se vratite jer podgrmec ce sigurno istupiti iz lige ovo nije sala ovo je istina 100 posto zato se pripremite ponovo za 1 ligu federacije u podgrmecu je rasulo nema paraLjumani_Banovici je napisao/la:Valja se naviknuti na ovaj pdf Nize lige.![]()
FUJ![]()
I bolje da istupe sad nego da napuste Ligu u pola sezone.
-
- Kontakt:
Jedva vas nađo na forumu :3
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Moderator
- Kontakt:
Eto vracate se nama 
Malesici su vam ustupili mjestu u prvoj ligi

Malesici su vam ustupili mjestu u prvoj ligi

Pa dobro fino su prošli, sad se finansijski mogu izdržavati još koju sezonu od tih para. Više nego što sam očekivao, al' nužda je nužda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.